Valmistamme integraatiot kaikkiin ohjelmistoihisi

Ohjelmistojen integraatio on nykypäivän yrityksen kilpailukyvylle elintärkeää. Tietojen liikuttelu ja yhdistäminen vähentää manuaalisen työn tarvetta ja parantaa raportointia. Integraation puuttuessa otetaan usein Excel käyttöön raportoinnissa tai naputellaan tilauksia käsin ohjelmien välillä. Samaa tietoa on usein monessa ohjelmassa ja integrointi varmistaa, että esimerkiksi varastosaldot ovat aina samat kaikissa ohjelmissa. Kaksi tietoa yhdistämällä saadaan kolmas liiketoiminnalle tärkeä tieto ja siksi tietojen tulee liikkua ja yhdistyä toisiinsa tehokkaasti.

Skycode on integraatioihin erikoistunut ohjelmointiyritys ja meiltä onnistuu jokainen integraatio harvinaisimpiinkin ohjelmistoihin. Räätälöimme integraatiot aina tarpeesi mukaan ja rakennamme samalla myös erilaisia lisäosia ja räätälöityjä raportteja. Toimimme tehokkaasti myös sellaisten ohjelmistojen kanssa, jotka ovat meille täysin uusia tai vaikkapa teidän itse tekemiänne. Periaatteemme integraatioissa on, ”Jos ei mitenkään, niin jotenkin”.

Integraatiot ohjelmistoihin:

Woocommerce ja Magento integraatio ERP - ohjelmistoon

Toiminnanohjausjärjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmät, eli ERP-järjestelmät ovat yleisin integraatioiden kohde. Toiminnanohjausjärjestelmä on yritystoiminnan tiedon keskus ja sieltä halutaan tuoda ja viedä tietoa moneen muuhun ohjelmaan. Tuotannonsuunnittelu ja tuotannonohjaus vaatii myös tietoja ERP-järjestelmästä. Kehittyneempien raporttien laadinta vaatii tiedon hakemista toiminnanohjausjärjestelmästä. Integraatiot onnistuvat esimerkiksi näihin toiminnanohjausjärjestelmiin:

Taloushallinto-ohjelmat

Taloushallinto-ohjelmiin halutaan usein viedä myyntejä ja asiakastietoja ja varastosaldoja. Verkkokauppojen tilaukset ja työaikakirjaukset on kätevää viedä suoraan taloushallinto-ohjelmaan. Tekoälyn hyödyntämisessä on myös usein tarpeen tehdä integraatio, josta oppiva tekoäly hakee automaattisesti koulutusaineistonsa.  Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin taloushallinto-ohjelmiin: 

Woocommerce ja Magento integraatio taloushallinto - ohjelmistoon
Woocommerce ja Magento integraatio verkkopankkimaksuun

Verkkokauppa-integraatiot

Verkkokaupassa maksumuodot, tilaukset ja asiakastiedot ovat tietenkin keskeisessä asemassa. Kauppaa tulee enemmän kun maksumuodot ovat monipuoliset ja kätevät. Kytkemme minkä tahansa maksumuodon ja muun ohjelmiston verkkokauppaasi, myös ulkomaiset pankit. Olemme rakentaneet myös luottokorttimaksuja, joilla asiakkaasi voi kerran kortin tiedot täytettyään tilata tuotteitasi vain klikkaamalla.

Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin verkkokauppoihin:

Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin maksumuotoihin:

CRM-järjestelmät ja mailiohjelmat

CRM-järjestelmien integraatioissa halutaan usein liikutella asiakastietoja jälkimarkkinointia varten. Tarjouslaskenta on myös helppo yhdistää myyntiohjelmaan rajapintojen avulla. Integraatio onnistuu esimerkiksi näihin CRM-järjestelmiin ja mailiohjelmiin:

Woocommerce ja Magento integraatio CRM - ohjelmistoihin
Woocommerce ja Magento integraatio kassajärjestelmään

Kassajärjestelmät

Kassajärjestelmän integraatio on yritystoiminnalle varsin tärkeä väylä, jotta saldot pysyvät ajantasalla ja säästytään hämmingiltä. Kassajärjestelmän integraatio voi toimia reaaliaikaisena tai sitten päivittää tiedot ajastetusti. Kassajärjestelmän ja verkkokaupan integraatio tulee toteuttaa hyvin, jotta samoja varastotuotteita voidaan ongelmitta myydä verkkokaupassa ja kivijalkaliikkeessä. Jokaisen kassajärjestelmän integraatio toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidysti.

Integraatio voidaan toteuttaa esimerkiksi näihin kassajärjestelmiin: 

Logistiikka

Lähetysten käsittely ja automatisointi helpottaa huomattavasti kauppiaan ja maahantuojan arkea. Voimme lähettää tilaukset suoraan logistiikkakumppanillesi ja tulostaa lähetysdokumentit valmiiksi. Logistiikasta voidaan saada inventaariotiedot suoraan sinun järjestelmiisi. Erilaiset EDI-sanomat ja muut tiedonsiirtomenetelmät voimme toteuttaa tarpeidesi mukaisesti.

Voimme kytkeä 

Woocommerce ja Magento integraatio logistiikkakumppaneille

Suunnitellaan yhdessä!

Rakennamme sinulle tarpeidesi mukaisen verkkokaupan ja integroimme olemassaolevan verkkokauppasi kaikkiin tarvittaviin ohjelmistoihin. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771