SkySeller "Tarjouslaskentamme nopeutui ja tarkentui selvästi"

Vaasalainen sähkökeskusten sopimusvalmistaja Escarmat halusi kehittää tarjouslaskentaansa nopeammaksi ja täsmällisemmäksi. Tarjouslaskennan modernisointi kehittää yrityksen kilpailukykyä ja kannattavuutta. Myyntiä syntyy myös enemmän kun tarjouslaskenta on vaivattomampaa.

Mitä tehtiin?

Escarmatin tarpeisiin räätälöitiin SkySeller-Tarjouslaskenta, jolla he voivat tehdä tarjouksia projekteista entistä helpommin ja tarkemmin. SkySeller-tarjouslaskenta hakee materiaalitiedot ja hinnat suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä ja siksi komponenttien poimiminen tarjoukseen on vaivatonta.

Tarjouslaskenta pitää vanhat tarjoukset tallessa ja niistä voi kopioida osioita uusien tarjouksien pohjaksi. Käytettävissä on aina uusimmat hinnat ja juuri oikeat alennusprosentit kulloistakin tarjousta varten. 

Tarjouslaskentaohjelma tekee tarjouksesta revisiot automaattisesti, joten aina voi palauttaa juuri haluamansa tarjousversion.

Sarjakokojen simulointi tarjouslaskentaohjelmalla on erityisen tärkeää sarjatuotannossa. Myyntihenkilöt voivat siis vaivattomasti skaalata tarjoustaan eri kokoluokkiin ja säilyttää silti täsmällisen käsityksen todellisista katteista.

Ohjelmisto räätälöitiin vastaamaan tarkalleen Escarmatin vakiintuneita tarjouskäytäntöjä ja toimintaympäristöä. Sitä on kehitetty aina tarpeen mukaan, kun jotain lisätoiveita on tullut.

Katelaskenta on täsmällisempää
Aikaa on säästynyt merkittävästi tarjouslaskennassa
SkySeller - Tarjouslaskenta

YKSINKERTAISET Projektin vaiheet

1

01. Suunnittelupalaveri

2

02. Ohjelmointityö

3

03. Asennus ja käyttöönotto

4

04. Jatkokehitys

Asiakkaan kommentit

testimonial author

Veikko Junttila Toimitusjohtaja, Escarmat Oy

"Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä Skycoden kanssa tuotantomme modernisoinnissa. Kannattavuutta tehostavia ohjelmistoja on syntynyt paljon. Tarjouslaskenta oli luonteva jatko yhteistyölle. En vaihtaisi mistään hinnasta enää pois tätä tarjouslaskennan työkalua!"

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-700 0002