MyCashFlow - integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

MyCashflow integraatio onnistuu mihin tahansa muuhun ohjelmistoon, kuten toiminnanohjausjärjestelmään, taloushallintoon, kassajärjestelmään tai mihin vain haluat sen kytkettävän. Integraation avulla saat tehtyä työstäsi helpompaa, kun tilaukset ja tuotetiedot siirtyvät automaattisesti ohjelmistojen avulla. Säästyt turhalta näpyttelyltä.  

MyCashFlow on moderni verkkokauppaohjelmisto, jonka tilaukset voidaan integraation avulla viedä suoraan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Integraation avulla tuotteet, hinnat ja kampanjat päivittyvät toiminnanohjausjärjestelmästäsi suoraan verkkokauppaasi. Lisäksi MyCashFlow – integraatio voidaan räätälöidä juuri tarpeidesi mukaan. Tarjoamme helposti käyttöönotettavana pakettina integraation muun muassa Visma Novaan, Visma.net:iin, ja Fennoaan.
 

 Olemme kokenut integraattori, joka kytkee ohjelmia keskustelemaan keskenään ja huomioimme integraatioissa asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Tunnemme myös verkkokauppa-alustat hyvin ja verkkokauppiaan arjen, joten osaamme auttaa sinua tekemään verkkokauppaasi tehokkaat ja vaivattomat prosessit.

Kysy ohjelmien räätälöintiä, mikäli haluat liikuttaa tietoa MyCashFlow:n ja muiden ohjelmistojen välillä!

Esimerkkejä MyCashFlow integraatioista:

Visma.net - MyCashFlow integraatio

Visma.net on Visman kehittämä pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on käytössä useilla toimialoilla ja soveltuu hyvin myös verkkokauppialle. Visma.netissä on monipuolinen rajapinta, jonka kautta tietoja voidaan siirtää muihin ohjelmistoihin.

Olemme rakentaneet integraation Visma.netin ja MyCashFlow:n välillä ja tarjoamme sitä helposti käyttöönotettavana palveluna. Integraatio toimii perusversiossaan ennalta määritellyllä tavalla, mutta voimme myös räätälöidä sitä vastaamaan tarkalleen sinun uniikkeja tarpeitasi. Lue lisää Visma.net -integraatiosta!

Esimerkki tiedonsiirrosta Visma.netin ja MyCashFlown välillä:

MycashFlow -> Visma.net:
– Uuden asiakkaan luonti, jos asiakasta ei ole olemassa
– Tilausten luonti
– Kampanja-alennukset tilauksiin
– Tuetut Toimitustavat: Postipaketti, SHIPPING = toimitustuote
– Visma.net tilauksissa tuetaan ennakkomaksu tapaa

Visma.net -> MycashFlow:
– Tuotteiden päivitys ja lisäys (Hinta, Nimi). Tuotteella on oltava ominaisuuksissa ”WEBSTATUS” active jos ne halutaan siirtää verkkokauppaan.
-Tuotteiden saldon siirto
-Tuotteiden painon siirto

 

 

 

Visma L7 integraatiot

Suunnitellaan yhdessä!

Räätälöimme Netvisor-ohjelmistoosi tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat Netvisor-ohjelman rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771