Lemonsoftiin kaikki lisäosat ja integraatiot

Lemonsoft – integraatio onnistuu mihin tahansa ohjelmistoon ja laitteeseen. Lemonsoft on tuhansien yritysten käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä, johon valmistamme pitkällä kokemuksella kaikki tarvittavat räätälöidyt lisäosat. Teemme siis Lemonsoftiin juuri sellaisen lisäosan kuin toiminnassasi tarvitset. Liitämme sen myös halutessasi siirtämään tietoa minkä tahansa muun ohjelmiston tai laitteen kanssa. Lemonsoftista voidaan tuoda tietoja vaikka jälkilaskentaa tai tuotantokoneiden seurantaa varten. Voimme hyödyntää tietojen tuonnissa Webservice-rajapintaa ja muita tarvittavia yhteystapoja. Kaikki Lemonsoftissanne oleva tieto on joka tapauksessa käyttöönne räätälöidyn ohjelmistonne käytettävissä.
 
Meillä on käytössämme myös oma Lemonsoft-asennus ohjelmistokehitystä ja testausta varten. Tämän vuoksi ohjelmistot voidaan testata jo ennen niiden liittämistä Lemonsoftiinne. Tiedämme mitä teemme.

Esimerkkejä Lemonsoft-integraatioista:

Magento, Woocommerce, Vilkas, Shopify integraatio

B2B- ja B2C-verkkokaupat

Lemonsoftin integroiminen verkkokauppa-alustoihin onnistuu kätevästi. Voimme tuoda saldopäivityksiä ja viedä tilauksia verkkokauppa-ohjelmistoihin kuten SkyShop B2B-verkkokauppa, Magento, Woocommerce, Vilkas, Shopify tai mihin muuhun tahansa alustaan. Valmistamme myös verkkokauppoja alusta alkaen tarpeidesi mukaan.

Pipedrive - Lemonsoft integraatio

Pipedrive

Pipedrive CRM-ohjelmisto on mahdollista kytkeä Lemonsoftiin. Voimme liikutella tuotteita, asiakkaita ja tilauksia toiveidesi mukaan näiden ohjelmien välillä.

Pipedrive.com
Tekoäly auttaa varaston optimoinnissa

Kardex ja muut varastorobotit

Olemme varmasti Suomen paras integroimaan Lemonsoftin Kardexiin tai mihin tahansa muuhun varastorobottiin. Kardex ja Lemonsoft voidaan laittaa kummin tahansa päin päivittämään toisilleen oikeita varastosaldoja. Teemme vastaavia integraatioita myös kaikkiin muihinkin varastorobotteihin kuten esimerkiksi Konecranesin Agiloniin.

Kardex-remstar.fi
Lemonsoft - Mailchimp integraatio

Mailchimp

Sähköpostitusohjelma Mailchimp voidaan kytkeä automaattisesti hakemaan asiakastietojanne postituslistaanne varten.

Mailchimp.com

Esimerkkejä Lemonsoft - lisäosista:

Skyreport - Jälkilaskenta

SkyReport - Jälkilaskenta

Reaaliaikainen jälkilaskenta auttaa sinua pysymään selvillä yrityksesi liiketoiminnasta. SkyReport – Jälkilaskenta näyttää eritellysti jokaisen myyntitilauksen kannattavuuden selkeästi vihrein ja punaisin taustavärein eroteltuna.

Voit lisäksi porautua yksittäisiin leimauksiin ja materiaalikuluihin asti. Näet siis kaiken toimintanne suuressa kuvassa ja tarvittaessa todella yksityiskohtaisesti. SkyReport Jälkilaskentaohjelma hakee tiedot Lemonsoft – ohjelmasta automaattisesti ja se räätälöidään aina asiakkaalle ja sen antamiin lukuihin voi aina luottaa.

SkyPlanner - Hienokuormitus

Hienokuormitusohjelmistolla järjestät tuotannossanne työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. Hienokuormitusohjelmistomme on tehty helpoksi ja monipuoliseksi tuotannon työkaluksi teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

Hienokuormitus integroidaan Lemonsoft – toiminnanohjausjärjestelmään ja se sisältää kehittyneen ja oppivan tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. SkyPlanner nostaa liikevaihtoanne ja parantaa laatuanne.

SkyPlanner - Hienokuormitus
SkyMonitor - Tuotannonseuranta

SkyMonitor - Tuotannonseuranta

Tuotantokoneiden käyntitietojen seuranta auttaa sinua optimoimaan tuotantoanne. SkyMonitor – Tuotannonseuranta näyttää reaaliajassa tuotantokoneiden tilat ja voit ehkäistä seisokkeja. Koneiden parempi käyttöaste lisää liikevaihtoanne ilman konehankintoja. Ohjelma voidaan yhdistää esimerkiksi Lemonsoft- ohjelmaan, CNC-asemiin, levytyökeskuksiin, lasereihin, hitsauskoneisiin ja robotteihin.

SkySeller - Tarjouslaskenta

Tarjouslaskentaohjelma nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä. SkySeller – Tarjouslaskenta integroidaan Lemonsoft – toiminnanohjausjärjestelmään ja räätälöidään aina toimimaan prikulleen tarpeidesi mukaisesti ja siksi se on juuri oikea ohjelma käyttöönne.

SkySeller - Tarjouslaskenta
SkyTimer - Työvuorosuunnittelu

SkyTimer - Työvuorosuunnittelu

Mobiililaitteilla toimiva SkyTimer – työaikasuunnittelu ja mobiili kellokortti helpottaa työvuorojen suunnittelua ja tehtyjen tuntien kirjaamista. SkyTimer integroidaan Lemonsoft – ohjelmistoon ja se on tehty erityisesti siivousalalle, kiinteistöhuoltoon, rakennusalalle ja teollisuuteen.

Suunnitellaan yhdessä!

Räätälöimme Lemonsoftiin tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Lemonsoftin rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771