fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa
programvara

SkySeller erbjudandeberäkning

Offertkalkylprogrammet snabbar upp och underlättar avsevärt att göra även komplexa offerter och effektiviserar därmed säljarbetet. SkySeller – Budberäkning programmeras alltid att agera efter dina behov. Produktstrukturen på flera nivåer underlättar beräkningen av anbud för kontrakt och projekt.

SkySeller - Budberäkning

SkySellers mångsidiga funktioner

SkySellers anbudsberäkning är utformad för att möta utmaningarna från flerdelade anbudsstrukturer inom byggbranschen och tillverkningsindustrin. En produktstruktur på flera nivåer, simulering av seriestorlekar, produktbank och omfattande rabatt- och påslagsberäkning underlättar och ger noggrannhet i beräkningen av erbjudanden.

Produktstruktur på flera nivåer

Bygg bredare erbjudanden med SkySellers produktstruktur på flera nivåer. Du kan lägga till huvudnivåsektioner till sina egna flikar, under vilka det är möjligt att skapa grupper och undergrupper. På så sätt kan ett systematiskt och logiskt erbjudande sättas ihop.

Integrerad produktbank

Du kan söka efter produkter i SkySellers produktbank från vilken programvara som helst, oavsett om du använder ett affärssystem, CRM eller programvara för ekonomihantering. Produkter kan även läggas till i produktbanken manuellt, så det fungerar även utan integration.

SkySeller - Kundspecifika rabatter, även produktspecifika

Rabatt och påslagsberäkning

Kundspecifika rabattprocent kan läggas till erbjudandet på grupp- och produktnivå. Rabatter för enskilda produkter kan läggas till genom att markera produkten som separat prissatt. I marginalkalkylen kan de önskade marginalerna beräknas ovanpå självkostnadspriserna på koncern- och produktnivå.

SkySeller - Simulering av batchstorlekar

Simulering av batchstorlekar

I serieproduktion är simuleringen av seriestorlekar mycket viktig. Med SkySeller kan säljare enkelt skala erbjudanden till olika storlekskategorier samtidigt som de har en förståelse för faktiska marginaler.

SkySeller - Ändringshistorik och revisioner i budberäkningen

Ändringshistorik och revisioner

Flera användare kan redigera erbjudandet samtidigt. Redigerbara fält är markerade för andra användare och låses under redigering. Varje ändring sparas i versionshistoriken och kan granskas senare. Produktspecifika anteckningar kan också läggas till erbjudandet.

Export av erbjudanden i flera format

Erbjudanden kan exporteras från systemet i flera olika filformat. Erbjudanden kan också skickas till kunder som en webbläsarversion, vilket möjliggör exakt spårning av erbjudandets livscykel. Som en skräddarsydd tilläggstjänst utformar vårt designteam erbjudandets utseende efter ditt varumärke.

Noggrann marginalberäkning

I flera år har vi samarbetat med Skycode i moderniseringen av vår produktion. En hel del mjukvara som förbättrar lönsamheten har skapats. Anbudskalkylen var en naturlig fortsättning på samarbetet. Jag skulle inte ändra detta budberäkningsverktyg för någonting!

Veikko Junttila

VD, Escarmat Oy

Integrationer av budberäkningar

Mångsidiga integrationer för alla program

SkySeller erbjudandeberäkning kan integreras med till exempel ERP, CRM, Ekonomistyrning och CAD-mjukvara.

Enterprise Resource Planning Systems

Genom att integrera SkySeller i affärssystemet importeras företagets data automatiskt till erbjudandekalkylen. Med hjälp av integration kan t.ex. material, produkter, kundinformation, produktstrukturer och arbetsfaser. Enligt offertkalkylen exporteras beställningarna till affärssystemet.

Integration av CRM-programvara

SkySeller kan integreras i varje CRM-programvara. Genom att integrera plattformarna med varandra får SkySeller kundinformation och produktinformation automatiskt utan manuell datainmatning.

Integrering av finansiell förvaltning

Produktinformation, material och kundinformation kan importeras automatiskt från ekonomihanteringsprogrammet för att användas i erbjudandekalkylen. Beställningarna exporteras till ekonomihanteringsprogrammet utan manuell datainmatning.

Integration av CAD-programvara

Budberäkningen kan effektiviseras genom att integrera CAD-programvara i SkySeller. Produktstrukturer kan importeras automatiskt för användning av erbjudandekalkylen.

Nöjda kunder

hydrologotyp blå

Vår andra mjukvara

Vi erbjuder ett stort antal färdiga programvaror för olika affärsstödsområden. Våra mest populära produkter tjänar till exempel inom området elektroniska beställningssystem, budberäkning och produktionsplanering.

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

SkyPlanner - Produktionsplanering med artificiell intelligens

SkyPlanner är en programvara som kan integreras i ditt nuvarande affärssystem, med vilken du lättare planerar arbetsordern för produktionen. 

Efterräkning aktiverad

SkyReport - Efterräkning

Räkning i realtid hjälper dig att hålla koll på ditt företag. Du kommer att se lönsamheten för varje beställning.

SkyShop B2B onlinebutik - Elektronisk beställningskanal

SkyShop - B2B onlinebutik

SkyShop B2B-onlinebutiken ger dina återförsäljare en elektronisk beställningskanal. Beställningar exporteras automatiskt till ditt ERP-system.

Vill du ha en effektivare offertkalkyl?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä