fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa
programvara

SkyShop - B2B onlinebutik

SkyShop B2B onlinebutik är ett elektroniskt beställningssystem för dina företagskunder. Beställningarna exporteras automatiskt till ditt affärssystem med integrationen. SkyShop kan hantera även din komplexa prissättningslogik och presentera kundpriser korrekt.

B2B e-handel

Nöjda kunder

INTEGRATION

Visma Nova + SkyShop = Nova shop

Visma Software och Skycode har tillsammans släppt Novakauppa-produkten för Visma Nova ERP-systemanvändare.

Du kan enkelt sätta upp en B2B webbutik och beställningssystem som är helt integrerat med din Visma Nova-mjukvara. SkyShop har klar integration med Visma Nova och integration flyttar automatiskt data i båda riktningarna. 

SkyShop B2B onlinebutik

Hantera och förenkla dina kunders beställningsprocess med en fullt integrerad B2B webbutik.

BEARBETA

Hur fungerar SkyShop B2B webbutik?

Skyshop är en B2B nätbutik och beställningssystem som låter dina företagskunder göra sina beställningar elektroniskt. Kunden loggar in på SkyShop med sina egna inloggningsuppgifter och ser sina egna reducerade priser på produkterna. Din kund lägger en beställning i B2B-webbbutiken och den exporteras automatiskt till ditt affärssystem. Produktinformation och lagersaldon uppdateras automatiskt i B2B onlinebutiken från ditt affärssystem.

Onlinebutiken är integrerad i ditt ERP-system eller ekonomihanteringsprogram och beställningar exporteras automatiskt från onlinebutiken.

Hur fungerar B2B e-handel?
Det är enkelt att skapa en B2B-e-handel
KOMMA IGÅNG

B2B e-handel är lätt att installera

Att installera en B2B-e-handel är enkelt med SkyShop. B2B eCommerce-plattformen är byggd för att enkelt anpassa sig till dina behov och kan bekvämt integreras i vilken programvara som helst. Du måste se till att ditt ERP-system har rabatterade priser och produkter och vi gör resten. Så att skapa en SkyShop B2B e-handel är enkelt och du kan fokusera på det väsentliga i ditt arbete.

INTEGRATION

Hur integrerar jag B2B-e-handel i ett ERP-system?

Integration betyder överföring av data mellan programvara. B2B-e-handeln bör integreras i leverantörens ERP-system så att produkter, lagerbalanser och kundrabatter uppdateras automatiskt i B2B-e-handeln. Dessutom exporteras order automatiskt från B2B-webbutiken till ERP-systemet.

Skycode Oy är en erfaren integratörsbyggare och kan skapa en koppling mellan vilken programvara som helst och SkyShop - B2B-webbutik. SkyShop stöder redan kundprislistor för flera ERP-system. Vid behov görs också integrationer i nya affärssystem på begäran av våra kunder.

Hur fungerar B2B-e-handelsintegration?
B2B-undersökning av Statistikcentralen och Posti
AFFÄRSTILLVÄXT

B2B e-handel möjliggör tillväxt i affärer

Statistikcentralen och postkontorsundersökningen Enligt företaget var värdet av finländska företags e-handelsförsäljning 2018 23 miljarder euro. 65% av det beloppet kom från B2B-e-handel mellan företag.

Antalet fortsätter att växa, eftersom köpare och säljare som svarade på undersökningen tror att onlinehandel mellan företag kommer att öka i Finland de närmaste åren. B2B-kunder uppskattar tillväxten av B2B-e-handel att vara högre än leverantörerna, så alla kan dra slutsatsen vad det betyder i praktiken. B2B-e-handel är därför redan en mycket viktig aktivitet, men det erbjuder fortfarande företag ett sätt att sticka ut från det. och 

jari_2-e1490943049627
GLAD KUND

B2B webbutik: HAARNIO OY

"Skyshop uppfyllde vår långsiktiga önskan att ha en rak inköpsyta för våra produkter och tjänster från Nova Erpi. Våra små skräddarsydda önskemål uppfylldes utmärkt. Tekniskt sett spelar saken tillförlitligt och utan fördröjning."

Jari Haarnio, VD och koncernchef, Haarnio Oy

Tillsammans skapar vi en elektronisk beställningskanal för dina kunder

Ta det första steget mot modern B2B-handel. Vi hjälper var och en av dem.

eller ring +358 40 700 0002

Funktioner i B2B-e-handel

Hantera och förenkla dina kunders beställningsprocess med en helt integrerad webbutik.

B2B e-handelsfunktioner

B2B-nätbutiken upprättas i anslutning till företagets egen hemsida. Ett inloggningsformulär kommer att läggas till på hemsidan för företagskunder att logga in. Ordersystemet är integrerat i företagets resursplaneringssystem och produktinformationen överförs till webbutiken. I ordersystemet skapas ID för företagskunder. Efter detta kan handeln börja.

Skycode hjälper sina kunder i alla faser av att starta en B2B-e-handelsverksamhet. Vi kommer att gå igenom all nödvändig inmatningsinformation i ditt ERP-system och se till att nödvändig information flyttas mellan programvaran.

Att etablera ett ordersystem ökar vanligtvis försäljningsvolymerna, eftersom köpet blir betydligt enklare. B2B-försäljning riktas ofta direkt till den elektroniska orderkanalen, eftersom processen därför är den mest enklaste för alla inblandade parter. B2B-kunder fokuserar också vanligtvis sina köp på den säljare som erbjuder det bekvämaste sättet att beställa. Så priset är inte alltid den avgörande faktorn, utan också det enkla i beställningsprocessen.

Logga in med ditt återförsäljar-ID

Produktpresentation och mångsidig produktsökning

Kundvagn och beställ med återförsäljarinformation

Sök efter produkter och priser i ERP-systemet

Söker efter rabatter i ERP-system

Redigera produktinformation och bilder

Visar endast OVH-priser vid behov om konsumenten följer

Nöjda SkyShop-kunder

Skycodes SkyShop valdes som Tradotims b2b-webbbutiksplattform på grund av dess flexibilitet och kostnadseffektivitet. Integration med ett företagsresursplaneringssystem är ett av de mest utmanande områdena för onlinehandel, och plattformen designad för att integrera Visma Nova från början visar sin smidighet i detta. Med NovaShop sträcker sig integrationen från integrering av produktinformation till definition av kundspecifika villkor. Det mesta av informationen hämtas direkt från företagets resursplaneringssystem, så att informationen inte behöver matas in och uppdateras på många ställen.

Jarkko Kivi

Tradotim Oy

Vår andra mjukvara

Vi erbjuder ett stort antal färdiga programvaror för olika affärsstödsområden. Våra mest populära produkter tjänar till exempel inom området elektroniska beställningssystem, budberäkning och produktionsplanering.

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

SkyPlanner - Produktionsplanering med artificiell intelligens

SkyPlanner är en programvara som kan integreras i ditt nuvarande affärssystem, med vilken du lättare planerar arbetsordern för produktionen. 

Efterräkning aktiverad

SkyReport - Efterräkning

Räkning i realtid hjälper dig att hålla koll på ditt företag. Du kommer att se lönsamheten för varje beställning.

SkySeller - Budberäkning

SkySeller - Budberäkning

Budkalkylatorn snabbar snabbare och underlättar inlämningen av även komplexa bud, vilket effektiviserar försäljningen.

Vill du öppna en B2B-webbutik?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä