Työvuorosuunnittelu ja mobiili tuntikirjaus

Työvuorosuunnittelu on helppoa ja tehokasta SkyTimer – ohjelmistolla. Tuntikirjaus onnistuu helposti, koska mukana tulee älypuhelimeen asennettava mobiilisovellus. SkyTimer – työvuorosuunnittelu on tehty erityisesti siivousalalle, kiinteistöhuoltoon, vartiointialalle, rakennusalalle ja teollisuuteen, mutta voit käyttää sitä yhtä hyvin joka alalla.

Työvuorosuunnittelu käytössä

Työvuorosuunnittelu ja keikat helposti kalenteriin

Työvuorosuunnittelun selkeään kalenterinäkymään voit nopeasti lisätä töitä eri kohteissa. Voit valita vapaana olevan työntekijän tai työporukan ja työkohteen. Näet jatkuvasti työtilanteen ja kaikki pysyy järjestyksessä.

Mobiili kellokortti

Työntekijät voivat tehdä tuntikirjaukset älypuhelimella. Leimausohjelmassa on erityisesti panostettu käytön helppouteen. Välillä voi leimata itsensä tauolle ja tuntileimaukset voi tehdä halutessanne myös koko työporukalle kerralla. Mobiili kellokortti toimii kaikkein edullisimmillakin puhelimilla.

Mobiili kellokortti
GPS varmistaa että tuntikirjaus tehdään työkohteessa

GPS varmistaa että tuntikirjaus tehdään työkohteessa

Voitte tarvittaessa määritellä kartalla alueet tai osoitteet, joissa tuntikirjaus on sallittua. Tällöin työnjohto voi varmistua, että tuntikirjaus tehdään siellä missä pitääkin. Toiminnon saatte halutessanne käyttöönne.

Muistiinpanot ja kuvien tallentaminen työkohteessa

Työntekijä voi lähettää ohjelmasta viestejä työnjohdolle ja tallentaa kuvia dokumenteiksi. 
Muistiinpanojen ja kuvien tallentaminen työkohteessa
Tuntilista ja tuntikirjaus siirtyy helposti taloushallintoon

Monipuoliset tuntiraportit ja tuntitilistojen vienti taloushallintoon

Työtuntien raporttinäkymässä pääset selkeästi näkemään toteutuneet työtunnit ja niihin liittyvät merkinnät. Voit tulostaa tuntilistat ja viedä ne palkoiksi ja laskuiksi taloushallinto-ohjelmaanne.

SkyTimer – Työvuorosuunnittelu on sopiva ihan kaikkien toiminnanohjausjärjestelmien kanssa, koska teemme integraatioita pitkällä kokemuksella.

Hälytykset olennaisista poikkeamista

SkyTimer – työvuorosuunnittelu tekee työnjohdolle hälytykset huomionarvoisista asioista. Jos esimerkiksi työvuoroa ei ole aloitettu tai työntekijä on joutunut lopettamaan vuoronsa kesken. Voitte itse määritellä, että mistä asioista haluatte saada hälytykset.

Työvuorosuunnittelu tekee työnjohdolle hälytykset huomionarvoisista asioista.
Työvuorosuunnittelu pitää huolen, että kaikki sovitut vuorot tulee tehdyiksi.

Sairauslomien korvaaminen

Voit helposti määritellä korvaavat työntekijä työvuoroihin, joiden tekijä on sairauslomalla. Työvuorosuunnittelu pitää huolen, että kaikki sovitut vuorot tulee tehdyiksi.

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771