fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa
Ohjelmistointegraatiot

Integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Ohjelmistointegraatiot vähentävät yritykseltäsi manuaalista työtä ja parantavat kilpailukykyäsi. Ohjelmistokehitys-tiimimme rakentaa monimutkaisetkin integraatiot ohjelmistoihisi pitkällä kokemuksella.

MITÄ INTEGRAATIO TARKOITTAA

Integraatio yhdistää ohjelmistojen tiedonkulun

Integraatiolla tarkoitetaan eri ohjelmistojen yhdistämistä keskenään siten, että tieto liikkuu näiden ohjelmistojen välillä ilman manuaalista tiedonsiirtoa. Integraatio voidaan toteuttaa kahden järjestelmän välillä, tai yhdistää useampi eri ohjelmisto siirtämään tietoa keskenään. Integraation puuttuessa yrityksissä valitettavasti liian usein otetaan Excel käyttöön raportoinnissa tai naputellaan tilauksia käsin ohjelmien välillä. Samaa tietoa on usein monessa ohjelmassa ja integrointi varmistaa, että esimerkiksi varastosaldot ovat aina samat kaikissa ohjelmissa. Kaksi tietoa yhdistämällä saadaan kolmas liiketoiminnalle tärkeä tieto ja siksi tietojen tulee liikkua ja yhdistyä toisiinsa tehokkaasti.

Skycode on integraatioihin erikoistunut ohjelmointiyritys ja meiltä onnistuu jokainen integraatio harvinaisimpiinkin ohjelmistoihin. Räätälöimme integraatiot aina tarpeesi mukaan ja rakennamme samalla myös erilaisia lisäosia ja räätälöityjä raportteja. Toimimme tehokkaasti myös sellaisten ohjelmistojen kanssa, jotka ovat meille täysin uusia tai vaikkapa teidän itse tekemiänne. Periaatteemme integraatioissa on, ”Jos ei mitenkään, niin jotenkin”.

Integraatioiden hyöty liiketoiminnassa

Tehostaa liiketoimintaa

Vähentää manuaalista työtä

Säästää kustannuksissa

Parantaa raportointia

Räätälöidyt integraatioratkaisut

Asiantuntijamme integroi ohjelmistonne toisiinsa ammattitaidolla. Integraatioiden ansiosta liiketoiminta tehostuu ja resursseja vapautuu töiden automatisoinnin myötä.

Toiminnanohjaus-järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmät, eli ERP-järjestelmät ovat yleisin integraatioiden kohde. Toiminnanohjausjärjestelmä on yritystoiminnan tiedon keskus ja sieltä halutaan tuoda ja viedä tietoa moneen muuhun ohjelmaan. Tuotannonsuunnittelu ja tuotannonohjaus vaatii myös tietoja ERP-järjestelmästä. Kehittyneempien raporttien laadinta vaatii tiedon hakemista toiminnanohjausjärjestelmästä. Integraatiot onnistuvat esimerkiksi näihin toiminnanohjausjärjestelmiin:

Taloushallinto-ohjelmat

Taloushallinto-ohjelmiin halutaan usein viedä myyntejä ja asiakastietoja ja varastosaldoja. Verkkokauppojen tilaukset ja työaikakirjaukset on kätevää viedä suoraan taloushallinto-ohjelmaan. Tekoälyn hyödyntämisessä on myös usein tarpeen tehdä integraatio, josta oppiva tekoäly hakee automaattisesti koulutusaineistonsa.  Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin taloushallinto-ohjelmiin: 

Verkkokauppa-integraatiot

Verkkokaupassa maksumuodot, tilaukset ja asiakastiedot ovat tietenkin keskeisessä asemassa. Kauppaa tulee enemmän kun maksumuodot ovat monipuoliset ja kätevät. Kytkemme minkä tahansa maksumuodon ja muun ohjelmiston verkkokauppaasi, myös ulkomaiset pankit. Olemme rakentaneet myös luottokorttimaksuja, joilla asiakkaasi voi kerran kortin tiedot täytettyään tilata tuotteitasi vain klikkaamalla.

CRM-järjestelmät ja mailiohjelmat

CRM-järjestelmien integraatioissa halutaan usein liikutella asiakastietoja jälkimarkkinointia varten. Tarjouslaskenta on myös helppo yhdistää myyntiohjelmaan rajapintojen avulla. Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin CRM-järjestelmiin ja mailiohjelmiin:

Kassajärjestelmät

Kassajärjestelmän integraatio on yritystoiminnalle varsin tärkeä väylä, jotta saldot pysyvät ajantasalla ja säästytään hämmingiltä. Kassajärjestelmän integraatio voi toimia reaaliaikaisena tai sitten päivittää tiedot ajastetusti. Kassajärjestelmän ja verkkokaupan integraatio tulee toteuttaa hyvin, jotta samoja varastotuotteita voidaan ongelmitta myydä verkkokaupassa ja kivijalkaliikkeessä. Jokaisen kassajärjestelmän integraatio toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidysti.

Logistiikka

Lähetysten käsittely ja automatisointi helpottaa huomattavasti kauppiaan ja maahantuojan arkea. Voimme lähettää tilaukset suoraan logistiikkakumppanillesi ja tulostaa lähetysdokumentit valmiiksi. Logistiikasta voidaan saada inventaariotiedot suoraan sinun järjestelmiisi. Erilaiset EDI-sanomat ja muut tiedonsiirtomenetelmät voimme toteuttaa tarpeidesi mukaisesti.

Luodaan yhdessä vaivattomampi tapa tehdä töitä

Ota ensimmäinen askel kohti modernia kaupankäyntiä. Me autamme jokaisella niistä.

tai soita +358 40 700 0002

Valmiit integraatiot

Olemme paketoineet suosituimpien ohjelmistojen integraatiot nopeasti asennettaviksi kokonaisuuksiksi. Kasvatamme valikoimaamme jatkuvasti, joten jos omat ohjelmistonne ei vielä ole listattuna niin ota meihin yhteyttä.

Visma Nova & MyCashFlow integraatio

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmän ja MyCashFlow-verkkokauppa-alustan suosion myötä olemme tehneet niiden integraatiosta entistäkin helpompaa.

Visma Nova + MCF integraation illustraatio v2 small
Visma.net integraation kuvaus MyCashFlow -verkkokauppaan

Visma.net & MyCashFlow integraatio

Visma.net -toiminnanohjausjärjestelmän integrointi MyCashFlow -verkkokauppa-alustaan on nyt helpompaa kuin koskaan.

Fennoa & MyCashFlow integraatio

Fennoa -taloushallintajärjestelmän integrointi MyCashFlow -verkkokauppa-alustaan on nyt helpompaa kuin koskaan

Fennoan ja MyCashFlow:n integraation kuvaus
Visma Fivaldi integraatio MyCashFlow verkkokauppaan

Visma Fivaldi & MyCashFlow integraatio

Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmiston integrointi MyCashFlow -verkkokauppa-alustaan on nyt helpompaa kuin koskaan

Haluatko integraation ohjelmistoihisi?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä