fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Winpos integraatiot

Winpos integraatio onnistuu mihin tahansa muuhun ohjelmistoon. Winpos on nykyaikainen ja suosittu kassajärjestelmä, joka soveltuu useille eri toimialoille. Winpos on käytössä esimerkiksi kaupoissa, ravintoloissa, yleisötapahtumissa ja matkailualalla. Skycode on Winpos Certified Partner, eli Winposin virallinen ohjelmistokehitys– ja integraatiokumppani.

Winpos integraatiot
INTEGRAATIO

Winpos integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Olemme valmistaneet paljon erilaisia integraatioita eri ohjelmistoihin ja siksi Winpos voidaan yhdistää keskustelemaan kaikkien käyttämiesi ohjelmien kanssa. Vuosien kokemuksella voimme tarjota aivan kaikki halutut lisätoiminnot ja integraatiot ihan kaikkiin käyttämiisi ohjelmistoihin ja myös yhteistyökumppaneidesi järjestelmiin. Voimme kytkeä Winpos hakemaan tietoa myös verkkokaupastasi ja taloushallinto-ohjelmastasi. Voimme kytkeä Winpos päivittämään saldot ja hinnastot automaattisesti ja keskustelemaan logistiikka-kumppaneidesi kanssa. 

Kysy ohjelmien räätälöintiä, mikäli haluat laajentaa Winposin toiminnallisuutta sinulle tärkeillä uniikeilla ominaisuuksilla!

Esimerkkejä Winpos integraatioista

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

Winpos - verkkokauppa

Rakennamme integraation Winposin ja erilaisten verkkokauppaohjelmistojen välillä kumpaankin suuntaan. Voimme viedä verkkokaupan tilaukset automaattisesti kassajärjestelmään ja päivittää varastosaldosi verkkokauppaan. Teemme juuri sellaisen integraation Winposin ja verkkokaupan välille, joka vastaa parhaiten tarpeisiisi. SkyShop B2B-verkkokauppa mahdollistaa yritysasiakkaiden palvelemisen sähköisellä tilauskanavalla.

Erityisen paljon olemme erikoistuneet Woocommerceen ja Magentoon tehtäviin integraatioihin. Myös Winpos – Shopify -integraatio löytyy meiltä valmiina.

Winpos ja taloushallinto

Haluaisitko integraation Winposin ja taloushallinto-ohjelman kanssa.

Integraatio päivittää myynnit ja saldot esimerkiksi Netvisor – taloushallintoon. Teemme integraatioita kaikkiin taloushallinto-ohjelmiin.

Winpos - Tarjouslaskenta

Olemme rakentaneet erinomaisen SkySeller -tarjouslaskentaohjelman, joka helpottaa monimutkaista tarjouslaskentaa erittäin paljon. Unohda jo Excelin käyttö monimutkaisten tarjousten laskennassa, siihen on paljon parempi menetelmä olemassa. 

SkySeller voidaan integroida viemään vahvistetut tilaukset suoraan Winposiin automaattisesti ja SkySeller voi myös hakea tuotenimikkeet ja hinnat tarjouslaskentaasi nopeuttamaan.

Illustraatio Skycoden tarjoamasta ohjelmistokehityksestä

Winpos - Tekoäly

Olemme erikoistuneet tekoälyn ohjelmointiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tekoälyllä voimme tehdä myynnillesi ennusteita, arvioida ostoillesi sopivia ajankohtia ja optimoida varastoasi. Tekoäly voi tehdä myös tilitapahtumien tiliöinnin tai esitiliöinnin automaattisesti, joka osaltaan helpottaa työtä valtavan paljon varsinkin suurissa yrityksissä. Voimme hyödyntää kaikkea Winposin dataa tekoälyn käytössä.

Tekoälyn pilotointi on varsin edullista, joten kannattaa kysyä lisää tekoälyn mahdollisuuksista.

Skycode

Winpos

Räätälöimme Winposiin tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Winposin rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä Winposia?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä