fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Lemonsoft integraatiot

Lemonsoft integraatio onnistuu mihin tahansa ohjelmistoon ja laitteeseen. Lemonsoft on tuhansien yritysten käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä, johon valmistamme pitkällä kokemuksella kaikki tarvittavat räätälöidyt lisäosat.

Lemonsoft integraatiot
INTEGRAATIO

Lemonsoftiin kaikki lisäosat ja integraatiot

Teemme Lemonsoftiin juuri sellaisen lisäosan kuin toiminnassasi tarvitset. Liitämme sen myös halutessasi siirtämään tietoa minkä tahansa muun ohjelmiston tai laitteen kanssa. Lemonsoftista voidaan tuoda tietoja vaikka jälkilaskentaa tai tuotantokoneiden seurantaa varten. Voimme hyödyntää tietojen tuonnissa Webservice-rajapintaa ja muita tarvittavia yhteystapoja. Kaikki Lemonsoftissanne oleva tieto on joka tapauksessa käyttöönne räätälöidyn ohjelmistonne käytettävissä.
 
Meillä on käytössämme myös oma Lemonsoft-asennus ohjelmistokehitystä ja testausta varten. Tämän vuoksi ohjelmistot voidaan testata jo ennen niiden liittämistä Lemonsoftiinne. Tiedämme mitä teemme.

Esimerkkejä Lemonsoft-integraatioista

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

B2B- ja B2C-verkkokaupat

Pipedrive logo

Pipedrive integraatio

Kardex logo

Kardex ja muut varastorobotit

Mailchimp integraatio

Skycode

Lemonsoft

Räätälöimme Lemonsoftiin tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Lemonsoftin rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Esimerkkejä Lemonsoft - lisäosista

Jälkilaskenta käytössä

SkyReport - Jälkilaskenta

Reaaliaikainen jälkilaskenta auttaa sinua pysymään selvillä yrityksesi liiketoiminnasta. SkyReport – Jälkilaskenta näyttää eritellysti jokaisen myyntitilauksen kannattavuuden selkeästi vihrein ja punaisin taustavärein eroteltuna.

Voit lisäksi porautua yksittäisiin leimauksiin ja materiaalikuluihin asti. Näet siis kaiken toimintanne suuressa kuvassa ja tarvittaessa todella yksityiskohtaisesti. SkyReport Jälkilaskentaohjelma hakee tiedot Lemonsoft – ohjelmasta automaattisesti ja se räätälöidään aina asiakkaalle ja sen antamiin lukuihin voi aina luottaa.

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

SkyPlanner - Hienokuormitus

Hienokuormitusohjelmistolla järjestät tuotannossanne työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. Hienokuormitusohjelmistomme on tehty helpoksi ja monipuoliseksi tuotannon työkaluksi teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

Hienokuormitus integroidaan Lemonsoft – toiminnanohjausjärjestelmään ja se sisältää kehittyneen ja oppivan tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. SkyPlanner nostaa liikevaihtoanne ja parantaa laatuanne.

SkySeller - Tarjouslaskenta

Tarjouslaskentaohjelma nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä. SkySeller – Tarjouslaskenta integroidaan Lemonsoft – toiminnanohjausjärjestelmään ja räätälöidään aina toimimaan prikulleen tarpeidesi mukaisesti ja siksi se on juuri oikea ohjelma käyttöönne.

Tuotantokoneiden seuranta käytössä

SkyMonitor - Tuotannonseuranta

Tuotantokoneiden käyntitietojen seuranta auttaa sinua optimoimaan tuotantoanne. SkyMonitor – Tuotannonseuranta näyttää reaaliajassa tuotantokoneiden tilat ja voit ehkäistä seisokkeja. Koneiden parempi käyttöaste lisää liikevaihtoanne ilman konehankintoja. Ohjelma voidaan yhdistää esimerkiksi Lemonsoft- ohjelmaan, CNC-asemiin, levytyökeskuksiin, lasereihin, hitsauskoneisiin ja robotteihin.

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä Lemonsoftia?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä