fbpx
+358 40 700 0002 [email protected] Rantakatu 2 G, Vaasa
Vierailupäivänä oli erinomainen sää ja tekoäly päivän puheenaiheena

Työ- ja elinkeinoministeriö vierailulla Skycoden toimistolla

Työ- ja elinkeinoministeriön teollisuusneuvos Sampsa Nissinen oli Pohjanmaan ELY-keskuksen vieraana Vaasassa 4.10.2018. Skycoden Jussi Mäntylä isännöi vierailua toimistolla ja kauniissa syyssäässä keskustelussa olivat erityisesti teollisuuden moderni hienokuormitus, tekoäly ja yritystukien tehokas kohdentaminen digitalisaatiohankkeissa. Mukana vierailulla Skycoden toimistolla olivat myös VASEK, Viexpo, Business Finland, Startia ja Merinova.

Skycoden yrittäjä Jussi Mäntylä kertoo tekoälyn konkreettisesta hyödyntämisestä teollisessa tuotannossa
Skycoden yrittäjä Jussi Mäntylä kertoo tekoälyn konkreettisesta hyödyntämisestä teollisessa tuotannossa

Oli mielenkiintoista käydä keskustelua teollisuuden digitalisaatiosta siihen monella eri tasolla vaikuttavien toimijoiden kesken. Kehitysideoita syntyi paljon ja Skycoden Jussi Mäntylä kertoi selkokielellä tekoälyn konkreettisesta hyödyntämisestä teollisuudessa. Tehtaan tuotannon suunnittelu, eli hienokuormitus oli myös vieraita kiinnostava aihe joka vaikuttaa suoraan suomalaisten teollisuusyritysten kilpailukykyyn.

Skycode kiittää vieraitaan erittäin mukavasta päivästä ja toteaa tyytyväisenä, että vierailulla keskustellut yhteistyöhankkeet on saatu jo hienosti alulle erityisesti ELY-keskuksen kanssa!