Valmistamme kehittyneitä crawler hakurobotteja

Ohjelmoimme  automaattisesti internetisivuilta tietoja hakevia crawler ja scraper hakurobotteja. Hakurobotti eli botti voi esimerkiksi hakea joka päivä kilpailijoidesi hinnat ja vertailla niitä sinun hintoihisi, kuten esimerkiksi elektroniikkaliikkeiden hintarobotti. Näin pysyt jatkuvasti kärryillä kilpailijoiden hinnoista ja pärjäät hintakilpailussa.
 
Ohjelmointi crawler tekniikalla saa robotin tekemään käytännössä mitä vaan. Se voi tarkkailla vaikkapa jonkin internetsivun muutoksia. Botti voi myös klikata linkkejä, täyttää lomakkeita, kirjautua palveluihin sisään, etsiä tekstistä tiettyjä termejä ja surffata muutenkin ympäri internetiä itsenäisesti tarpeiden mukaan.
Mitä crawler tarkoittaa?

Mitä crawler tarkoittaa?

Crawler ja scraper tekniikkaa käyttävä botti on ohjelma joka lukee haluttujen verkkosivujen sisältöjä ja poimii sieltä käsittelyyn etsimiään tietoja. Botti näkee sivun sellaisenaan ja voi tehdä automaattisesti samoja asioita joita ihminenkin. Se voi esimerkiksi etsiä ja tallentaa hintatietoja verkkokaupoista eli olla hintarobotti. Tunnetuin käyttökohde tekniikalle on Googlen hakukone, joka saa kaiken sisältönsä hakuja varten heidän bottiensa väsymättömästä surffauksesta ympäri internetiä.

Miten crawler hakurobotti voisi auttaa sinua liiketoiminnassasi? 

Missä crawler hakurobottia voi esimerkiksi hyödyntää?

Hintarobotti

Hintarobotti

Haluaisitko pysyä jatkuvasti selvillä kilpailijoidesi hinnoittelusta? Moni yritys kerää kilpailijoiden hintatietoja käsin kopioimalla, mutta tämä voidaan tehdä täysin automaattiseksi. Voit myös tällöin saada automaattisia ilmoituksia kilpailijoiden hintamuutoksista. Halutessasi voimme jopa laittaa jonkin tuotteesi hinnan kellumaan markkinahinnan mukaan. Saamme siis hintarobotin avulla asiat tapahtumaan juuri niin kuin sinä päätät haluta. Hintarobottiin voidaan yhdistää myös hintoja analysoiva tekoäly.

Uutisten ja julkaisujen etsiminen

Crawler botin avulla voit pysyä kärryillä toimialasi julkaisuista ja uutisista. Botti voi seurata joidenkin tiettyjen sivujen julkaisuja ja etsiä sieltä hakuasi täsmääviä osumia. Tiedot voidaan koostaa ja lähettää sinulle automaattisesti  vaikka sähköpostiin tai johonkin tarkoitusta varten tehtyyn ohjelmistoon.

Crawler bot etsii uutisia verkosta
Tarjouskilpailu löytyy botilla automaattisesti

Tarjouskilpailujen etsiminen

Hakurobotti voi etsiä sinua kiinnostavia julkisia tarjouskilpailuja eri lähteistä ja tuoda ne tietoosi. Tämän jälkeen mikään tarjouskilpailu ei mene tietämättäsi ohitsesi.

CV-robotti rekrytoinnin apuna

Robotti voi etsiä kaikista rekrytointipalveluista sinua kiinnostavien rekrytoitavien henkilöiden CV-tietoja. Saat ensimmäisenä tiedon uuden osaajan saapumisesta vapaille markkinoille.

CV crawler rekrytointi
Materiaalihinnat hakurobotilla

Materiaalihintojen seuranta

Haluaisitko tietää milloin ja missä tuotantosi materiaalit kannattaa ostaa? Voimme rakentaa hintarobotin, joka seuraa materiaalihintoja pörsseistä ja tavarantoimittajiltasi. Voimme ohjelmoida robottiin viisasta logiikkaa, jolla se antaa sinulle ostokehotuksia juuri niillä ehdoilla mitä sinä haluat.

Suunnitellaan yhdessä hakurobotti!

Teemme siis tarpeidesi mukaisen hakurobotin ja sitä käyttävän ohjelmiston. Mielikuvitus on ainoa raja crawler bottien hyödyntämisessä ja tarpeet ovat usein yksilöllisiä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan ja voimme selventää sinulle vielä tarkemmin ratkaisuistamme.

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: +358 40 700 0002