fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa

Kylmiöiden lämpötilaseuranta automaattiseksi

Rakennamme tilauksestasi elintarviketeollisuuteen tarpeen mukaiset kylmiöiden automaattiset lämpötilaseurannat. Se säästää paljon aikaasi lakisääteisessä raportoinnissa ja kehittää tuotteiden laatua. Kylmiön seuranta voidaan yhdistää esimerkiksi Sorkka.fi – teurastamon toiminnanohjausjärjestelmään.

Elintarviketeollisuudessa, kuten teurastamoilla täytyy viranomaisten vaatimuksesta seurata kylmäketjun toteutumista omavalvontasuunnitelmassaan ( HACCP ). Moni tekee tätä lämpötilaseurantaa manuaalisesti lämpömittarin lukemia kirjaamalla.

Kylmiöiden lämpötilan seuranta räätälöidysti tarpeen mukaan

Kylmiöiden ja sulatuskonttien lämpötilan seuranta voidaan kytkeä automaattiseen seurantaan, jonka lukemia voi tarkastella kännykällä ja tietokoneen internetselaimella. Ohjelmoimme ohjelmiston, joka tallentaa tarvittavalla tiheydellä lämpötilan ja muodostaa siitä raportit automaattisesti. Ohjelmistoon voidaan tehdä myös erilaisia hälytyksiä, jotka kertovat lämpötilan epänormaalista noususta. Ohjelmisto voi hakea tietonsa antureilta, mutta myös tarkkailla kaikkien ja kaikenmerkkisten kylmälaitteiden toimintaa.

Pulssitoimisessa sulatuksessa lämpötilaseurantamme ottaa huomioon kylmäkoneen toiminnan ja ottaa raportoinnissaan huomioon lämpötilan halutun vaihtelun sulatuksessa. Ohjelmistosta voidaan siis rakentaa jokaiseen toimintaympäristöön sopiva.

Kylmiön seurantaan tarkoitetut laitteet ovat lähtökohtaisesti edullisia, joten suurikin määrä kylmiöitä voidaan asettaa automaattisen seurannan piiriin kohtuullisin kustannuksin.

Integroitavissa kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin

Kylmiön lämpötilan automaattinen seuranta voi myös automaattisesti ennustaa kylmiöön vietyjen ruhojen ja muiden elintarvikkeiden sisälämpötilan kehittymisen. Se saa kylmiöön vietyjen elintarvikkeiden määrästä tietonsa toiminnanohjausjärjestelmästä, johon se integroidaan. Voimme integroida kylmiön lämpötilan automaattisen seurannan kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin, kuten Sorkka.fi, SAP, ym.

Kylmiön seurantajärjestelmän lisäksi voimme rakentaa muutkin raportointia vaativat tarkastuspisteet mahdollisimman automaattisiksi ja säästää siten kosolti aikaa kaikilta. HACCP raportit voidaan rakentaa juuri viranomaisten vaatimusten mukaisiksi. Koko omavalvonta voidaan siis sähköistää viranomaisten vaatimusten mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan juuri sinun tarpeistasi omavalvonnan kehittämisessä. Olemme olleet pitkään tekemisissä elintarviketeollisuuden sähköisten ratkaisujen kanssa ja voimme kertoa paljon ideoita juuri sinun tarpeidesi toteuttamiseksi. Toimitamme räätälöityjä ohjelmistojamme suurille ja pienille toimijoille, joten ratkaisut mitoitetaan aina tapauskohtaisesti. Kylmiöiden seurannan automatisaatioon on mahdollista saada myös useita erilaisia yritystukia. Yhteistyökumppanimme auttaa hakemusten teossa ja koko tukiprosessissa.

Teurastamojen toiminnanohjausjärjestelmäksi olemme rakentaneet Sorkka.fi – ohjelmiston, joka automatisoi eläinten teurastietojen raportoimisen Eviran tietokantoihin. Sorkka.fi sisältää integraation myös kaikkiin tarvittaviin laitteisiin kuten puntareihin, tarratulostimiin, ym. Sorkka on ollut hyvin pidetty ohjelmisto ja se on levinnyt tehokkaasti teurastamojen keskuudessa.

Ota siis yhteyttä ja kerro toiveesi, niin rakennamme sinulle tarpeidesi mukaiset järjestelmät!

Myynti ja lisätiedot:

Jussi Mäntylä
Skycode Oy
+35840-7000002