fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

MyCashflow integraatiot

MyCashflow integraatio onnistuu mihin tahansa muuhun ohjelmistoon, kuten toiminnanohjausjärjestelmään, taloushallintoon, kassajärjestelmään tai mihin vain haluat sen kytkettävän. Integraation avulla saat tehtyä työstäsi helpompaa, kun tilaukset ja tuotetiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen avulla.

MyCashFlow integraatio
INTEGRAATIO

MyCashflow - integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

MyCashflow integraatio onnistuu mihin tahansa muuhun ohjelmistoon, kuten toiminnanohjausjärjestelmään, taloushallintoon, kassajärjestelmään tai mihin vain haluat sen kytkettävän. Integraation avulla saat tehtyä työstäsi helpompaa, kun tilaukset ja tuotetiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen avulla. Säästyt turhalta näpyttelyltä.  

MyCashflow on moderni verkkokauppaohjelmisto, jonka tilaukset voidaan integraation avulla viedä suoraan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Integraation avulla tuotteet, hinnat ja kampanjat päivittyvät toiminnanohjausjärjestelmästäsi suoraan verkkokauppaasi. Lisäksi MyCashflow – integraatio voidaan räätälöidä juuri tarpeidesi mukaan. Tarjoamme helposti käyttöönotettavana pakettina integraation muun muassa Visma NovaanVisma.net:iin, KoneFuturiin, AutoFuturiin ja Fennoaan.

Olemme kokenut integraattori ja ketterä ohjelmistokehittäjä, joka kytkee ohjelmia keskustelemaan keskenään ja huomioimme integraatioissa asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Tunnemme myös verkkokauppa-alustat hyvin ja verkkokauppiaan arjen, joten osaamme auttaa sinua tekemään verkkokauppaasi tehokkaat ja vaivattomat prosessit.

Kysy ohjelmien räätälöintiä, mikäli haluat liikuttaa tietoa MyCashflow:n ja muiden ohjelmistojen välillä!K

Skycode

MyCashflow

Räätälöimme MyCashflow’hun tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat MyCashflow’n rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida MyCashflow'n?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä