PARASTA Ohjelmistotuotantoa räätälöidysti

Ohjelmistokehitys moderneilla ohjelmointitekniikoilla luo sinulle tehokkuutta ja kilpailukykyä liiketoimintaasi. Valmistamme sinulle tarpeidesi mukaisen ohjelmiston moderneilla ohjelmointitekniikoilla. Ymmärrämme nopeasti tarpeesi ja annamme hyviä ideoita toteutustavoista. Pyrimme olemaan maalaisjärjellä varustettu ohjelmointikumppani ja kanssamme on kuulemma mukava tehdä töitä. 
 
Annamme työstä kustannus- ja aikatauluarviot ja lähetämme sinulle eritellyt tuntiraportit kuukausittain. Voit jatkuvasti seurata työn edistymistä kehityspalvelimelta ja olla yhteydessä suoraan ohjelmoijan kanssa. Olemme panostaneet projekteissamme erityisesti hyvään ja selkeään kommunikaatioon.
Intranet ja extranet ohjelmistotuotanto helpottaa sisäistä kommunikaatiota

Intranetit ja extranetit

Olemme rakentaneet erityisen paljon intranetteja ja extranettejä, joiden avulla yritys voi jakaa tietoa sisäisesti ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Järjestelmään kirjaudutaan salasanoilla ja sieltä voi hakea esimerkiksi erilaisia raportteja ja syöttää tietoa. Asiakkaat voivat myös esimerkiksi tilata extranetin avulla. Intranettiin voidaan rakentaa esimerkiksi sellaisia ominaisuuksia joita ei toiminnanohjausjärjestelmästänne löydy.

Mobiiliohjelmistot

Mobiiliosaajiemme ohjelmistotuotanto synnyttää moderneja tekniikoita tukevia mobiiliohjelmistoja kaikille puhelimille. Voimme tehdä ohjelmistosta natiivin asennettavan ohjelmiston tai puhelimen selaimella toimivan web-applikaation. Ohjelmistotuotanto sisältää myös graafikkomme palveluja, joiden avulla helppoja käyttää ja hyvän näköisiä. Ohjelmoijillamme on paljon kokemusta ja osaamista puhelimista löytyvien ominaisuuksien hyödyntämisessä.

image-mobile

Verkkokaupat

Olemme rakentaneet verkkokauppoja useilla erilaisilla alustoilla, joista suosituimmat ovat olleet Woocommerce ja Magento. Olemme myös itsekin ylläpitäneet verkkokauppoja, joten ymmärrämme miten ne tulee rakentaakin. Valmistamamme verkkokaupat pitävät tilaukset ja saldot ajantasalla toiminnanohjausjärjestelmässänne. Teemme myös hakukoneoptimoinnit, jotta saisit Googlesta hyvin näkyvyyttä. Verkkokauppaan saamme kytkettyä kaikki tarvitsemasi maksumuodot.

Integraatiot

Integroimme mitkä tahansa ohjelmat ja koneet keskustelemaan keskenään. Olemme erikoistuneita erityisen hankaliinkin integraatioihin ja emme pelkää haasteita. Kerro mitä tietoa haluat liikuttaa, niin laitetaan tieto liikkumaan!

Integraatio ERP - järjestelmiin, kuten Lemonsoft, C9000 ja Visma
Wordpress - kotisivut ovat erikoisalaamme

Kotisivut

Näyttävät ja selkeät kotisivut ovat perustyötä ja tarjoamme niitä satojen kotisivujen kokemuksella. Valmistamme kotisivut yleensä WordPress-alustalle, johon tehdään tarvittavat muokkaukset. Graafikkomme saa sivut näyttämään todella hyviltä!

Palvelimien ylläpito ja optimointi

Ylläpidämme lukuisia kriittistä tietoturvaa tarvitsevia Linux – palvelimia, jotka jaksavat kantaa raskastakin liikennekuormaa. Autamme myös useita muita ohjelmistoyrityksiä palvelimien optimoinnissa ja säätämisessä. Oikeilla palvelinsäädöillä saat palvelimellesi hyvän tietoturvan ja lyhyet latausajat. Rakennamme myös mittavia pilviratkaisuja, jotka koostuvat useista eri servereistä.

Linux palvelin optimointi ja konfigurointi

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu Työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771