fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Visma.net integraatiot

Visma.net integraatio onnistuu mihin tahansa muuhun ohjelmistoon. Visman kehittämä Visma.net on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on käytössä monilla toimialoilla. Visma.net on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä kaiken kokoisille yrityksille. Skycode on Visma.net ISV-partner, eli Visman virallinen ohjelmointi- ja integraatiokumppani.

Visma.net integraatio
INTEGRAATIO

Visma.net integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Olemme valmistaneet paljon erilaisia integraatioita eri ohjelmistoihin ja Visma.net on kehityskäytössä myös meillä. Vuosien kokemuksella voimme tarjota aivan kaikki halutut lisätoiminnot ja integraatiot ihan kaikkiin käyttämiisi ohjelmistoihin ja myös yhteistyökumppaneidesi järjestelmiin. Voimme kytkeä Visma.netin hakemaan tietoa myös verkkokaupastasi ja kassajärjestelmästä. Voimme kytkeä Visma.net vastaanottamaan tilaukset automaattisesti ja keskustelemaan logistiikka-kumppaneidesi kanssa. 

Kysy ohjelmien räätälöintiä, mikäli haluat laajentaa Visma.netin toiminnallisuutta sinulle tärkeillä uniikeilla ominaisuuksilla!

Tiesitkö? Meillä on ohjelmistokehitystä varten käytössämme myös oma Visma.net, joten ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja räätälöimme integraation tai lisäohjelman juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Esimerkkejä Visma.net integraatioista

Jälkilaskenta käytössä

Visma.net Raportointinäyttö

Haluaisitko nähdä talousluvut ja raportit reaaliaikaisesti omalla infonäytöllään työpöydälläsi tai yrityksesi tiloissa?

Me olemme sellaisia tehneet asiakkaillemme ja ne ovat tosi käteviä.

Näet raportointinäytöstä yhdellä vilkaisulla esimerkiksi tilausmäärät, varaston inventaarion, myydyimmät tuotteet, myynnin jakauman, ostoehdotukset ja kaikki taloutesi tärkeimmät tunnusluvut.

Räätälöimme näytöstä graafisesti selkeän ja juuri sinun tarpeidesi mukaisen. Visma.netin lisäksi infonäyttö voi hakea tietoa myös kaikista muistakin ohjelmistoistasi.

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

Visma.net - verkkokauppa

Rakennamme integraation Visma.netin ja erilaisten verkkokauppaohjelmistojen välillä kumpaankin suuntaan.

SkyShop B2B-verkkokauppa on integroitu Visma.net-ohjelmistoon ja se voidaan ottaa käyttöön nopeasti.

Voimme viedä verkkokaupan tilaukset automaattisesti taloushallintoosi ja päivittää varastosaldosi verkkokauppaan. Teemme juuri sellaisen integraation Visma.netin ja verkkokaupan välille, joka vastaa parhaiten tarpeisiisi. 

Erityisen paljon olemme erikoistuneet Woocommerceen ja Magentoon, sekä MyCashFlow – verkkokauppaan tehtäviin integraatioihin. MyCashFlow-verkkokauppaa varten olemme paketoineet valmiin MyCashflow-Visma.net integraation.

Visma.net - Tarjouslaskenta

Olemme rakentaneet erinomaisen SkySeller -tarjouslaskentaohjelman, joka helpottaa monimutkaista tarjouslaskentaa erittäin paljon. Unohda jo Excelin käyttö monimutkaisten tarjousten laskennassa, siihen on paljon parempi menetelmä olemassa. 

SkySeller voidaan integroida viemään vahvistetut tilaukset suoraan Visma.netiin automaattisesti ja SkySeller voi myös hakea tuotenimikkeet ja hinnat tarjouslaskentaasi nopeuttamaan.

Illustraatio Skycoden tarjoamasta ohjelmistokehityksestä

Visma.net - Tekoäly

Olemme erikoistuneet tekoälyn ohjelmointiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tekoälyllä voimme tehdä myynnillesi ennusteita, arvioida ostoillesi sopivia ajankohtia ja määriä tai tehdä tuotannonsuunnittelua. Tekoäly voi tehdä myös tilitapahtumien tiliöinnin tai esitiliöinnin automaattisesti, joka osaltaan helpottaa työtä valtavan paljon varsinkin suurissa yrityksissä. Voimme hyödyntää kaikkea Visma.netin dataa tekoälyn käytössä.

Tekoälyn pilotointi on varsin edullista, joten kannattaa kysyä lisää tekoälyn mahdollisuuksista.

Skycode

Visma.net

Räätälöimme Visma.net -ohjelmistoon tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Visma.netin rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä Visma.net -ohjelmistoa?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä