fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

C9000 integraatiot

C9000 integraatio onnistuu meiltä mihin tahansa ohjelmistoon. CGI:n kehittämä C9000, eli Control 9000-ohjelmisto on suosittu ohjelmisto valmistavassa teollisuudessa. Ohjelmisto on vuosien saatossa kehittynyt kattavaksi toiminnanohjausjärjestelmäksi.

C9000 integraatiot
INTEGRAATIO

C9000-ohjelmaan kaikki mitä tarvitset

Olemme virallinen C9000-lisäosien ja integraatioiden valmistaja. Vuosien kokemuksella voimme tarjota kaikki halutut lisätoiminnot ja integraatiot muihin ohjelmistoihin. Voimme myös kytkeä C9000-ohjelmiston hakemaan tietoa myös tuotantokoneilta.
 
Tiesitkö? Meillä on käytössämme myös oma C9000-asennus ohjelmistokehitystä ja testausta varten. Tämän vuoksi ohjelmistot voidaan testata jo ennen niiden liittämistä C9000-ohjelmaanne. Tiedämme mitä teemme.

Esimerkkejä C9000-integraatioista

SkyShop B2B verkkokauppa - Sähköinen tilauskanava

B2B- ja B2C-verkkokaupat

Kardex logo

Kardex ja muut varastorobotit

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

Tuotannon-suunnittelu

Pipedrive logo

Pipedrive integraatio

Skycode

CGI C9000

Räätälöimme C9000-ohjelmistoosi tarpeidesi mukaiset lisäosat ja toiminnallisuudet. Meillä on kokemus kymmenistä erilaisista lisäosista ja intraneteistä, jotka toimivat C9000-ohjelman rinnalla. Kerro tarpeesi, niin ehdotamme siihen ratkaisua!

tai soita +358 40 700 0002

Esimerkkejä C9000 -lisäosista

Jälkilaskenta käytössä

SkyReport - Jälkilaskenta

Reaaliaikainen jälkilaskenta auttaa sinua pysymään selvillä yrityksesi liiketoiminnasta. Jälkilaskenta näyttää eritellysti jokaisen myyntitilauksen kannattavuuden selkeästi vihrein ja punaisin taustavärein eroteltuna.

Voit lisäksi porautua yksittäisiin leimauksiin ja materiaalikuluihin asti. Näet siis kaiken toimintanne suuressa kuvassa ja tarvittaessa todella yksityiskohtaisesti. SkyReport Jälkilaskentaohjelma räätälöidään aina asiakkaalle ja sen antamiin lukuihin voi aina luottaa.

SkyPlanner tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus

SkyPlanner - Hienokuormitus

Hienokuormitusohjelmistolla järjestät tuotannossanne työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. Hienokuormitus on tehty helpoksi ja monipuoliseksi tuotannon työkaluksi teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

SkyPlanner Hienokuormitusohjelmisto sisältää kehittyneen ja oppivan tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. SkyPlanner nostaa liikevaihtoanne ja parantaa laatuanne.

Tuotantokoneiden seuranta käytössä

SkyMonitor - Tuotannonseuranta

Tuotantokoneiden käyntitietojen seuranta auttaa sinua optimoimaan tuotantoanne. Näet reaaliajassa tuotantokoneiden tilat ja voit ehkäistä seisokkeja. Koneiden parempi käyttöaste lisää liikevaihtoanne ilman konehankintoja. Ohjelma voidaan yhdistää esimerkiksi CNC-asemiin, levytyökeskuksiin, lasereihin, hitsauskoneisiin ja robotteihin.

SkySeller - Tarjouslaskenta

Tarjouslaskentaohjelma nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä. SkySeller – Tarjouslaskenta räätälöidään aina toimimaan prikulleen tarpeidesi mukaisesti ja siksi se on juuri oikea ohjelma käyttöönne.

Kardex logo

Varastorobottien integraatiot

Olemme varmasti Suomen paras integroimaan C9000-ohjelman Kardexiin tai mihin tahansa muuhun varastorobottiin. Kardex ja C9000 voidaan laittaa kummin tahansa päin päivittämään toisilleen oikeita varastosaldoja. Teemme vastaavia integraatioita myös kaikkiin muihinkin varastorobotteihin kuten esimerkiksi Konecranes Agilon.

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Haluatko integroida tai räätälöidä CGI C9000 -ohjelmistoa?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä