Seuraa tuotantokoneidesi käyntitietoja

Tuotantokoneiden käyntitietojen seuranta, eli KNL / OEE ( käyttö, nopeus, laatu ) auttaa sinua optimoimaan tuotantoanne. Näet reaaliajassa tuotantokoneiden tilat ja voit ehkäistä seisokkeja. Koneiden parempi käyttöaste lisää liikevaihtoanne ilman konehankintoja. Tuotantokoneiden seuranta voidaan yhdistää esimerkiksi CNC-asemiin, levytyökeskuksiin, lasereihin, hitsauskoneisiin ja robotteihin. Koneistusajat ja muut käyntitiedot voidaan viedä automaattisesti myös esimerkiksi ohjelmistoihimme SkyPlanner – Hienokuormitus ja SkyReport – Jälkilaskenta.

Tuotantokoneiden seuranta käytössä

Tuotantokoneen käyntitiedot aikajanalla

Tuotannonseurannassa voit tarkastella konekohtaisesti koneen käyntitietoja ja näet myös mistä pysähdykset ovat johtuneet. Käyntitietoihin tallennetaan myös valmistettavat tuotteet ja työnumerot, joten voit seurata tuotantoaikojen kehittymistä myös tuotekohtaisesti.

Yllättävissä tilanteissa töiden uudelleenjärjestäminen on nopeaa. SkyMonitor Tuotantokoneiden seuranta on tehty mukavaksi käyttää ja sen käyttö on nopeaa oppia kenelle tahansa.

Päätelaite työpisteellä

Koneenkäyttäjä voi tehdä mobiililaitteella tai tietokoneella merkintöjä erilaisista pysähdyksistä ja käyntihäiriöistä. Tuotannonseurantaohjelmassa voi myös tehdä menetelmäkehityksiä, mittapöytäkirjoja ja leimata itsensä tauolle.
KNL - ohjelmiston seurantaan kuuluu käyttö, nopeus ja laatu
Tuotantokoneiden seuranta mahdollistaa myös chat-yhteyden työnjohtoon

Chat-yhteys työnjohtoon

Koneistaja voi ottaa yhteyttä työnjohtoon chatin avulla. Juokseminen siis vähenee, kun kommunikaatio on nopeaa. Keskustelu tallentuu myös kyseisen koneen, tuotteen ja käyntilokin yhteyteen analyysia varten. Tuotantokoneiden seuranta toimii siis aktiivisena työkaluna arjessa.

Toimii kaikissa tuotantokoneissa

SkyMonitor KNL / OEE – Tuotannonseuranta hakee tuotantokoneelta tiedon joko rajapintaa pitkin tai antureilla. Tutustumme konekantaanne ja tuotantokoneiden seuranta asennetaan avaimet käteen-periaatteella.

Tuotannonseuranta, eli KNL - ohjelmisto seuraa kaikkia tuotantokoneita ( käyttö, nopeus ja laatu )
Integraatio onnistuu useisiin toiminnanohjausjärjestelmiin, kuten Lemonsoft, C9000 ja Visma

Toimii kaikissa toiminnanohjaus-järjestelmissä

Valmistamme ammatiksemme integraatioita kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Tuotantokoneiden seuranta voidaan liittää kaikkiin ERP-ohjelmistoihin, kuten esimerkiksi Lemonsoft, C9000, Visma, ym.

Räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi

SkyMonitor – Tuotannonseuranta ohjelmoidaan aina tarpeisiinne sopivaksi ja se kehittyy jatkossakin aina toiveidenne mukaan. Käyttö, nopeus ja laatu saadaan seurannan alle juuri siinä muodossa kuin teidän tehokas toimintanne vaatii.
SkyMonitor tuotantokoneiden seuranta on räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771