Sorkka.fi "Sorkka.fi säästää yrittäjältä työpäivän joka viikko"

Isokyröläinen teurastamo Hahtolan Liha halusi automatisoida eläinten EU-numeroiden raportoinnin Eviralle. Numeroiden ja teurastietojen naputtelu tietokoneelle vei aiemmin merkittävän osan teurastamoyrittäjän työviikosta. Nykyään tuottajillekin maksetaan paremmin kun turha työ on vähentynyt.

Mitä tehtiin?

Kehitimme Hahtolan Lihalle Sorkka.fi – toiminnanohjausjärjestelmän, joka kuljettaa eläinten tietoja läpi teurastusprosessin ja raportoi ne lopulta Eviralle nappia painamalla. Sorkka helpottaa myös eläintuottajien arkea, kun he voivat tehdä teurasilmoitukset nykyään sähköisesti ja vastaanottavat entistä monipuolisemmat teurastusraportit välittömästi teurastuksen jälkeen. 

Sorkka.fi toimii tietokoneella ja kaikilla mobiililaitteilla, joten teurastaja voi valita millä laitteella sitä käyttää. Ohjelmaan on helppoa syöttää ruholuokitukset ja punnitustulokset. 

Sorkka.fi helpottaa myös laadunvalvontaa HACCP-tarkistusten kirjaamisen avulla. Rahtiteurastukseen eläintenkasvattaja voi antaa tarkat ohjeet, joten liha- ja taljapalautukset sujuvat täsmällisesti.

Sorkasta ovat tykänneet ihan kaikki sitä käyttäneet ja siihen on sittemmin integroitu puntareita, tarratulostimia ja muita tarpeellisia laitteita.

Aikaa säästyy valtavasti kaikilta osapuolilta
Raportointi sujuu automaattisesti Eviralle ja eläintuottajalle

YKSINKERTAISET Projektin vaiheet

1

01. Suunnittelupalaveri

2

02. Ohjelmointityö

3

03. Asennus ja käyttöönotto

4

04. Jatkokehitys

Asiakkaan kommentit

Sami Hahtola Toimitusjohtaja, Hahtolan Liha Oy

"Nykyään syötän viidessä minuutissa sen määrän EU-numeroita Eviralle mikä ennen vei minulta koko päivän. Sorkka säästää siis minulta yhden kokonaisen työpäivän joka viikko. Sorkka on sujuvoittanut monia prosessejamme merkittävästi ja vähentänyt inhimillisiä virheitä. Meillä ja tilallisilla on Sorkan käytöstä pelkästään hyviä kokemuksia."

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-700 0002