fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Visma Fivaldi integraatiot

Integraatiot Visma Fivaldin ja muiden ohjelmistojen välillä sujuvoittavat arkea ja työn tekeminen nopeutuu automatisoidun tiedonsiirron ansiosta. Visma Fivaldi on integroitavissa esimerkiksi verkkokauppoihin, toiminnanohjausjärjestelmiin, CRM-ohjelmistoihin, palkanlasku- ja työajanseurantojärjestelmiin sekä raportointi- ja BI-ohjelmistoihin.

Visma Fivaldi integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin
INTEGRAATIO

Visma Fivaldi - integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Visma Fivaldi integraatio on rakennettavissa kaikkiin ohjelmistoihin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin, palkanlasku- ja työajanseurantaohjelmistoihin, sekä verkkokauppoihin. Automatisoitu tiedonsiirto nopeuttaa työnkulkua ja vähentää inhimillisten virheiden määrää.

Suomen käytetyimmän taloushallinto-ohjelmiston Visma Fivaldin integraatio mahdollistaa esimerkiksi tuote- ja varastotietojen automaattiset siirrot verkkokauppaan ja vastaavasti tilaukset verkkokaupasta Visma Fivaldiin. Visma Fivaldi -integraatiot voidaan myös räätälöidä vastaamaan yrityksen yksityiskohtaisia tarpeita. Olemme myös rakentaneet valmiin ja helposti käyttöönotettavan integraation muun muassa MyCashFlow-verkkokauppaan.

Meillä on vuosien kokemus integraatioiden ja ohjelmistojen kehittämisestä, ja osaamme huomioida asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja tavoitteet integraatioita rakennettaessa. Olemme myös Visman virallinen integraatiokumppani!

Skycode

Visma Fivaldi

Räätälöimme Visma Fivaldi -integraatioihin tarvittavat toiminnallisuudet asiakaslähtöisesti. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Valmisintegraatioita Visma Fivaldiin

MyCashFlow logo

Visma Fivaldi - MyCashFlow integraatio

sorkka.fi logo

Visma Fivaldi - Sorkka integraatio

Haluatko integroida Visma Fivaldin?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä