Rakennamme sivuillesi nopean hakukoneen

Valmistamme tehokkaan hakukoneen Solr – tekniikalla verkkokauppaasi, verkkosivuillesi tai intranettiisi. Suurista tietomassoista haku on muilla tekniikoilla hidasta ja varsinkin rajaukset hidastavat niitä entisestään. Hakukoneemme antavat vastauksen millisekunneissa miljoonienkin tietorivien seasta. Hakukoneeseen voidaan myös rakentaa monipuolinen ja tarkka hakulomake, jolla voi etsiä tietoa hyvin yksityiskohtaisestikin. Solr:n tärkeä ominaisuus on myös ennustava tekstinsyöttö hakulomakkeessa, jolloin sen käyttö on nopeaa ja oikea hakutermi löytyy helpommin.
 
Jos sinulla on siis hidas hakukone, niin anna meidän tehdä siitä nopea ja kaikilla tavoin parempi. Meillä on pitkä kokemus hakukoneiden suunnittelusta ja palveluistamme löytyy myös kaikki muu tarvitsemasi ohjelmistotuotanto.
Mitä Solr hakukone tarkoittaa?

Mitä Solr hakukone tarkoittaa?

Solr on tekniikka, joka järjestää laajatkin tietomäärät niin että niihin voidaan nopeasti tehdä hakuja. Hakukone ottaa vastaansa myös monipuolisesti erilaisia tietoja, kuten GPS-koordinaatteja ja osoitteita, jolloin on mahdollista tehdä hakuja myös etäisyyksien ja sijaintien perusteella. Solr myös näyttää reaaliajassa, että montako tulosta kyseisellä haulla tulee löytymään.

Solr tekniikkaa käyttävät hakukoneenaan lähes kaikki suurimmat verkkokaupat ja käytettyjen asuntojen ja ajoneuvojen myyntiportaalit. Sinäkin olet siis varmasti joskus siis käyttänyt Solr hakukonetta.

Missä Solr hakukonetta voi esimerkiksi hyödyntää?

Verkkokaupan Solr hakukone

Verkkokaupan hakukone

Solr sopii erinomaisesti hakukoneeksi jos verkkokaupassasi on hyvin paljon tuotteita. Verkkokauppaohjelmistojen omat hakukoneet ovat usein hyvin hitaita ja voimme helposti korvata ne Solr hakukoneella jos haluat hakuun lisää nopeutta. Hakukone mahdollistaa myös entistä tarkemmat ja monipuolisemmat hakukentät. Saamme siis verkkokauppasi tuotehaun toimimaan millisekunneissa.

Myyntiportaalin hakukone

Esimerkiksi käytettyjä autoja tai kiinteistönvälittäjien asuntoja listaavan sivuston tärkein ominaisuus on hyvä ja nopea hakukone. Voimme rakentaa myyntiportaaliisi hakukoneen, joka mahdollistaa monipuoliset rajaukset hakuihin. Voimme tehdä myös hakuja esimerkiksi etäisyyksien perusteella ja kaikilla muillakin tarvittavilla hakukriteereillä.

Myyntiportaalin Solr hakukone
Uutissivuston Solr hakukone

Uutissivuston hakukone

Uutissivustojen hakukoneet joutuvat käsittelemään suuria tietomääriä ja sen vuoksi hakumoottori täytyy olla hyvin kehittynyt. Valmistamallamme hakumoottorilla artikkeleiden kaikesta sisällöstä voidaan hakea hyvin nopeasti ja tarkasti. Hakukone voi ottaa huomioon myös suomenkielen vaikeita taivutusmuotoja ja muita olennaisia seikkoja.

Varaosa- ja komponenttihaku

Voimme toteuttaa hakukoneen, jolla valtavastakin varaosalista voidaan tehdä kattavia hakuja silmänräpäyksessä. Hakukone voi ottaa huomioon myös komponenttien linkitykset keskenään ja siten antaa vastaukset muidenkin kuin pelkkien hakutermien ja rajausten perusteella.

Varaosa ja komponenttihaku
Keskustelupalstan Solr hakukone

Keskustelupalstan hakukone

Valtavilla keskustelupalstoilla tarvitaan hyvää hakukonetta. Voimme valmistaa sellaisen hakukoneen, jolla viestien hakeminen on johdonmukaista ja tulokset käyttäjän toivomia. Voimme liittää Solr – hakukoneen kaikkiin foorumiohjelmistoihin.

Blogiyhteisön hakukone

Olemme toteuttaneet Suomen suurimpiin blogiyhteisöihin hakukoneita, joilla voidaan hakea tietoa useista blogeista yhtäaikaa silmänräpäyksessä. Solr on järkevin tapa toteuttaa tälläisen suuren tietomäärän hakukone.

Blogiyhteisön Solr hakukone

Suunnitellaan yhdessä hakukone!

Teemme siis tarpeidesi mukaisen hakukoneen ja sitä käyttävän ohjelmiston. Mielikuvitus on ainoa raja hakukoneiden hyödyntämisessä ja tarpeet ovat usein yksilöllisiä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan ja voimme selventää sinulle vielä tarkemmin ratkaisuistamme.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!​

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: +358 40 700 0002