fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Räätälöidyt ohjelmistot ketterästi

Skycode suunnittelee ja kehittää digitaalisia palveluita räätälöidysti yksilöllisiin tarpeisiin. Modernilla ohjelmistokehityksellä tuet liiketoimintaa tehokkaasti ja luot kilpailuetua vaativissakin olosuhteissa.

OHJELMISTOKEHITYS

Ketterä ohjelmistokehitys ja räätälöidyt ohjelmistot

Ohjelmistokehitys moderneilla ohjelmointitekniikoilla luo sinulle tehokkuutta ja kilpailukykyä liiketoimintaasi. Valmistamme sinulle tarpeidesi mukaisen ohjelmiston moderneilla ohjelmointitekniikoilla. Ymmärrämme nopeasti tarpeesi ja annamme hyviä ideoita toteutustavoista. Pyrimme olemaan maalaisjärjellä varustettu ohjelmointikumppani ja kanssamme on kuulemma mukava tehdä töitä. 
 
Annamme työstä kustannus- ja aikatauluarviot ja lähetämme sinulle eritellyt tuntiraportit kuukausittain. Voit jatkuvasti seurata työn edistymistä kehityspalvelimelta ja olla yhteydessä suoraan ohjelmoijan kanssa. Olemme panostaneet projekteissamme erityisesti hyvään ja selkeään kommunikaatioon.

Tarjoamamme ohjelmistopalvelut

Meiltä saat koko ohjelmiston elinkaaren kestävää palvelua ideoinnista kehitykseen ja ylläpitoon sekä jatkokehitykseen. Ohjelmistokehityksemme on aina ketterää ja räätälöityä.

Illustraatio Skycoden ohjelmistokehityksestä

Räätälöidyt ja yksilölliset ohjelmistot ketterästi avaimet käteen -periaatteella

Ohjelmistokehitystiimimme koostuu UX- ja käyttöliittymäsuunnittelijoista, arkkitehdeista ja kehittäjistä, jotka takaavat asiakaslähtöisen ja käyttäjäkeskeisen lopputuloksen ohjelmistoprojekteihin. Jokaisen osa-alueen asiantuntijamme varmistavat, että loppukäyttäjän kokemus ja koodin laatu ovat parasta mahdollista luokkaa.

Illustraatio Skycoden ohjelmistokehityksen palvelukuvauksesta

Käyttöliittymät ja käyttäjäkokemus

UX/UI suunnittelijamme pitävät huolen siitä, että ohjelmistot vastaavat käyttäjien tarpeita ja ovat miellyttäviä käyttää. Käyttäjätutkimusten ja erilaiset workshoppien avulla luomme pohjan tuotteen käytettävyydelle, ja käyttöliittymäsuunnittelun avulla tuotetta on vaivatonta käyttää. Lopputuloksena syntyy ohjelmisto, jonka käytettävyys on mahdollisimman vaivatonta, käyttökokemus on luontainen ja saavutettavuus on otettu huomioon.

Ohjelmistokehitys moderneilla ja oikeilla tekniikoilla

Tuotekehitystiimillämme on usean vuoden kokemus erilaisista projekteista. Laadukas ohjelmistokehitys on meille tärkeää, palvelumme sisältää koko ohjelmiston elinkaaren ideoinnista kehittämiseen ja ohjelmiston ylläpitoon sekä iterointiin. Mikäli tarvitsette erikoisosaamista johonkin tiettyyn osa-alueeseen, etsimme tarpeeseen sopivan henkilön omasta henkilökunnastamme.

Toteutamme muun muassa näitä

Asiantuntijamme vievät ohjelmistoprojektit koko elinkaaren läpi kokemuksella ja asiantuntemuksella. Toteutamme myös tuotekehitystä sekä selaimella käytettäviä web appeja.

Verkkokaupat

Olemme rakentaneet verkkokauppoja useilla erilaisilla alustoilla, joista suosituimmat ovat olleet Woocommerce ja Magento. Olemme myös rakentaneet SkyShop B2B-verkkokauppa-alustan, joka on tilausjärjestelmä yritysasiakkaille. Valmistamamme verkkokaupat pitävät tilaukset ja saldot ajantasalla toiminnanohjausjärjestelmässänne. Teemme myös hakukoneoptimoinnit, jotta saisit Googlesta hyvin näkyvyyttä. Verkkokauppaan saamme kytkettyä kaikki tarvitsemasi maksumuodot.

Mobiiliohjelmistot

Mobiiliosaajiemme ohjelmistotuotanto synnyttää moderneja tekniikoita tukevia mobiiliohjelmistoja kaikille puhelimille. Voimme tehdä ohjelmistosta natiivin asennettavan ohjelmiston tai puhelimen selaimella toimivan web-applikaation. Ohjelmistotuotanto sisältää myös graafikkomme palveluja, joiden avulla helppoja käyttää ja hyvän näköisiä. Ohjelmoijillamme on paljon kokemusta ja osaamista puhelimista löytyvien ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Intranetit ja extranetit

Olemme rakentaneet erityisen paljon intranetteja ja extranettejä, joiden avulla yritys voi jakaa tietoa sisäisesti ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Järjestelmään kirjaudutaan salasanoilla ja sieltä voi hakea esimerkiksi erilaisia raportteja ja syöttää tietoa. Asiakkaat voivat myös esimerkiksi tilata extranetin avulla. Intranettiin voidaan rakentaa esimerkiksi sellaisia ominaisuuksia joita ei toiminnanohjausjärjestelmästänne löydy.

Integraatiot

Integroimme mitkä tahansa ohjelmat ja koneet keskustelemaan keskenään. Olemme erikoistuneita erityisen hankaliinkin integraatioihin ja emme pelkää haasteita. Kerro mitä tietoa haluat liikuttaa, niin laitetaan tieto liikkumaan!

Kotisivut

Näyttävät ja selkeät kotisivut ovat perustyötä ja tarjoamme niitä satojen kotisivujen kokemuksella. Valmistamme kotisivut yleensä WordPress-alustalle, johon tehdään tarvittavat muokkaukset. Graafikkomme saa sivut näyttämään todella hyviltä!

Palvelimien ylläpito ja optimointi

Ylläpidämme lukuisia kriittistä tietoturvaa tarvitsevia Linux – palvelimia, jotka jaksavat kantaa raskastakin liikennekuormaa. Autamme myös useita muita ohjelmistoyrityksiä palvelimien optimoinnissa ja säätämisessä. Oikeilla palvelinsäädöillä saat palvelimellesi hyvän tietoturvan ja lyhyet latausajat. Rakennamme myös mittavia pilviratkaisuja, jotka koostuvat useista eri servereistä.

Luodaan yhdessä vaivattomampi tapa tehdä töitä

Ota ensimmäinen askel kohti modernia kaupankäyntiä. Me autamme jokaisella niistä.

tai soita +358 40 700 0002

Tutustu asiakkaisiimme

Skycoden tiimi ymmärsi nopeasti tarpeemme ja esitti hienoja ideoita. Ohjelmointi ja asennus sujuivat kivuttomasti ja ohjelma saatiin nopeasti käyttöön. Olemme saaneet ohjelmaan lisätoimintoja aina tarvittaessa. Olemme projektin jälkeen tilanneet paljon muitakin ohjelmia ja yhteistyö jatkuu edelleen uusien kehityshankkeiden parissa!

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja, Timaco Oy

Aloitetaanko ohjelmistoprojekti yhdessä?

Jätä yhteystietosi meille niin kerromme sinulle kuinka saat liiketoimintaan uutta potkua.

Myynnin yhteystiedot

Jussi Mäntylä