Netvisor integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Netvisor integraatio onnistuu meiltä mihin tahansa muuhun ohjelmistoon. Visman kehittämä Netvisor on pilvipohjainen taloushallinto–ohjelma, joka on käytössä jo yli 20.000 yrityksellä. Netvisor on vuosien saatossa kehittynyt nykyaikaiseksi taloushallinto-ohjelmaksi tilitoimistoille ja kaiken kokoisille yrityksille.
 

Netvisor integraatiot

 
Ohjelmistokehitys on tuottanut meille paljon erilaisia Netvisor-integraatioita ja Netvisor on käytössä myös meillä itsellämmekin. Vuosien kokemuksella voimme tarjota aivan kaikki halutut lisätoiminnot ja integraatiot ihan kaikkiin käyttämiisi ohjelmistoihin ja myös yhteistyökumppaneidesi järjestelmiin. Voimme kytkeä Netvisorin hakemaan tietoa myös verkkokaupastasi ja kassajärjestelmästä. Voimme kytkeä Netvisorin vastaanottamaan tilaukset automaattisesti ja keskustelemaan myös logistiikka-kumppaneidesi kanssa. EDI-sanomat, Finvoice ja kaikki muut tarvittavat tekniikat onnistuvat oikein helposti.
 
Tiesitkö? Meillä on käytössämme myös oma Netvisor, joten ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja räätälöimme integraation juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Esimerkkejä Netvisor integraatioista:

Popo-logo-taustaton-1

LOGISTIIKKA Netvisor - Postituspojat

Postituspojat on Lehtipiste Oy:n omistama logistiikkayhtiö. 

Integraatio siirtää Netvisorin toimittamattomat tilaukset kategorian tilaukset Postituspoikien järjestelmään automaattisesti aina haluttuna ajankohtana. Siirron yhteydessä integraatio tarkistaa Netvisorista tuotteiden varastosaldot ja niiden ollessa puutteelliset, muuttaa saldoksi 0 ja lähettää halutulle henkilölle asiasta sähköpostin.  

Kun lähetys on merkitty Postituspoikien järjestelmässä lähetetyksi, siirtyy lähetys Netvisorin laskuttamattomiin tilauksiin. Mikäli toimitustapa on Posti, siirtyy Postituspojilta seurantakoodi lähetykselle. 

Voimme räätälöidä Postituspojat-integraation juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Netvisor Raportointinäyttö

Haluaisitko nähdä talousluvut ja raportit reaaliaikaisesti omalla infonäytöllään työpöytäsi vieressä?

Me olemme sellaisia tehneet asiakkaillemme ja ne ovat tosi käteviä.

Näet raportointinäytöstä yhdellä vilkaisulla esimerkiksi tilausmäärät, varaston inventaarion, myydyimmät tuotteet, myynnin jakauman, ostoehdotukset ja kaikki taloutesi tärkeimmät tunnusluvut.

Räätälöimme näytöstä graafisesti selkeän ja juuri sinun tarpeidesi mukaisen. Netvisorin lisäksi infonäyttö voi hakea tietoa myös kaikista muistakin ohjelmistoistasi.

 

line-graph
webshop

Netvisor - verkkokauppa

Olemme tehneet paljon integraatioita Netvisorin ja erilaisten verkkokauppaohjelmistojen välillä kumpaankin suuntaan. Voimme viedä verkkokaupan tilaukset automaattisesti taloushallintoosi ja päivittää varastosaldosi verkkokauppaan. Teemme juuri sellaisen integraation Netvisorin ja verkkokaupan välille, joka vastaa parhaiten tarpeisiisi. 

Erityisen paljon olemme erikoistuneet Woocommerceen ja Magentoon tehtäviin integraatioihin.

Netvisor - tuntikirjausten vienti

Voimme viedä työntekijöidesi hyväksytyt tuntilistat Netvisoriin automaattisesti mistä tahansa ohjelmasta. Olemme myös itse rakentaneet SkyTimer – Työvuorosuunnittelun, jonka mobiiliohjelmalla työntekijäsi voivat tehdä myös työaikaleimaukset näppärästi. SkyTimer on tehty erityisesti siivousalalle, kiinteistöhuoltoon, rakennusalalle, vartiointialalle ja teollisuuteen.

Ihan turhaan naputtelet tällä hetkellä manuaalisesti tuntilistoja Netvisoriin. Se saadaan avullamme tehtyä sinulla tosi helpoksi.

 

SkyTimer - Työvuorosuunnittelu
SkySeller - Tarjouslaskenta

Netvisor - Tarjouslaskenta

Olemme rakentaneet erinomaisen SkySeller -tarjouslaskentaohjelman, joka helpottaa monimutkaista tarjouslaskentaa erittäin paljon. Unohda jo Excelin käyttö monimutkaisten tarjousten laskennassa, siihen on paljon parempi menetelmä olemassa. 

SkySeller voidaan integroida viemään vahvistetut tilaukset suoraan Netvisoriin automaattisesti ja SkySeller voi myös hakea tuotenimikkeet ja hinnat tarjouslaskentaasi nopeuttamaan.

Netvisor - Tekoäly

Olemme erikoistuneet tekoälyn ohjelmointiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tekoälyllä voimme tehdä myynnillesi ennusteita, arvioida ostoillesi sopivia ajankohtia ja määriä tai tehdä tuotannonsuunnittelua. Tekoäly voi tehdä myös tilitapahtumien tiliöinnin tai esitiliöinnin automaattisesti, joka osaltaan helpottaa työtä valtavan paljon varsinkin suurissa yrityksissä. Voimme hyödyntää kaikkea Netvisorin dataa tekoälyn käytössä.

Tekoälyn pilotointi on varsin edullista, joten kannattaa kysyä lisää tekoälyn mahdollisuuksista. 

Tekoäly auttaa varaston optimoinnissa

Suunnitellaan yhdessä!

Räätälöimme Netvisor-ohjelmistoosi tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Netvisor-ohjelman rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771