fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa
Ohjelmistot

SkySeller tarjouslaskenta

Tarjouslaskentaohjelma nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä.  SkySeller – Tarjouslaskenta ohjelmoidaan aina toimimaan tarpeidesi mukaisesti. Urakoiden ja projektien tarjouslaskentaa helpottaa moniportainen tuoterakenne.

SkySeller - Tarjouslaskenta

SkySellerin monipuoliset ominaisuudet

SkySeller -tarjouslaskenta on suunniteltu vastaamaan rakennusalan ja valmistavan teollisuuden moniosaisten tarjousrakenteiden tuomiin haasteisiin. Moniportainen tuoterakenne, sarjakokojen simulointi, tuotepankki ja kattava alennus- ja katelaskenta helpottavat ja tuovat tarkkuutta tarjousten laskemiseen.

Moniportainen tuoterakenne

Rakenna laajempia tarjouskokonaisuuksia SkySellerin moniportaisen tuoterakenteen avulla. Voit lisätä päätason osioita omille välilehdilleen, joiden alle on mahdollista luoda ryhmiä ja alaryhmiä. Näin saadaan koostettua järjestelmällinen ja looginen tarjous.

Integroitu tuotepankki

SkySellerin tuotepankkiin voidaan hakea tuotteita mistä tahansa ohjelmistosta, oli käytössänne niin ERP-järjestelmä, CRM tai taloushallinnan ohjelmisto. Tuotepankkiin voidaan myös lisätä tuotteita manuaalisesti, joten se toimii myös ilman integraatiota.

SkySeller - Asiakaskohtaiset alennukset myös tuotekohtaisesti

Alennus- ja katelaskenta

Tarjoukseen voidaan lisätä asiakaskohtaisia alennusprosentteja ryhmä- ja tuotetasolla. Yksittäisten tuotteiden alennukset voidaan lisätä merkitsemällä tuote erikseen hinnoiteltavaksi. Katelaskennassa omakustannushintojen päälle voidaan laskea halutut katteet ryhmä- ja tuotetasolla.

SkySeller - Sarjakokojen simulointi

Sarjakokojen simulointi

Sarjatuotannossa sarjakokojen simulointi on erittäin tärkeässä asemassa. SkySellerin avulla myyntihenkilöt voivat vaivattomasti skaalata tarjouksia eri kokoluokkiin säilyttäen käsityksen todellisista katteista.

SkySeller - Muutoshistoria ja revisiot tarjouslaskennassa

Muutoshistoria ja revisiot

Useat käyttäjät voivat muokata tarjousta samanaikaisesti. Muokattavat kentät ovat korostettuna muille käyttäjille ja ne ovat lukittuna muokkauksen aikana. Jokainen muutos tallentuu versiohistoriaan ja niitä voidaan tarkastella myöhemmin. Tarjoukseen voidaan lisätä myös tuotekohtaisia muistiinpanoja.

Tarjousten vienti useassa muodossa

Tarjouksia voidaan viedä järjestelmästä useassa eri tiedostomuodossa. Tarjoukset voidaan lähettää asiakkaille myös selainversiona mahdollistaen tarjouksen elinkaaren tarkan seuraamisen. Räätälöitynä lisäpalveluna design-tiimimme suunnittelee tarjouksen ulkoasun brändisi mukaisesti.

Täsmällistä katelaskentaa

Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä Skycoden kanssa tuotantomme modernisoinnissa. Kannattavuutta tehostavia ohjelmistoja on syntynyt paljon. Tarjouslaskenta oli luonteva jatko yhteistyölle. En vaihtaisi mistään hinnasta enää pois tätä tarjouslaskennan työkalua!

Veikko Junttila

Toimitusjohtaja, Escarmat Oy

Tarjouslaskennan integraatiot

Monipuoliset integraatiot jokaiseen ohjelmistoon

SkySeller -tarjouslaskenta voidaan integroida esimerkiksi ERP, CRM, Taloushallinta-, ja CAD-ohjelmistoihin.

Toiminnanohjausjärjestelmät

Integroimalla SkySeller ERP-järjestelmään yrityksen data tuodaan automaattisesti tarjouslaskentaan. Integraation avulla ERP-järjestelmästä tuodaan mm. materiaalit, tuotteet, asiakastiedot, tuoterakenteet ja työvaiheet. Tarjouslaskennasta vastaavasti viedään tilaukset ERP-järjestelmään.

CRM-ohjelmistojen integraatio

SkySeller on integroitavissa jokaiseen CRM-ohjelmistoon. Integroimalla alustat keskenään SkySeller saa asiakastiedot ja tuotetiedot automaattisesti ilman manuaalista tiedonsyöttöä.

Taloushallinnan integraatio

Taloushallintaohjelmistoista voidaan tuoda tuotetiedot, materiaalit ja asiakastiedot automaattisesti tarjouslaskennan käyttöön. Tilaukset viedään taloushallintaohjelmistoon ilman manuaalista tiedonsyöttöä.

CAD-ohjelmistojen integraatio

Tarjouslaskentaa voidaan suoraviivaistaa integroimalla CAD-ohjelmisto SkySelleriin. Tuoterakenteet voidaan tuoda automaattisesti tarjouslaskennan käyttöön.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

hydro logo sininen

Muita ohjelmistojamme

Meiltä löydät suuren määrän valmiita ohjelmistoja erilaisiin liiketoiminnan tukemiseen suunnattuihin osa-alueisiin. Suosituimmat tuotteemme palvelevat muun muassa sähköisten tilausjärjestelmien, tarjouslaskennan ja tuotannonsuunnittelun saralla.

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

SkyPlanner - Tuotannonsuunnit-telu tekoälyllä

SkyPlanner on nykyiseen toiminnanohjausjärjestelmääsi integroitava ohjelmisto, jolla suunnittelet tuotannon työjärjestyksen vaivattomammin. 

Jälkilaskenta käytössä

SkyReport - Jälkilaskenta

Reaaliaikainen jälkilaskenta auttaa sinua pysymään selvillä yrityksesi liiketoiminnasta. Näet jokaisen tilauksen kannattavuuden.

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

SkyShop - B2B-verkkokauppa

SkyShop B2B-verkkokauppa tarjoaa jälleenmyyjillesi sähköisen tilauskanavan. Tilaukset viedään automaattisesti ERP-järjestelmääsi.

Haluatko tehokkaampaa tarjouslaskentaa?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä