Tuotannonsuunnittelu helpoksi ja tarkaksi Moderni ohjelmisto tuotannonsuunnitteluun

Hienokuormitus ja tuotannonohjaus on tehty SkyPlannerissa helpoksi ja monipuoliseksi. SkyPlannerin tuotannonsuunnittelu järjestää työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. SkyPlanner on tuotannon työkalu teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.
 

SkyPlanner hienokuormitusohjelmisto sisältää kehittyneen ja tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. Edistynyt tuotannonohjaus nostaa liikevaihtoanne ja parantaa laatuanne. Hienokuormitusohjelmisto voidaan integroida toimimaan jokaiseen toiminnanohjausjärjestelmään, kuten esimerkiksi C9000, Powered, Lemonsoft, Visma Nova, Visma L7, Visma.net, Sonet, Lean Systems, SAP ym.

SkyPlanner voidaan kääntää kaikille kielille ja se voidaan toimittaa kaikkiin maihin.

Pyydä SkyPlannerin esittelyä: 
Jussi Mäntylä / +358 40-7000002 / [email protected]

Kuormita töitä työpisteille

Erittäin helppokäyttöisessä hienokuormitusnäkymässä voit raahata aloitusvalmiita töitä työpisteiden työjonoihin. Näet silmäyksellä töiden valmistumisajat ja tuotannon käyttöasteet. Näet myös reaaliaikaisena työn alla olevat työt kullakin työpisteellä.

Yllättävissä tilanteissa töiden uudelleenjärjestäminen on nopeaa. Tuotannon suunnittelu on tehty mukavaksi käyttää ja sen käyttö on nopeaa oppia kenelle tahansa.

SkyPlanner APS - Advanced Production Planning and Scheduling with artificial intelligence
SkyPlanner APS - Tuotannonsuunnittelu ja aikataulutus tekoälyn avulla

Monipuoliset ominaisuudet tuotannonsuunnitteluun

SkyPlanner on tehtaan komentokeskus, joka kattaa kaikki tarvittavat toiminnot moderniin ja tehokkaaseen tuotannonsuunnitteluun.

Tekoäly järjestää työjonoja

SkyPlanneriin rakennettu tekoäly ehdottaa sinulle tehokkaimman järjestyksen työpisteiden työjonoksi. Voit hyväksyä ja muokata tekoälyn ehdotuksia, eli se säilyttää sinulla silti päätösvallan. Tekoälyn ehdotukset perustuvat toiminnanohjausjärjestelmästä haettuun tuotantotietoon se etsii järjestyksen, jolla kaikki työnne voidaan kiireisessäkin tilanteessa toimittaa ajoissa asiakkaille.

Tekoäly ennustaa historian perusteella todelliset koneistusajat ja tavarantoimittajien todelliset toimitusajat. Voit antaa tekoälylle hienokuormituksen prioriteetit ja se etsii työjärjestyksen joka vastaa toiveitasi.

Mitä on optimaalinen tuotannonohjaus?

Teollisuuslaitos tuottaa enemmän ja toimitusvarmuus parantuu, kun sen työt ovat aikataulutettu optimaalisessa järjestyksessä toisiinsa nähden.

Optimaalinen tuotannonohjaus on sellainen työjärjestys,  jossa ei synny esimerkiksi tarpeettomia pullonkauloja ja tuotanto virtaa mahdollisimman mutkattomasti. Silloin samassa ajassa ja samoilla tuotantoresursseilla ehditään valmistamaan enemmän töitä ja toimittamaan useampi niistä ajoissa asiakkaille. Optimaalinen työjärjestys ei ole mielipidekysymys, vaan se on matemaattinen fakta. Se on laskettavissa vaikka ruutupaperille, kun tarpeelliset tuotannon tiedot ovat laskutoimituksessa käytettävissä. Jo vähäinenkin määrä työpisteitä ja töitä vaatii erinomaisessa optimoinnissa valtavasti laskutoimituksia ja suurta tarkkuutta. Optimaalisen tuotantosuunnitelman voi tehdä siis ihminenkin laskemalla, mutta tekoäly tekee sen nopeammin ja vaivattomammin. Hatusta heittämällä tai hihasta Exceliin ravistamalla optimaaliseen työjärjestykseen ei päästä edes vahingossa.

Miten SkyPlannerin tekoäly toimii?

SkyPlanner sisältää tekoälyn, joka osaa tehdä optimaalisen tuotantosuunnitelman ja se saa tarvitsemansa tiedot teollisuusyrityksen toiminnanohjausjärjestelmästä. Tuotannonohjaus on siis SkyPlannerissa mahdollista tehdä myös automaattisesti.

"Onko alamme ja tuotantotapamme liian monimutkainen tekoälylle?"

Vastaus: Ei ole, tekoäly osaa ottaa huomioon myös teidän tuotantonne erikoispiirteet.

Tekoälyn vahvuudet korostuvat juuri silloin, kun tuotantosuunnitelmaan vaikuttavat useammat,  monimutkaisemmat ja vaikeammin ennakoitavat muuttujat. Se osaa ottaa huomioon myös inhimillisen tekijän ja kaikki tuotannonsuunnitteluun tarvittava tieto voidaan tuoda sen tietoon kätevillä tavoilla. Yllättävissä muutostilanteissa tekoäly muokkaa suunnitelman uudelleen optimaaliseksi silmänräpäyksessä. Me autamme sinua SkyPlannerin käyttöönotossa ja sitä voidaan lisäksi kustomoida uniikkien tarpeidesi mukaan. Yhdessä sinun kanssasi saamme SkyPlannerin ketterästi konfiguroitua vastaamaan tarkalleen erikoisiakin tarpeitasi. Olemme asiantuntevien asiakkaidemme kanssa hyvin käytännönläheisesti kehittäneet ohjelmiston ominaisuudet vastaamaan teollisuuden normaaliin haastavaan arkeen.

Hienokuormitus parantaa toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus paranee ja pullonkaulat vähenevät

Hienokuormitusohjelma näyttää heti jos jokin kuormittamasi työ on myöhästymässä ja voit priorisoida töitä uudelleen. Näin pysyt jatkuvasti selvillä toimitustenne tilasta ja asiakastyytyväisyys pysyy korkealla.

Tuotantoketjut useassa tehtaassa

Voit hienokuormittaa vaiheketjuja helposti muille tehtaillenne ja alihankkijoillenne. Näin pääset suunnittelemaan koko ketjutetun tuotantoprosessin ilman rajoitteita.

Hienokuormitusohjelma auttaa vaiheketjujen järjestämisessä
Hienokuormitus auttaa henkilötarpeen ennustamisessa

Työvuorosuunnittelu

Hienokuormitus antaa myös ennusteet henkilöstön tarpeelle ja voit suunnitella työvuorot kätevässä kalenterinäkymässä. Ohjelma myös varmistaa, että jokainen tarvittava työntekijä on leimannut itsensä työvuoroon. Tämä auttaa sinua ennakoimaan paremmin tuotantoasi ja vähentää yllätyksiä. 

SkyPlannerin työvuorosuunnittelu ja mobiilileimaus

Sähköiset työmääräimet

 
SkyPlanner – Hienokuormitus mahdollistaa myös sähköiset työmääräimet, jolloin muutokset työjonoissa päivittyvät reaaliajassa työpisteiden päätelaitteille. Päätelaitteena voit käyttää esimerkiksi mobiililaitteita, tietokoneita ja tuotantonäyttöjä.

Integroitavissa kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin

Skyplanner on liitettävissä kaikkiin nykyisiin ohjelmistoihinne ja koneisiinne. Se voi hakea käyntitietoja myös tuotantokoneistanne. Valmistamme ammatiksemme teollisuuden integraatioita ja sen vuoksi ohjelmistomme saadaan toimimaan kaikkien ohjelmistojen kanssa, kuten esimerkiksi Lemonsoft, C9000, Visma, ym.

Moderni tuotannonsuunnittelu ja tuotannonohjaus

Tuotannonohjaus muodostuu useista erilaisista toiminnoista, kuten joita voimme rakentaa ja liittää tuotannonsuunnittelun avuksi. SkyPlannerissä voi olla myyntiennuste, tuotantokoneiden seuranta, materiaalikulutus, varastotuotteiden tuotannon imuohjaus ja kaikki muu mitä tuotannonsuunnittelu tarvitsee. Kaikki räätälöidään aina tarpeisiisi ja kaikki onnistuu. Tuotannonsuunnittelu rakennetaan juuri tarpeidesi mukaan.

Tekoäly auttaa varaston optimoinnissa

Räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi

SkyPlanner muokataan aina tarpeisiinne sopivaksi ja se kehittyy jatkossakin aina toiveidenne mukaan. Hienokuormituksen kanssa ei siis tarvitse tehdä yhtäkään kompromissia.

Mitkä ovat SkyPlannerin hyödyt tuotannossa?

Tuotannon työjärjestyksellä on paljon väliä. Kun työt ovat järkevässä järjestyksessä, tuotanto virtaa mutkattomasti ja ongelmia tulee vähemmän. Teollisuudessa muutoksia ja yllätyksiä tulee jatkuvasti – juuri tähän ongelmaan SkyPlanner vastaa.

Tuotanto tehostuu

Tuotanto on tehokkaampaa kun työjärjestys on optimaalinen ja järkevä. Saat siis enemmän tuotantoa samoilla henkilö- ja koneresursseilla.

Toimitusvarmuus kasvaa

Vaikeissa kuormitustilanteissa teet parempia päätöksiä SkyPlannerilla ja saat toimitukset matkaan ajoissa. SkyPlannerilla tiedät mihin resurssit riittävät.

Ennakointi helpottuu

Näet jo etukäteen aikajanalla tulevat valmistumisajat, kapasiteetit ja materiaalitilanteet. Voit ratkoa tuotannon ongelmat jo etukäteen.

Muutoksiin reagointi nopeutuu

Teollisuudessa muutokset ovat arkipäivää. SkyPlannerilla muutat suunnitelmiasi helposti ja nopeasti kun tuotannossa jokin muuttuu.

Hienokuormitus on tuotannonsuunnittelua, jossa projektit puretaan hyvin pieniin työvaiheisiin ja jokaiselle osalle suunnitellaan valmistushetki ja työjärjestys. 

Tuotannonsuunnittelussa ja tuotannonjauksessa teollisuuslaitos suunnittelee ja ohjaa tuotantoa, jotta se pystyisi toimittamaan tilatut työt ajoissa, riittävällä laadulla ja mahdollisimman tehokkaasti asiakkaalleen.

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tyytyväiset asiakkaamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää: +35840-056 1771