fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa
Ohjelmistot

SkyShop - B2B verkkokauppa

SkyShop B2B-verkkokauppa on sähköinen tilausjärjestelmä yritysasiakkaillesi. Tilaukset viedään integraatiolla automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmääsi. SkyShop osaa käsitellä monimutkaisiakin hinnastologiikoitasi ja esittää asiakashinnat oikein.

B2B verkkokauppa

Tyytyväisiä asiakkaitamme

INTEGRAATIO

Visma Nova + SkyShop = Novakauppa

Visma Software ja Skycode ovat yhteistyössä julkaisseet Novakauppa-tuotteen Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjille.

Saat helposti perustettua B2B-verkkokaupan ja tilausjärjestelmän, joka on täysin integroitu Visma Nova-ohjelmistoosi. SkyShopissa on valmis integraatio Visma Novaan ja integraatio liikuttaa tietoja automaattisesti molempiin suuntiin. 

SkyShop B2B-verkkokauppa

Hallitse ja yksinkertaista asiakkaitesi tilausprosessia täysin integroidulla B2B verkkokaupalla.

PROSESSI

Miten SkyShop B2B-verkkokauppa toimii?

Skyshop on B2B-verkkokauppa ja tilausjärjestelmä, jonka avulla yritysasiakkaasi voivat tehdä tilauksiaan sähköisesti. Asiakas kirjautuu SkyShopiin sisään omilla tunnuksillaan ja näkee tuotteilla omat alennetut hintansa. Asiakkaasi tekee B2B-verkkokaupassa tilauksen ja se viedään automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmääsi. Tuotteiden tiedot ja varastosaldot päivittyvät automaattisesti B2B-verkkokauppaan toiminnanohjausjärjestelmästäsi.

Verkkokauppa on integroitu toiminnanohjausjärjestelmääsi tai taloushallinto-ohjelmaasi ja tilaukset viedään verkkokaupasta niihin automaattisesti.

Miten B2B verkkokauppa toimii?
B2B verkkokaupan perustaminen on helppoa
ALOITTAMINEN

B2B-verkkokauppa on helppo perustaa

B2B-verkkokaupan perustaminen onnistuu helposti SkyShopin avulla. B2B verkkokaupan alusta on rakennettu helposti mukautumaan tarpeisiisi ja se voidaan integroida mihin tahansa ohjelmistoosi näppärästi. Sinun tulee huolehtia, että toiminnanohjausjärjestelmässäsi on alennushinnat ja tuotteet asetettu ja me teemme lopun. SkyShop B2B-verkkokaupan perustaminen on siis helppoa ja sinä voit keskittyä olennaiseen työssäsi.

INTEGRAATIO

Miten B2B-verkkokauppa integroidaan toiminnanohjaus-järjestelmään?

Integraatio tarkoittaa ohjelmistojen välistä tietojen siirtoa. B2B-verkkokauppa tulee integroida myyjän toiminnanohjausjärjestelmään, jotta tuotteet, varastosaldot ja asiakkaiden alennushinnastot päivittyvät B2B-verkkokauppaan automaattisesti. Lisäksi tilaukset viedään B2B-verkkokaupasta toiminnanohjausjärjestelmään automaattisesti.

Skycode Oy on kokenut integraatioiden rakentaja ja kykenee rakentamaan yhteyden minkä tahansa ohjelmiston ja SkyShop – B2B-verkkokaupan välillä. SkyShop tukee jo valmiiksi useiden toiminnanohjausjärjestelmien asiakashinnastoja. Tarpeen mukaan integraatioita valmistetaan myös uusiin toiminnanohjausjärjestelmiin asiakkaidemme toiveesta.

Miten B2B verkkokaupan integraatio toimii?
Tilastokeskuksen ja Postin B2B tutkimus
LIIKETOIMINNAN KASVU

B2B-verkkokaupan avulla kasvua liiketoimintaan

Tilastokeskuksen ja Postin tutkimuksen mukaan vuonna 2018 suomalaisten yritysten verkkokauppamyynnin arvo oli 23 miljardia euroa. 65% tuosta summasta kertyi yritysten välisestä B2B-verkkokaupasta.

Luku jatkaa kasvuaan, koska tutkimukseen vastanneiden ostajien ja myyjien mielestä yritysten välinen verkkokauppa tulee lisääntymään Suomessa tulevina vuosina. B2B-asiakkaat arvioivat B2B-verkkokaupan kasvun suuremmaksi kuin myyjät, joten jokainen voi päätellä mitä se tarkoittaa käytännössä. B2B-verkkokauppa on siis jo erittäin merkittävää toimintaa, mutta tarjoaa edelleen yrityksille keinon erottautua sillä edukseen. ja 

jari_2-e1490943049627
TYYTYVÄINEN ASIAKAS

B2B-verkkokauppa: HAARNIO OY

“Skyshop täytti meidän pitkäaikaisen toiveemme saada Novan erpistä asiakkaan suoraputkinen ostopinta tuotteille ja palveluillemme. Pienet räätälöidyt toiveemme saatiin erinomaisesti toteutettua. Teknisestikin homma pelittää varmasti ja viiveettä.”

Jari Haarnio, toimitusjohtaja, Haarnio Oy

Luodaan yhdessä asiakkaillesi sähköinen tilauskanava

Ota ensimmäinen askel kohti modernia B2B-kaupankäyntiä. Me autamme jokaisella niistä.

tai soita +358 40 700 0002

B2B-verkkokaupan ominaisuudet

Hallitse ja yksinkertaista asiakkaitesi tilausprosessia täysin integroidulla verkkokaupalla.

B2B verkkokaupan ominaisuudet

B2B-verkkokauppa perustetaan yrityksen omien kotisivujen yhteyteen. Kotisivuille lisätään kirjautumislomake yritysasiakkaiden sisäänkirjautumista varten. Tilausjärjestelmä integroidaan toiminnanohjausjärjestelmään ja tuotetiedot siirretään verkkokauppaan. Yritysasiakkaille luodaan luodaan tunnukset tilausjärjestelmään. Tämän jälkeen kaupankäynti voidaan aloittaa.

Skycode auttaa asiakkaitaan B2B-verkkokaupan perustamisen kaikissa vaiheissa. Käymme kanssanne läpi kaiken tarvittavan lähtötiedon toiminnanohjausjärjestelmässänne ja varmistamme, että tarvittava tieto liikkuu ohjelmistojen välillä.

Tilausjärjestelmän perustaminen lisää yleensä myyntimääriä, kun ostaminen helpottuu ratkaisevasti. B2B-myynti ohjautuu usein suoraan sähköiseen tilauskanavaan, koska prosessi on siten kaikille osapuolille vaivattomin. B2B-asiakkaat keskittävät ostoksiaan yleensä myös myyjälle, joka tarjoaa kätevimmän tavan tilaamiseen. Hinta ei siis aina pelkästään ratkaise, vaan myös tilausprosessin vaivattomuus.

Kirjautuminen sisään jälleenmyyjän tunnuksilla

Tuotteiden esittely ja monipuolinen tuotehaku

Ostoskori ja tilaus jälleenmyyjän tiedoilla

Tuotteiden ja hintojen haku toiminnanohjausjärjestelmästä

Alennusprosenttien haku toiminnanohjausjärjestelmästä

Tuotetietojen ja kuvien editointi

Näyttää tarvittaessa vain OVH-hinnat, jos kuluttaja seuraa vieressä

Tyytyväisiä SkyShop-asiakkaita

Skycoden SkyShop valikoitui Tradotimin b2b verkkokauppa -alustaksi joustavuutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta. Integraatio toiminnanohjausjärjestelmän kanssa on yksi verkkokaupan haasteellisimmista osa-alueista ja siinä alusta asti Visma Novan integroimiseen suunniteltu alusta osoittaa ketteryytensä. NovaShopin avulla integraatio ulottuu tuotetietojen integraatiosta aina asiakaskohtaisten ehtojen määrittelemiseen. Suurin osa tiedoista saadaan suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä, jolloin tietoja ei tarvitse syöttää ja päivittää moneen paikkaan.

Jarkko Kivi

Tradotim Oy

Muita ohjelmistojamme

Meiltä löydät suuren määrän valmiita ohjelmistoja erilaisiin liiketoiminnan tukemiseen suunnattuihin osa-alueisiin. Suosituimmat tuotteemme palvelevat muun muassa sähköisten tilausjärjestelmien, tarjouslaskennan ja tuotannonsuunnittelun saralla.

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

SkyPlanner - Tuotannonsuunnit-telu tekoälyllä

SkyPlanner on nykyiseen toiminnanohjausjärjestelmääsi integroitava ohjelmisto, jolla suunnittelet tuotannon työjärjestyksen vaivattomammin. 

Jälkilaskenta käytössä

SkyReport - Jälkilaskenta

Reaaliaikainen jälkilaskenta auttaa sinua pysymään selvillä yrityksesi liiketoiminnasta. Näet jokaisen tilauksen kannattavuuden.

SkySeller - Tarjouslaskenta

SkySeller - Tarjouslaskenta

Tarjouslaskentaohjelma nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä.

Haluatko avata B2B-verkkokaupan?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä