fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Visma L7 integraatiot

Visma L7 integraatio auttaa sinua siirtämään tietoa Visma L7 toiminnanohjauksen ja muiden ohjelmistojen välillä. Ohjelmistointegraatio tehostaa yrityksesi toimintaa, kun tiedot liikkuvat automaattisesti käyttämiesi ohjelmistojen välillä. Skycode on Visman virallinen kumppani, joka valmistaa integraatioita kaikkiin ohjelmistoihin.

Visma L7 integraatio
INTEGRAATIO

Visma L7 integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Räätälöimme Visma L7 integraatiot juuri tarpeidesi mukaisesti ja ymmärrämme nopeasti toiveesi. Tutustumme myös toiseen integroitavaan ohjelmistoon ja selvitämme sen rajapinnat. Tietoa voidaan liikuttaa lähes reaaliaikaisesti Visma L7:n ja muiden ohjelmistojen välillä automaattisesti. Kun integraatio L7:n on kerran tehty, niin sen jälkeen samaan väylään voidaan kytkeä myös useampiakin muita ohjelmistoja.

Mikä on Visma L7?

Visma L7 on Visma Softwaren kehittämä suurillekin yrityksille sopiva toiminnanohjausjärjestelmä, jota voidaan käyttää myös pilviasennuksesta käsin. Monet teollisuusyritykset ovat valinneet Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmäkseen ja se tarjoaa teolliseen tuotantoon monipuoliset työvälineet. L7 automatisoi monia paperinpyörittelyä vaativia työvaiheita ja sitä voidaan laajentaa myös monin lisätoiminnoin. Kattavat raportit auttavat sinua seuraamaan ja kehittämään liiketoimintaasi entistä tehokkaammaksi.

Projektien hallinta on kehitetty tässä ERP-järjestelmässä hyvin pitkälle. Esimerkiksi urakoinnissa Visma L7 yhdistää projektien  erilaiset osa-alueet yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin tieto liikkuu tehokkaasti. Tuotannonohjaukseen Visma L7 tarjoaa hyvät käyttöliittymät ja voit esimerkiksi SkyPlanner tuotannonohjauksen lisäosalla ottaa tekoälyn avuksesi optimoimaan tuotantoasi.

Mitä tarkoittaa Visma L7 integraatio?

Visma L7 integraatio siirtää tietoja toiminnanohjausjärjestelmäsi ja toisen ohjelmiston välillä. Visma L7 sisältää rajapinnan, jonka kautta saat tarvittavan tiedon liikkumaan molempiin suuntiin. Voit esimerkiksi siirtää tilauksia verkkokaupastasi suoraan toiminnanohjausjärjestelmään ja tuoda varastosaldoja takaisin verkkokauppaan.

Visma L7 integraatiossa voit kuljettaa ohjelmien välillä automaattisesti esimerkiksi:

  • Tilauksia
  • Varastosaldoja
  • Tuntileimauksia
  • Tuoterakenteita
  • Keräilykuittauksia
  • Rahtiasiakirjoja

Skycode

Visma L7

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan siihen yhdessä ratkaisu. Toimialakohtainen toiminnallisuus ja tiedon automaattinen liikkuminen integraation avulla tehostaa toimintaasi kovasti. On suoraa kilpailuetua, kun prosessisi ovat sujuvia ja virheet vähenevät. Olemme strateginen kumppanisi, joka auttaa sinua viemään digitalisaatiosi uuteen aikaan. Puhumme selkokieltä, joten kanssamme asiointi on helppoa. Istutaan alas ja suunnitellaan yhdessä!

tai soita +358 40 700 0002

Räätälöidyt lisäominaisuudet Visma L7-toiminnanohjaukseen

Visma L7:n toiminnallisuutta voidaan laajentaa myös toimialasi tarpeita mukailevilla räätälöidyillä lisäohjelmilla. Skycodella on kymmenien vuosien kokemus räätälöidystä ohjelmistokehityksestä juuri asiakkaiden toimintaan ja tarpeisiin sopivaksi. Kaikki räätälöidyt ohjelmistomme voidaan integroida keskustelemaan Visma L7:n kanssa ja niillä voit tehdä prosesseistasi sujuvampia.

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

B2B-verkkokauppa

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

Tuotannonsuun-nittelu

Jälkilaskenta käytössä

Jälkilaskenta ja raportointi

Tuotantokoneiden seuranta käytössä

Tuotantokoneiden seuranta

Tarjouslaskenta

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä Visma L7 -ohjelmistoa?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä