Visma L7 integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin

Visma L7 integraatio auttaa sinua siirtämään tietoa Visma L7 toiminnanohjauksen ja muiden ohjelmistojen välillä. Ohjelmistointegraatio tehostaa yrityksesi toimintaa, kun tiedot liikkuvat automaattisesti käyttämiesi ohjelmistojen välillä. Myös virheet vähenevät kun tiedot ovat ohjelmistoissa ajantasalla. Visma L7 tarjoaa monipuoliset rajapinnat integraation toteuttamiseksi ja Skycode on Visman virallinen kumppani, joka valmistaa integraatioita kaikkiin ohjelmistoihin.

Räätälöimme Visma L7 integraatiot juuri tarpeidesi mukaisesti ja ymmärrämme nopeasti toiveesi. Tutustumme myös toiseen integroitavaan ohjelmistoon ja selvitämme sen rajapinnat. Tietoa voidaan liikuttaa lähes reaaliaikaisesti Visma L7:n ja muiden ohjelmistojen välillä automaattisesti. Kun integraatio L7:n on kerran tehty, niin sen jälkeen samaan väylään voidaan kytkeä myös useampiakin muita ohjelmistoja.

Mikä on Visma L7?

Visma L7 on Visma Softwaren kehittämä suurillekin yrityksille sopiva toiminnanohjausjärjestelmä, jota voidaan käyttää myös pilviasennuksesta käsin. Monet teollisuusyritykset ovat valinneet Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmäkseen ja se tarjoaa teolliseen tuotantoon monipuoliset työvälineet. L7 automatisoi monia paperinpyörittelyä vaativia työvaiheita ja sitä voidaan laajentaa myös monin lisätoiminnoin. Kattavat raportit auttavat sinua seuraamaan ja kehittämään liiketoimintaasi entistä tehokkaammaksi.

Projektien hallinta on kehitetty tässä ERP-järjestelmässä hyvin pitkälle. Esimerkiksi urakoinnissa Visma L7 yhdistää projektien  erilaiset osa-alueet yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin tieto liikkuu tehokkaasti. Tuotannonohjaukseen Visma L7 tarjoaa hyvät käyttöliittymät ja voit esimerkiksi SkyPlanner tuotannonohjauksen lisäosalla ottaa tekoälyn avuksesi optimoimaan tuotantoasi. SkyShop on jälleenmyyjien tilauskanava, jonka avulla voit antaa 

Mitä tarkoittaa Visma L7 integraatio?

Visma L7 integraatio siirtää tietoja toiminnanohjausjärjestelmäsi ja toisen ohjelmiston välillä. Visma L7 sisältää rajapinnan, jonka kautta saat tarvittavan tiedon liikkumaan molempiin suuntiin. Voit esimerkiksi siirtää tilauksia verkkokaupastasi suoraan toiminnanohjausjärjestelmään ja tuoda varastosaldoja takaisin verkkokauppaan. 

Visma L7 integraatiossa voit kuljettaa ohjelmien välillä automaattisesti esimerkiksi:

  • Tilauksia
  • Varastosaldoja
  • Tuntileimauksia
  • Tuoterakenteita
  • Keräilykuittauksia
  • Rahtiasiakirjoja

Räätälöidyt lisäominaisuudet Visma L7-toiminnanohjaukseen

Visma L7:n toiminnallisuutta voidaan laajentaa myös toimialasi tarpeita mukailevilla räätälöidyillä lisäohjelmilla. Skycodella on kymmenien vuosien kokemus räätälöidystä ohjelmistokehityksestä juuri asiakkaiden toimintaan ja tarpeisiin sopivaksi. Kaikki räätälöidyt ohjelmistomme voidaan integroida keskustelemaan Visma L7:n kanssa ja niillä voit tehdä prosesseistasi sujuvampia. 

Voimme rakentaa Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmään esimerkiksi seuraavia lisätoimintoja:

 

Skycode on yhteistyökumppanisi Visma L7 ohjelmiston käytön kehittämisessä

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan siihen yhdessä ratkaisu. Toimialakohtainen toiminnallisuus ja tiedon automaattinen liikkuminen integraation avulla tehostaa toimintaasi kovasti. On suoraa kilpailuetua, kun prosessisi ovat sujuvia ja virheet vähenevät. Olemme strateginen kumppanisi, joka auttaa sinua viemään digitalisaatiosi uuteen aikaan. Puhumme selkokieltä, joten kanssamme asiointi on helppoa. Istutaan alas ja suunnitellaan yhdessä!

ONNISTUNEITA SOVELLUKSIA Tutustu työnäytteisiimme

Suunnitellaan yhdessä! Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040-056 1771