fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Netvisor integraatiot

Netvisor integraatio onnistuu meiltä mihin tahansa muuhun ohjelmistoon. Visman kehittämä Netvisor on pilvipohjainen taloushallinto–ohjelma, joka on käytössä jo yli 20.000 yrityksellä. Netvisor on vuosien saatossa kehittynyt nykyaikaiseksi taloushallinto-ohjelmaksi tilitoimistoille ja kaiken kokoisille yrityksille.

Netvisor integraatio
INTEGRAATIO

Netvisor integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Ohjelmistokehitys on tuottanut meille paljon erilaisia Netvisor-integraatioita ja Netvisor on käytössä myös meillä itsellämmekin. Vuosien kokemuksella voimme tarjota aivan kaikki halutut lisätoiminnot ja integraatiot ihan kaikkiin käyttämiisi ohjelmistoihin ja myös yhteistyökumppaneidesi järjestelmiin. Voimme kytkeä Netvisorin hakemaan tietoa myös verkkokaupastasi ja kassajärjestelmästä. Voimme kytkeä Netvisorin vastaanottamaan tilaukset automaattisesti ja keskustelemaan myös logistiikka-kumppaneidesi kanssa. EDI-sanomat, Finvoice ja kaikki muut tarvittavat tekniikat onnistuvat oikein helposti.
 
Tiesitkö? Meillä on käytössämme myös oma Netvisor, joten ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja räätälöimme integraation juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Esimerkkejä Netvisor integraatioista

Illustraatio Skycoden ohjelmistokehityksestä

Netvisor - Postituspojat

Postituspojat on Lehtipiste Oy:n omistama logistiikkayhtiö. 

Integraatio siirtää Netvisorin toimittamattomat tilaukset kategorian tilaukset Postituspoikien järjestelmään automaattisesti aina haluttuna ajankohtana. Siirron yhteydessä integraatio tarkistaa Netvisorista tuotteiden varastosaldot ja niiden ollessa puutteelliset, muuttaa saldoksi 0 ja lähettää halutulle henkilölle asiasta sähköpostin.  

Kun lähetys on merkitty Postituspoikien järjestelmässä lähetetyksi, siirtyy lähetys Netvisorin laskuttamattomiin tilauksiin. Mikäli toimitustapa on Posti, siirtyy Postituspojilta seurantakoodi lähetykselle. 

Voimme räätälöidä Postituspojat-integraation juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Illustraatio Skycoden ohjelmistokehityksen palvelukuvauksesta

Netvisor Raportointinäyttö

Haluaisitko nähdä talousluvut ja raportit reaaliaikaisesti omalla infonäytöllään työpöytäsi vieressä?

Me olemme sellaisia tehneet asiakkaillemme ja ne ovat tosi käteviä.

Näet raportointinäytöstä yhdellä vilkaisulla esimerkiksi tilausmäärät, varaston inventaarion, myydyimmät tuotteet, myynnin jakauman, ostoehdotukset ja kaikki taloutesi tärkeimmät tunnusluvut.

Räätälöimme näytöstä graafisesti selkeän ja juuri sinun tarpeidesi mukaisen. Netvisorin lisäksi infonäyttö voi hakea tietoa myös kaikista muistakin ohjelmistoistasi.

Illustraatio Skycoden käyttöliittymäsuunnitelusta

Netvisor - verkkokauppa

Olemme tehneet paljon integraatioita Netvisorin ja erilaisten verkkokauppaohjelmistojen välillä kumpaankin suuntaan. Voimme viedä verkkokaupan tilaukset automaattisesti taloushallintoosi ja päivittää varastosaldosi verkkokauppaan. Teemme juuri sellaisen integraation Netvisorin ja verkkokaupan välille, joka vastaa parhaiten tarpeisiisi. 

Erityisen paljon olemme erikoistuneet Woocommerceen ja Magentoon tehtäviin integraatioihin.

Netvisor - Tarjouslaskenta

Olemme rakentaneet erinomaisen SkySeller -tarjouslaskentaohjelman, joka helpottaa monimutkaista tarjouslaskentaa erittäin paljon. Unohda jo Excelin käyttö monimutkaisten tarjousten laskennassa, siihen on paljon parempi menetelmä olemassa. 

SkySeller voidaan integroida viemään vahvistetut tilaukset suoraan Netvisoriin automaattisesti ja SkySeller voi myös hakea tuotenimikkeet ja hinnat tarjouslaskentaasi nopeuttamaan.

Illustraatio Skycoden käyttöliittymäsuunnitelusta

Netvisor - Tekoäly

Olemme erikoistuneet tekoälyn ohjelmointiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tekoälyllä voimme tehdä myynnillesi ennusteita, arvioida ostoillesi sopivia ajankohtia ja määriä tai tehdä tuotannonsuunnittelua. Tekoäly voi tehdä myös tilitapahtumien tiliöinnin tai esitiliöinnin automaattisesti, joka osaltaan helpottaa työtä valtavan paljon varsinkin suurissa yrityksissä. Voimme hyödyntää kaikkea Netvisorin dataa tekoälyn käytössä.

Tekoälyn pilotointi on varsin edullista, joten kannattaa kysyä lisää tekoälyn mahdollisuuksista. 

Skycode

Netvisor

Räätälöimme Netvisor-ohjelmistoosi tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Netvisor-ohjelman rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä Netvisoria?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä