fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Visma Nova integraatiot

Integroimme Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmän kaikkiin tarvitsemiisi ohjelmistoihin. Ohjelmistointegraation ansiosta voit liikuttaa tietoja Visma Novan ja muiden ohjelmistojen välillä automaattisesti. Tämä vähentää manuaalisen työn määrää, kun samoja tietoja ei tarvitse syöttää käsin useaan eri ohjelmistoon.

Visma Nova integraatiot
INTEGRAATIO

Visma Nova integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Räätälöimme Visma Nova -integraatiot juuri tarpeidesi mukaisesti ja käymme tarpeesi kanssasi läpi yksityiskohtaisesti. Tieto voi liikkua lähes reaaliaikaisesti tai vaikka kerran päivässä ja tietoa voidaan myös muuntaa määriteltyjen sääntöjen perusteella. Samaan integraatioon voidaan myöhemminkin liittää muita ohjelmistoja keskustelemaan Visma Novan kanssa. 

Olemme Visman virallinen integraatiokumppani ja meillä on kehitystyössä käytössämme Visma Nova ja sen Web Service rajapinta integraatioidemme testausta varten.

Mikä on Visma Nova?

Visma Nova on Visma Softwaren valmistama toiminnanohjausjärjestelmä, jota käyttävät tuhannet suomalaiset ihmiset eri toimialoilla. Visma Nova on erityisen paljon käytössä teollisuudessa, maahantuojilla ja tukkualan yrityksillä. Visma Novassa on myös pitkään kehitetyt taloushallinnon työkalut, joten kokonaisvaltainen yritystoiminnan hallinnointi onnistuu Novassa.

Visma Nova on yritystoimintaan ”avaimet käteen”-periaatteella toimiva kokonaisratkaisu, johon saat poimittua haluamasi lisä-ominaisuudet laajasta valikoimasta. 

Skycode on ohjelmoinut myös Visma Novaan liitettäviä lisätoimintoja, joilla voit laajentaa ja kehittää Novan toiminnallisuutta. Esimerkiksi SkyShop – jälleenmyyjien sähköinen tilauskanava antaa jälleenmyyjillesi mahdollisuuden tilata verkkokaupastasi tuotteita ja vie tilaukset suoraan Visma Novaan. SkyPlanner – tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus taas tuo tekoälyn avuksi tuotannon työjonojen optimointiin. 

Visma Nova sisältää monipuoliset käsittelyt tunti- ja materiaalitiedoille, sekä sähköiset työmääräimet. Visma Nova tarjoaa modernin ja laajan Web Service rajapinnan, jota kautta tietojen liikuttelu ohjelmistojen välillä on sujuvaa ja nopeaa.

Mitä tarkoittaa Visma Nova integraatio?

Visma Nova integraatio on eräänlainen välipalikka, joka hakee ja vie tietoa Visma Novan ja toisen ohjelmiston välillä halutulla tavalla. Toinen pää integraatiosta kytketään Visma Novaan ja toinen pää toiseen ohjelmistoon. Web Service rajapinta tarjoaa meille erinomaiset keinot tuoda liikuttaa tietoa monipuolisesti.

Skycode

Visma Nova

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan siihen yhdessä ratkaisu. Meillä on lukuisien projektien kokemus Visma Novasta ja monesta muusta toiminnanohjausjärjestelmästä. Asiakkaidemme kiperätkin pulmat on usein meillä tulleet vastaan ja ratkaistu jo aiemmissa projekteissamme. Olemme ratkaisukeskeinen kumppani, joka ei jää voivottelemaan. Kanssamme on mukavaa asioida ja meiltä saa hyviä ideoita. Lukuisat tyytyväiset Visma Nova asiakkaamme kertovat mielellään kokemuksiaan kanssamme toimimisesta.

tai soita +358 40 700 0002

Visma Nova – verkkokauppa integraatio

Visma Nova integraatio onnistuu myös kaikkiin verkkokauppa-ohjelmistoihin hyvän rajapinnan ansiosta. Tilaukset ja varastosaldot liikkuvat esimerkiksi Woocommercen ja Visma Novan välillä. Olemme rakentaneet paljon integraatioita verkkokauppojen ja toiminnanohjausjärjestelmien välillä ja ymmärrämme nopeasti tarpeesi. Verkkokauppaintegraation avulla säästät omaa työaikaasi, kun tilauksia ei tarvitse naputella aina manuaalisesti ERP-järjestelmään. Asiakkaidesi tyytyväisyys myös lisääntyy, kun tiedot ovat verkkokaupassasi aina ajan tasalla.

Visma Nova – Woocommerce integraatio

Visma Nova – Magento integraatio

MyCashFlow logo

Visma Nova – Mycashflow integraatio

Visma Nova – Shopify integraatio

Räätälöidyt lisäominaisuudet Visma Novaan

Skycode rakentaa myös toivomiasi uniikkeja lisätoimintoja Visma Novaan. Meillä on vuosikymmenten kokemus ohjelmistojen kehittämisestä asiakkaidemme uniikkeihin tarpeisiin.

KUSTOMOINTI

Lisäominaisuuksien räätälöinti ketterästi

Voimme rakentaa sinulle juuri tarvitsemiasi toiminnallisuuksia, joilla laajennat Novan käyttöä yrityksessäsi. Toimialakohtainen räätälöinti auttaa sinua kehittämään ja tehostamaan toimintaasi juuri haluamallasi tavalla. Säästät aikaa ja keräät parempaa dataa, kun muotoilemme yhdessä kanssasi juuri tarvitsemiasi sähköisiä työkaluja Visma Novaan.

Visma Nova integraatiot
KUSTOMOINTI JA ERIKOISTARPEET

Toteutettuja lisäominaisuuksia

Olemme rakentaneet kustomoituja lisäominaisuuksia useaan erilaiseen tuotteeseen. Kustannustehokkaalla räätälöinnillä saadaan resurssisäästöjä ja tarkempaa raportointia, jolla ohjaat liiketoimintaasi.

Tutustu asiakkaisiimme

KM-RRR Yhtiön tavoitteena oli luoda entistä parempi verkkokauppa, joka palvelisi mahdollisimman hyvin jälleenmyyjiä sekä mahdollistaisi sujuvan kaupankäynnin etenkin hektisten myyntisesonkien keskellä.
Tehtävässä onnistuttiin erinomaisesti Skycode Oy:n ammattitaitoisen osaamisen ja palvelun räätälöinnin ansiosta. Yhteistyö Skycoden kanssa oli vaivatonta ja selkeää.
Integraatio Visman toiminnanohjausjärjestelmään koettiin tärkeäksi osaksi verkkokauppaa ja tämän Skycode onnistui toteuttamaan erittäin hienosti.

Jälleenmyyjiltä saatu palaute koskien uutta verkkokauppaa on ollut pelkästään positiivista.
Olemme uudistuksen myötä entistä kilpailukykyisempiä markkinoilla.

Janne Maunu

Myyntipäällikkö, KM-RRR Yhtiöt Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä Visma Novaa?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä