Valmistamme kehittyneitä tekoälyjä

Ohjelmoimme ketterästi tekoälyä hyödyntäviä ohjelmistoja toimimaan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Autamme sinua myös ymmärtämään mitä on tekoäly ja löytämään sen hyödyllisimmät käyttökohteet liiketoiminnassasi. Käytämme suunnittelussamme kaikkia moderneimpia tekoälyn tekniikoita.
 
Tiesitkö? Business Finland antaa yleensä 50% tukea tekoälyä hyödyntävien hankkeiden kustannuksiin ja autamme asiakkaitamme tuen hakemisessa. 
Tekoäly, eli artificial intelligence

Mitä tekoäly tarkoittaa?

Tekoäly, eli AI ( artificial intelligence ) tarkoittaa koneen kykyä itsenäisesti päätellä vastauksia kysymyksiin sille annetun aineiston perusteella. Tekoälylle ei siis tarvitse erikseen kertoa, että millä menetelmin oikea vastaus pitäisi päätellä. Tekoäly koulutetaan itse siis löytämään aineistosta yhdistävät tekijät kysymyksen ja oikean vastauksen välillä.

Tekoäly on vahvimmillaan tilanteissa, joissa tarvitaan loogista päättelyä ja se voi niissä tapauksissa tehdä väsymättä päättelytyötä puolestasi. Se voi ottaa enemmän asioita huomioon yhtä aikaa ja se muistaa kaiken mitä sille on kerrottu.

 

Tunnin ilmainen tekoälykartoitus yrityksille

Haluatko kartoittaa tekoälyn käyttökohteet liiketoiminnassanne? Haluatko kuulla samalla tekoälyn perusteet selkokielellä?
Tarjoamme yrityksille ilmaiseksi tunnin tekoälykartoituksen videoyhteyden välityksellä. Kartoituksessa syntyy aina useita ideoita, joilla voitte vauhdittaa liiketoimintaanne tekoälyn avulla.

Tekoälyprojektin vaiheet

1.

Aloituspalaveri

2.

Tekoälypilotti

3.

Jatkokehitys ja integrointi

4.

Julkaisu

Mihin tekoälyä voi käyttää esimerkiksi?

Tekoäly on työkalu kun tavoitteena on tehokas hienokuormitus

Hienokuormitus tekoälyllä

Haluaisitko järjestää työt tuotantokoneillesi tai tuotantohenkilöstölle järkevimmällä tavalla? Tekoäly voi tutkia tuotantodataasi ja tehdä sen mukaan päätelmiä, että missä järjestyksessä ja millä koneilla mikäkin tuote kannattaa valmistaa. Tekoäly voi myös tehdä ennustuksia tuotannon läpimenoista ja oikeastaan mistä vain haluat. Historia nimittäin kertoo aika paljon tulevaisuudesta ja tietokone kyllä jaksaa laskea. 
 
Tutustu tekoälyä hyödyntävään hienokuormitusohjelmisto SkyPlanneriin.

Varaston optimointi tekoälyllä

Haluaisitko tekoälyn analysoivan koko varastosi ja kertovan sinulle, että millaisia muutoksia kannattaisi tehdä ostoihin tai varastotuotteiden valmistukseen? Tekoäly voi myös ennustaa varastosi kehittymistä kaikista tilaus- ja tuotantotiedoistasi, jolloin sinä osaat ennakoida tulevaisuutta paremmin.

Tekoäly auttaa varaston optimoinnissa
Lainan luottopäätös onnistuu silmänräpäyksessä tekoälyn avulla

Luottopäätösten teko tekoälyllä

Tekoäly tietää historian perusteella, että millainen lainanhakija maksaa lainan takaisin. Tekoäly ottaa huomioon luottopäätöksen arvioinnissa pienimmätkin vaikuttavat yksityiskohdat. Tekoäly on sen vuoksi mahdollista kouluttaa todella tarkaksi lainanhakijoiden luottokelpoisuuden arvioijaksi. 

Lehmän painon arviointi konenäön avulla

Tekoälyn avulla toimiva konenäkö voi päätellä lihakarjan painon kehittymistä navetassa automaattisesti. Tekoäly osaa automaattisesti tunnistaa esimerkiksi tunnistaa ylhäältä otetusta kuvasta lehmän selän ja arvioida lehmän painon sen perusteella ilman punnitusta. Tämä on erittäin hyödyllistä aineistoa, kun kehitetään lihakarjan ruokintaa ja jalostusta.

Tekoäly, eli artificial intelligence ja jalostus sopivat hyvin yhteen
Tekoäly ja mainonnan kohdistaminen

Markkinoinnin kohdistaminen tekoälyllä

Asiakkaat liikkuvat toisistaan tietämättään yllättävän samanlaisesti, vaikka sitä ei heti huomaisikaan. Tekoäly osaa ehdottaa asiakkaallesi juuri niitä tuotteita, jotka häntä kyseisenä hetkenä todennäköisesti kiinnostavat.

Suunnitellaan yhdessä tekoäly!

Teemme siis tarpeidesi mukaisen tekoälyn ja sitä käyttävän ohjelmiston. Mielikuvitus on ainoa raja tekoälyn hyödyntämisessä ja tarpeet ovat usein yksilöllisiä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan ja voimme selventää sinulle vielä tarkemmin ratkaisuistamme.

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: +358 40 700 0002