fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa
Ohjelmistot

SkyMonitor OEE

Tuotantokoneiden käyntitietojen seuranta, eli KNL / OEE ( käyttö, nopeus, laatu ) auttaa sinua optimoimaan tuotantoanne. Näet reaaliajassa tuotantokoneiden tilat ja voit ehkäistä seisokkeja.

TUOTANNONSEURANTA

Seuraa tuotantokoneidesi käyntitietoja

Koneiden parempi käyttöaste lisää liikevaihtoanne ilman konehankintoja. Tuotantokoneiden seuranta voidaan yhdistää esimerkiksi CNC-asemiin, levytyökeskuksiin, lasereihin, hitsauskoneisiin ja robotteihin. Koneistusajat ja muut käyntitiedot voidaan viedä automaattisesti myös esimerkiksi ohjelmistoihimme SkyPlanner – Hienokuormitus ja SkyReport – Jälkilaskenta.

SkyMonitor OEE ominaisuudet

SkyMonitorin ja tehokkaan tuotannonseurannan avulla ROI:n kasvattaminen tapahtuu luonnollisesti. Tuotantokoneiden optimaalisen käyttöasteen ansiosta liiketoiminta tehostuu ja resursointi tarkentuu. SkyMonitor on täynnä tärkeitä ominaisuuksia tuotantokoneiden seurantaan.

Skymonitor - Tuotannonseuranta

Tuotantokoneen käyntitiedot aikajanalla

Tuotannonseurannassa voit tarkastella konekohtaisesti koneen käyntitietoja ja näet myös mistä pysähdykset ovat johtuneet. Käyntitietoihin tallennetaan myös valmistettavat tuotteet ja työnumerot, joten voit seurata tuotantoaikojen kehittymistä myös tuotekohtaisesti.

Yllättävissä tilanteissa töiden uudelleenjärjestäminen on nopeaa. SkyMonitor Tuotantokoneiden seuranta on tehty mukavaksi käyttää ja sen käyttö on nopeaa oppia kenelle tahansa.

Päätelaite työpisteellä

Koneenkäyttäjä voi tehdä mobiililaitteella tai tietokoneella merkintöjä erilaisista pysähdyksistä ja käyntihäiriöistä. Tuotannonseurantaohjelmassa voi myös tehdä menetelmäkehityksiä, mittapöytäkirjoja ja leimata itsensä tauolle.

Chat-yhteys työnjohtoon

Koneistaja voi ottaa yhteyttä työnjohtoon chatin avulla. Juokseminen siis vähenee, kun kommunikaatio on nopeaa. Keskustelu tallentuu myös kyseisen koneen, tuotteen ja käyntilokin yhteyteen analyysia varten. Tuotantokoneiden seuranta toimii siis aktiivisena työkaluna arjessa.

KNL - ohjelmiston seurantaan kuuluu käyttö, nopeus ja laatu

Toimii kaikissa tuotantokoneissa

SkyMonitor KNL / OEE – Tuotannonseuranta hakee tuotantokoneelta tiedon joko rajapintaa pitkin tai antureilla. Tutustumme konekantaanne ja tuotantokoneiden seuranta asennetaan avaimet käteen-periaatteella.

Tuotantokoneiden seuranta käytössä

Toimii kaikissa toiminnanohjaus-järjestelmissä

Valmistamme ammatiksemme integraatioita kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Tuotantokoneiden seuranta voidaan liittää kaikkiin ERP-ohjelmistoihin, kuten esimerkiksi LemonsoftC9000, Visma, ym.

Illustraatio Skycoden käyttöliittymäsuunnitelusta

Räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi

SkyMonitor – Tuotannonseuranta ohjelmoidaan aina tarpeisiinne sopivaksi ja se kehittyy jatkossakin aina toiveidenne mukaan. Käyttö, nopeus ja laatu saadaan seurannan alle juuri siinä muodossa kuin teidän tehokas toimintanne vaatii.

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Tyytyväisiä asiakkaitamme

hydro logo sininen

Muita ohjelmistojamme

Meiltä löydät suuren määrän valmiita ohjelmistoja erilaisiin liiketoiminnan tukemiseen suunnattuihin osa-alueisiin. Suosituimmat tuotteemme palvelevat muun muassa sähköisten tilausjärjestelmien, tarjouslaskennan ja tuotannonsuunnittelun saralla.

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

SkyPlanner - Tuotannonsuunnit-telu tekoälyllä

SkyPlanner on nykyiseen toiminnanohjausjärjestelmääsi integroitava ohjelmisto, jolla suunnittelet tuotannon työjärjestyksen vaivattomammin. 

Jälkilaskenta käytössä

SkyReport - Jälkilaskenta

Reaaliaikainen jälkilaskenta auttaa sinua pysymään selvillä yrityksesi liiketoiminnasta. Näet jokaisen tilauksen kannattavuuden.

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

SkyShop - B2B-verkkokauppa

SkyShop B2B-verkkokauppa tarjoaa jälleenmyyjillesi sähköisen tilauskanavan. Tilaukset viedään automaattisesti ERP-järjestelmääsi.

Aloitetaanko räätälöity ohjelmointi yhdessä?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä