Tuotannonsuunnittelu helpoksi ja tarkaksi Moderni ohjelmisto tuotannonsuunnitteluun

Hienokuormitus on tehty SkyPlannerissa helpoksi ja monipuoliseksi. Hienokuormitusohjelmistolla tuotannonsuunnittelu järjestää työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. SkyPlanner on tuotannon työkalu teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.
 

SkyPlanner hienokuormitusohjelmisto sisältää kehittyneen ja oppivan tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. Edistynyt tuotannonohjaus nostaa liikevaihtoanne ja parantaa laatuanne. Hienokuormitusohjelmisto voidaan integroida toimimaan jokaiseen toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi C9000, Powered, Lemonsoft, Visma Nova, Visma L7, Visma.net, Sonet, Lean Systems, ym.

SkyPlanner voidaan kääntää kaikille kielille ja se voidaan toimittaa kaikkiin maihin.

Pyydä SkyPlannerin esittelyä: 
Jussi Mäntylä / +358 40-7000002 / [email protected]

Hienokuormitusohjelma käytössä

Kuormita töitä työpisteille

Erittäin helppokäyttöisessä hienokuormitusnäkymässä voit raahata aloitusvalmiita töitä työpisteiden työjonoihin. Näet silmäyksellä töiden valmistumisajat ja tuotannon käyttöasteet. Näet myös reaaliaikaisena työn alla olevat työt kullakin työpisteellä.

Yllättävissä tilanteissa töiden uudelleenjärjestäminen on nopeaa. Tuotannon suunnittelu on tehty mukavaksi käyttää ja sen käyttö on nopeaa oppia kenelle tahansa.

SkyPlanner APS - Advanced Production Planning and Scheduling with artificial intelligence
SkyPlanner APS - Tuotannonsuunnittelu ja aikataulutus tekoälyn avulla

Tekoäly järjestää työjonoja

SkyPlanneriin rakennettu tekoäly ehdottaa sinulle tehokkaimman järjestyksen työpisteiden työjonoksi. Voit hyväksyä ja muokata tekoälyn ehdotuksia, eli se säilyttää sinulla silti päätösvallan. Tekoälyn ehdotukset perustuvat tuotantonne aiempaan historiaan ja se etsii järjestyksen jolla kaikki työnne voidaan kiireisessäkin tilanteessa toimittaa ajoissa asiakkaille.

Tekoäly ennustaa historian perusteella todelliset koneistusajat ja tavarantoimittajien todelliset toimitusajat. Voit antaa tekoälylle hienokuormituksen prioriteetit ja se etsii työjärjestyksen joka vastaa toiveitasi. Tekoäly oppii jatkuvasti lisää.

Hienokuormitus parantaa toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus paranee ja pullonkaulat vähenevät

Hienokuormitusohjelma näyttää heti jos jokin kuormittamasi työ on myöhästymässä ja voit priorisoida töitä uudelleen. Näin pysyt jatkuvasti selvillä toimitustenne tilasta ja asiakastyytyväisyys pysyy korkealla.

Tuotantoketjut useassa tehtaassa

Voit hienokuormittaa vaiheketjuja helposti muille tehtaillenne ja alihankkijoillenne. Näin pääset suunnittelemaan koko ketjutetun tuotantoprosessin ilman rajoitteita.

Hienokuormitusohjelma auttaa vaiheketjujen järjestämisessä
Hienokuormitus auttaa henkilötarpeen ennustamisessa

Työvuorosuunnittelu

Hienokuormitus antaa myös ennusteet henkilöstön tarpeelle ja voit suunnitella työvuorot kätevässä kalenterinäkymässä. Ohjelma myös varmistaa, että jokainen tarvittava työntekijä on leimannut itsensä työvuoroon. Tämä auttaa sinua ennakoimaan paremmin tuotantoasi ja vähentää yllätyksiä. 

Sähköiset työmääräimet

 
SkyPlanner – Hienokuormitus mahdollistaa myös sähköiset työmääräimet, jolloin muutokset työjonoissa päivittyvät reaaliajassa työpisteiden päätelaitteille. Päätelaitteena voit käyttää esimerkiksi mobiililaitteita, tietokoneita ja tuotantonäyttöjä.

Integroitavissa kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin

Skyplanner on liitettävissä kaikkiin nykyisiin ohjelmistoihinne ja koneisiinne. Se voi hakea käyntitietoja myös tuotantokoneistanne. Valmistamme ammatiksemme teollisuuden integraatioita ja sen vuoksi ohjelmistomme saadaan toimimaan kaikkien ohjelmistojen kanssa, kuten esimerkiksi Lemonsoft, C9000, Visma, ym.

Moderni tuotannonsuunnittelu ja tuotannonohjaus

Tuotannonohjaus muodostuu useista erilaisista toiminnoista, kuten joita voimme rakentaa ja liittää tuotannonsuunnittelun avuksi. SkyPlannerissä voi olla myyntiennuste, tuotantokoneiden seuranta, materiaalikulutus, varastotuotteiden tuotannon automaatio ja kaikki muu mitä tuotannonsuunnittelu tarvitsee. Kaikki räätälöidään aina tarpeisiisi ja kaikki onnistuu. Tuotannonsuunnittelu rakennetaan juuri tarpeidesi mukaan.

Tekoäly auttaa varaston optimoinnissa

Räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi

SkyPlanner muokataan aina tarpeisiinne sopivaksi ja se kehittyy jatkossakin aina toiveidenne mukaan. Hienokuormituksen kanssa ei siis tarvitse tehdä yhtäkään kompromissia. tuotantonäyttöjä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!​

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tyytyväiset asiakkaamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää: +35840-700 0002