fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Tradotim Oy

Skycoden NovaShop valikoitui Tradotimin verkkokauppa-alustaksi joustavuutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta. Integraatio toiminnanohjausjärjestelmän kanssa on yksi verkkokaupan haasteellisimmista osa-alueista ja siinä alusta asti NOVAN integroimiseen suunniteltu alusta osoittaa ketteryytensä. NovaShopin avulla integraatio ulottuu tuotetietojen integraatiosta aina asiakaskohtaisten ehtojen määrittelemiseen. Suurin osa tiedoista saadaan suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä, jolloin tietoja ei tarvitse syöttää ja päivittää moneen paikkaan.

B2B verkkokaupan vaatimukset eroavat huomattavasti B2C kauppojen vaatimuksista. Asiakaskohtaisesti toisistaan poikkeavia sopimusehtoja on paljon ja niiden integroiminen verkkokauppaympäristöön on vaativaa. Novashop selviytyy vaatimuksista hienosti. Harvassa asiassa jouduimme tekemään kompromisseja teknisten esteiden vuoksi, joka ei olisi itsestään selvää, jos olisimme valinneet alustaksi kuluttajakauppaan suunnitellun valmiin alustan.

Yhteistyö Skycoden kanssa on ollut sujuvaa. Skycoden tapa mahdollistaa suora vuoropuhelu asiakkaan ja kehityksestä vastaavan koodaajan välillä on mahdollistanut joustavan ja nopean yhteistyön, jossa tarvittavat muutokset on saatu toteutettua nopeasti ja viestin välittämisestä aiheutuvien väärinkäsitysten määrä minimoitua.

Jarkko Kivi, Tradotim Oy