Valmistamme helppokäyttöisiä mobiilisovelluksia

Ohjelmoimme kännyköissä ja tableteteissa toimivia mobiilisovelluksia asiakkaidemme toiveiden mukaan. Mobiiliohjelmistomme toimivat kaikilla käyttöjärjestelmillä, kuten Android ja Apple iOS. Voimme hyödyntää mobiilisovelluksissa kaikkia puhelimen ominaisuuksia, kuten kameraa, GPS:sää, kiihtyvyysantureita, NFC-tarralukijaa, viivakoodilukijaa, ym.  Mobiilisovelluksesi voi keskustella myös kaikkien muiden ohjelmistojesi kanssa ja siten sen tiedot pysyvät aina ajantasalla.
 
Olemme nopeita ymmärtämään tarpeesi ja kerromme paljon ideoita tavoista toteuttaa haluamasi mobiiliohjelmisto. Teemme myös mobiiliohjelmiston oheen myös internetpalveluita, joilla voit tehdä samat asiat tietokoneellasi. Mobiiliohjelmisto voi toimia asennettavana natiivina mobiiliapplikaationa tai vaikka puhelimen internetselaimen kautta toimivana web-applikaationa. Web-applikaatio hyödyntää myös kaikkia puhelimesi teknisiä ominaisuuksia ja on siten usein myös hyvä vaihtoehto. 

Käydään tarpeesi läpi ja löydetään yhdessä paras tapa täyttää tarpeesi!

Mobiilisovellus on helppokäyttöinen

Osaavatko henkilökunta ja asiakkaat käyttää mobiiliohjelmia?

Aivan varmasti osaavat, kun käyttöliittymästä tehdään helppo ja miellyttävä. Mobiililaitteet ovat lisäksi levinneet jo kaikkiin ikäryhmiin. Olemme erityisesti keskittyneet helppojen ja johdonmukaisten käyttöliittymien suunnitteluun. Meidän tekemiimme mobiiliohjelmiin ei pala kellään hermot!

Millaisia mobiilisovelluksia voidaan esimerkiksi valmistaa?

Mobiili kellokortti

SkyTimer - Mobiili kellokortti

SkyTimer – Työvuorosuunnittelu on valmistettu helpottamaan tuntikirjauksia erityisesti liikkuvassa työssä, kuten siivousyrityksissä. SkyTimer -Mobiili kellokortti toimii myös tehdastyössä, jossa halutaan välttää henkilöiden turha kävely pois työpisteiltä leimaamaan. SkyTimer on täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaan ja integroitavissa toiminnanohjausjärjestelmääsi.

Mobiili myyntiohjelma

Myyntimiehillenne voidaan kehittää mobiiliohjelma, jolla he voivat kirjata myynnit asiakaskäynnin yhteydessä. Sama ohjelma toimii esimerkiksi asentajilla, jotka voivat luoda sillä laskut varaosista ja komponenteista. Myyntiohjelma voi esimerkiksi noutaa LVI- ja sähkötarviketukkujen hinnastot automaattisesti.

Mobiili myyntiohjelma
Mobiili kanta-asiakasohjelma

Mobiili kanta-asiakasohjelma

Voimme rakentaa sinulle mobiiliohjelman, joka toimii asiakkaidesi kanta-asiakaskorttina. Ohjelmaan voidaan tehdä monenlaisia toimintoja ja palveluita verkkopankki- ja luottokorttimaksuineen.

Mobiili inventaariotyökalu

Varastosi inventaario helpottuu kun rakennamme kännykällä toimivan inventaariopäätteen. Voimme käyttää kännykän kameraa viivakoodinlukijana, jonka avulla määrität nopeasti oikean varastopaikan. Tällainen inventaariotyökalu mahdollistaa myös jatkuvan inventoinnin. Inventaariotyökalu voidaan liittää viemään ja hakemaan saldot kaikissa toiminnanohjausjärjestelmissä.

Mobiili inventaario
Mobiili työohjeiden teko

Mobiili työohjeiden teko

Voimme rakentaa sinulle mobiiliohjelman, jolla työohjeiden teko onnistuu kätevästi kännykällä. Voit räpsiä kuvia ja videoita työvaiheista ja sen jälkeen kirjoittaa niihin lyhyet kuvaukset. Työohjetta tallentaessa se liitetään haluamiisi hakusanoihin, työnumeroihin, koneisiin tai työpisteisiin. Näin tehdyt työohjeet löytyvät aina helposti!

Suunnitellaan yhdessä mobiilisovellus!

Teemme siis tarpeidesi mukaisen mobiilisovelluksen. Mielikuvitus on ainoa raja mobiililaitteiden hyödyntämisessä hyödyntämisessä ja tarpeet ovat usein yksilöllisiä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan ja voimme selventää sinulle vielä tarkemmin ratkaisuistamme.

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: +358 40 700 0002