Tarjousten teosta helppoa

Tarjouslaskentaohjelma nopeuttaa ja helpottaa monimutkaistenkin tarjousten tekoa huomattavasti ja tehostaa siten myyntityötä.  SkySeller – Tarjouslaskenta räätälöidään aina toimimaan prikulleen tarpeidesi mukaisesti ja siksi se on juuri oikea ohjelma käyttöönne. Esimerkiksi urakkalaskenta ja projektilaskenta ovat vaivattomia tällä tarjouslaskentaohjelmalla. 
Tarjouslaskenta, urakkalaskenta ja projektilaskenta lähtee usein tuoterakenteen kokoamisesta

Luo tarjousrivien tuoterakenteet helposti

Voit luoda tarjousrivien rakenteet omille välilehdilleen. Voit lisätä materiaalit ja työt omakustannehintoineen ja katteineen. Näin saat koostettua tarjouksesi järjestelmällisesti ja loogisesti. Rakenteita on helppoa myös kopioida aiemmista tarjouksistasi.

Tuotenimikkeet automaattisesti toiminnanohjausjärjestemästä

Materiaaleja ja tuotteita voidaan hakea tarjouslaskentaan myös suoraan toiminnanohjausjärjestelmästänne tai vaikka toimittajienne hinnastoista. Hakutoiminto on helppo ja nopea. SkySeller – tarjouslaskenta on sopiva ihan kaikkien toiminnanohjausjärjestelmien kanssa, koska teemme integraatioita ammatiksemme.

Tarjouslaskenta hakee tuotenimikkeet toiminnanohjausjärjestelmästä automaattisesti
Tarjouslaskentaohjelma mahdollistaa tarjouspohjien kopioinnin

Tarjouspohjien kopiointi uusiin tarjouksiin

Kaikki tarjouksesi tallentuvat ja voit kopioita niistä osia uusiin tarjouksiin muokattaviksi. Säästät aikaasi kun kaikkea ei tarvitse tarjouksiin tehdä aina alusta asti.

Usean yhtäaikaisen käyttäjän tuki

Samaa tarjousta voi tehdä moni ihminen yhtä aikaa ilman sekaannuksia. Näet mitä kenttiä muut käyttäjät parhaillaan muokkaavat ja tarjouslaskenta lukitsee ne muokkauksen ajaksi. Jokainen muutos tallentuu versiohistoriaan ja voidaan myöhemmin palauttaa takaisin.

Tarjouslaskentaa voi suorittaa moni henkilö yhtä aikaa
Urakkalaskelma on helppoa tulostaa oikeassa muodossa

Tarjousten tulostus haluamallasi ulkoasulla ja asettelulla

Voit tulostaa tarjouksen haluamassasi tiedostomuodossa ja juuri sen näköisenä mitä haluat. Tarjouslaskentaohjelma voi hakea automaattisesti tarjoukseen liittyvät kuvat ja tehdä toivomasi asettelut. Graafikkomme voi myös suunnitella tosi hienot ulkoasut tarjouksellenne. 

Tarjouslaskenta räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi

Teemme kaikki räätälöinnit, mikäli jokin tarvitsemanne ominaisuus puuttuu tai haluatte jotain muuttaa. Tämä tarjouslaskentaohjelma mukautuu teidän tarpeisiinne, eikä teidän tarvitse mukautua ohjelmaan. Silloin mielestämme asiat menevät oikein päin.  

Tarjouslaskenta räätälöidään aina teidän tapaanne tehdä urakkalaskentaa
Tarjouslaskentaohjelma voidaan integroida mihin tahansa ohjelmistoon

Liitettävissä kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin

Tarjouslaskentaohjelmisto on liitettävissä kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin, kuten esimerkiksi Lemonsoft, C9000, Visma, MonitorERP ym. Teemme ammatiksemme muutenkin haastaviakin integraatioita ja siksi tekemämme ohjelmistot ovat integroitavissa aina kaikkiin työohjelmiin.

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771