fbpx
SkyShop

B2B e-handel integrerad till din programvara

SkyShop B2B-onlinebutiken är en elektronisk beställningskanal för dina företagskunder. 

Inloggade kunder ser sina egna inköpspriser och lagerbalanser för dina produkter i onlinebutiken. Beställningar exporteras automatiskt till ditt ERP-system genom integration. SkyShop kan hantera även dina komplexa prislistalogik och presentera kundpriser korrekt. 

Det är som naturens lag att att göra beställningen enklare också ökar försäljningen.

 

eller ring +358 400 561 771

B2B e-handel
Visma L7-integrationer
INTEGRATION

Visma Nova + SkyShop = Novakauppa

Visma Software och Skycode har tillsammans släppt Novakauppa-produkten för Visma Nova ERP-systemanvändare.

Du kan enkelt skapa en B2B-webbutik som är helt integrerad med din Visma Nova-programvara. SkyShop har en fullständig integration med Visma Nova och integrationen flyttar automatiskt data i båda riktningarna. 

Nöjda kunder

Veniz-logotyp transparent
Salo Solar-LOGO-MÖRK
haarnio_logo

SkyShop B2B onlinebutik

Hantera och förenkla dina kunders beställningsprocess med en fullt integrerad B2B webbutik.

BEARBETA

Hur fungerar SkyShop B2B webbutik?

Skyshop är en B2B-webbutik som låter dina företagskunder göra sina beställningar elektroniskt. Kunden loggar in på SkyShop med sina egna ID och ser sina egna reducerade priser för produkterna. Din kund gör en beställning i en B2B-webbutik och den exporteras automatiskt till ditt ERP-system. Produktinformation och lagerbalanser uppdateras automatiskt i B2B-webbutiken från ditt ERP-system.

Onlinebutiken är integrerad i ditt ERP-system eller ekonomihanteringsprogram och beställningar exporteras automatiskt från onlinebutiken.

Hur fungerar B2B e-handel?
Det är enkelt att skapa en B2B-e-handel
KOMMA IGÅNG

B2B e-handel är lätt att installera

Att installera en B2B-e-handel är enkelt med SkyShop. B2B eCommerce-plattformen är byggd för att enkelt anpassa sig till dina behov och kan bekvämt integreras i vilken programvara som helst. Du måste se till att ditt ERP-system har rabatterade priser och produkter och vi gör resten. Så att skapa en SkyShop B2B e-handel är enkelt och du kan fokusera på det väsentliga i ditt arbete.

INTEGRATION

Hur integrerar jag B2B-e-handel i ett ERP-system?

Integration betyder överföring av data mellan programvara. B2B-e-handeln bör integreras i leverantörens ERP-system så att produkter, lagerbalanser och kundrabatter uppdateras automatiskt i B2B-e-handeln. Dessutom exporteras order automatiskt från B2B-webbutiken till ERP-systemet.

Skycode Oy är en erfaren integratörsbyggare och kan skapa en koppling mellan vilken programvara som helst och SkyShop - B2B-webbutik. SkyShop stöder redan kundprislistor för flera ERP-system. Vid behov görs också integrationer i nya affärssystem på begäran av våra kunder.

Hur fungerar B2B-e-handelsintegration?
B2B-undersökning av Statistikcentralen och Posti
AFFÄRSTILLVÄXT

B2B e-handel möjliggör tillväxt i affärer

Statistikcentralen och postkontorsundersökningen Enligt företaget var värdet av finländska företags e-handelsförsäljning 2018 23 miljarder euro. 65% av det beloppet kom från B2B-e-handel mellan företag.

Antalet fortsätter att växa, eftersom köpare och säljare som svarade på undersökningen tror att onlinehandel mellan företag kommer att öka i Finland de närmaste åren. B2B-kunder uppskattar tillväxten av B2B-e-handel att vara högre än leverantörerna, så alla kan dra slutsatsen vad det betyder i praktiken. B2B-e-handel är därför redan en mycket viktig aktivitet, men det erbjuder fortfarande företag ett sätt att sticka ut från det. och 

jari_2-e1490943049627
GLAD KUND

B2B webbutik: HAARNIO OY

"Skyshop uppfyllde vår långa önskan att få Novas speciella kundinköpsområde för våra produkter och tjänster. Våra små skräddarsydda önskemål uppfylldes perfekt. Tekniskt sett handlar det om att spela säkert och utan fördröjning.”

Jari Haarnio, VD och koncernchef, Haarnio Oy

Tillsammans skapar vi en elektronisk beställningskanal för dina kunder

Ta det första steget mot modern B2B-handel. Vi hjälper var och en av dem.

eller ring +358 400 561 771

Funktioner i B2B-e-handel

Hantera och förenkla dina kunders beställningsprocess med en helt integrerad webbutik.

B2B e-handelsfunktioner

B2B-e-handeln upprättas i samband med företagets egen webbplats. Ett inloggningsformulär för företagskunder kommer att läggas till på webbplatsen. B2B-e-handeln är integrerad i ERP-systemet och produktinformation överförs till e-handeln. Företagskunder skapas genom att skapa ID för B2B-e-handel. Efter det kan handeln börja.

Skycode hjälper sina kunder i alla faser av att starta en B2B-e-handelsverksamhet. Vi kommer att gå igenom all nödvändig inmatningsinformation i ditt ERP-system och se till att nödvändig information flyttas mellan programvaran.

Att skapa en B2B-e-handel ökar vanligtvis försäljningsvolymerna när det är enklare att köpa. B2B-försäljning riktas ofta direkt till den elektroniska beställningskanalen, eftersom processen därmed är den enklaste för alla parter. B2B-kunder fokuserar vanligtvis också sina inköp på säljaren, som erbjuder det mest bekväma sättet att beställa. Så priset är inte bara avgörande utan också enkel beställningsprocessen.

Logga in med ditt återförsäljar-ID

Produktpresentation och mångsidig produktsökning

Kundvagn och beställ med återförsäljarinformation

Sök efter produkter och priser i ERP-systemet

Söker efter rabatter i ERP-system

Redigera produktinformation och bilder

Visar endast OVH-priser vid behov om konsumenten följer

Integrationer är framgångsrika i all programvara

Hantera och förenkla dina kunders beställningsprocess med en helt integrerad webbutik.

eller ring +358 400 561 771

Nöjda SkyShop-kunder

Lär dig hur SkyShop b2b webbutik har hjälpt företag att effektivisera sin verksamhet.

 

 

JARKKO KIVI

Tradotim Oy

Skycodes SkyShop valdes ut som Tradotims b2b e-handelsplattform på grund av dess flexibilitet och kostnadseffektivitet. Integration med ERP-systemet är en av de mest utmanande aspekterna av e-handel, och plattformen som är utformad för att integrera Visma NOVA från början visar dess smidighet. Med NovaShop sträcker sig integrationen från integrationen av produktinformation till definitionen av kundspecifika villkor. De flesta data hämtas direkt från ERP -systemet, så det är inte nödvändigt att ange och uppdatera data på många ställen.

Kraven för B2B-e-handel skiljer sig avsevärt från kraven för B2C-butiker. Det finns många olika avtalsvillkor för varje kund och deras integration i e-handelsmiljön är krävande. Novashop klarar kraven. I några få fall var vi tvungna att göra kompromisser på grund av tekniska hinder, vilket inte hade varit uppenbart om vi hade valt en färdig plattform avsedd för konsumenthandel.

Samarbetet med Skycode har varit smidigt. Skycodes sätt att möjliggöra en direkt dialog mellan kunden och utvecklingskodaren har möjliggjort ett flexibelt och snabbt samarbete, där nödvändiga förändringar har genomförts snabbt och antalet missförstånd som orsakats av överföringen av meddelandet har minimerats.

JANNE MAUNU

Däck grossist KM-RRR Yhtiöt Oy

KM-RRR Yhtiöt Oy är den mest omfattande bildäckgrossisten i norr (B2B). Företaget importerar person- och lastbilsdäck från Asien och Europa. Sortimentet består av både premium- och budgetdäck.

KM-RRR Företagets mål var att skapa en ännu bättre webbutik som skulle kunna betjäna återförsäljare så bra som möjligt och möjliggöra smidig handel, särskilt mitt i hektiska försäljningssäsonger. Skycode Oy: s professionella expertis och anpassning av tjänster var utmärkta i uppgiften. Samarbetet med Skycode var enkelt och tydligt. Integrationen i Vismas ERP-system sågs som en viktig del av e-handeln och Skycode lyckades implementera detta mycket bra.

Återkoppling från återförsäljare angående den nya onlinebutiken har varit positiv. Reformen kommer att göra oss mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Vill du öppna en B2B-webbutik?

Gå med i våra nöjda kunder!

SkyShop-försäljning

Timo Berg