fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa
programvara

SkyMonitor OEE

Produktionsmaskinomvandlingsspårning, KNL / OEE ( användning, hastighet, kvalitet ) hjälper dig att optimera din produktion. Du kan se status för produktionsmaskiner i realtid och kan förhindra stillestånd.

PRODUKTIONSÖVERVAKNING

Spåra driftsdata för dina produktionsmaskiner

En bättre utnyttjandegrad av maskiner ökar din omsättning utan att köpa maskiner. Övervakning av produktionsmaskiner kan kopplas till exempelvis CNC-stationer, plåtbearbetningscentraler, lasrar, svetsmaskiner och robotar. Bearbetningstider och annan besöksinformation kan också automatiskt exporteras till till exempel vår mjukvara SkyPlanner - Fin belastning ja SkyReport - Efterräkning.

SkyMonitor OEE-funktioner

Med SkyMonitor och effektiv produktionsövervakning sker ökad ROI naturligt. Tack vare den optimala utnyttjandegraden av produktionsmaskiner blir verksamheten mer effektiv och resursförsörjningen blir mer exakt. SkyMonitor är full av viktiga funktioner för övervakning av produktionsmaskiner.

Skymonitor - Produktionsövervakning

Produktionsmaskinens körtid i tidslinjen

I produktionsspårning kan du visa maskin-för-maskin löpinformation och även se var stopp är. Du håller också reda på de produkter och jobbnummer du gör så att du kan hålla reda på produktionstiderna per produkt.

I oväntade situationer är omorganisationen av arbetet snabb. SkyMonitor Production Machine Tracking görs enkelt att använda och snabbt att lära sig för alla att använda.

Terminal på arbetsstationen

Maskinanvändaren kan spela in olika stopp och fel på den mobila enheten eller datorn. I produktionsspårningsprogrammet kan du också göra metodutveckling, testposter och tagga dig själv för en paus.

Chattanslutning med handledare

Maskinisten kan kontakta handledaren via chatt. Så att körningen minskar när kommunikationen är snabb. Konversationen spelas också in för den maskinen, produkten och loggen för analys. Produktionsmaskinövervakning är alltså ett aktivt verktyg i vardagen.

KNL-programvaruövervakning inkluderar användning, hastighet och kvalitet

Fungerar på alla produktionsmaskiner

SkyMonitor KNL / OEE - Produktionsövervakning hämtar information från produktionsmaskinen antingen längs gränssnittet eller med sensorer. Vi lär känna ditt maskinlager och övervakningen av produktionsmaskiner installeras på nyckelfärdig basis.

Produktionsmaskinövervakning aktiverad

Fungerar på alla ERP-system

Vi förbereder vårt yrke integrationer till alla affärssystem. Övervakning av produktionsmaskiner kan kopplas till all affärssystemsmjukvara, som t.ex LemonsoftC9000, Visma, etc.

Illustration av Skycodes användargränssnittsdesign

Kan anpassas efter dina behov

SkyMonitor - Produktionsspårning programmeras alltid för att passa dina behov och det kommer att fortsätta utvecklas enligt dina önskemål. Användning, hastighet och kvalitet övervakas exakt i den form som din effektiva drift kräver.

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Nöjda kunder

hydrologotyp blå

Vår andra mjukvara

Vi erbjuder ett stort antal färdiga programvaror för olika affärsstödsområden. Våra mest populära produkter tjänar till exempel inom området elektroniska beställningssystem, budberäkning och produktionsplanering.

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

SkyPlanner - Produktionsplanering med artificiell intelligens

SkyPlanner är en programvara som kan integreras i ditt nuvarande affärssystem, med vilken du lättare planerar arbetsordern för produktionen. 

Efterräkning aktiverad

SkyReport - Efterräkning

Räkning i realtid hjälper dig att hålla koll på ditt företag. Du kommer att se lönsamheten för varje beställning.

SkyShop B2B onlinebutik - Elektronisk beställningskanal

SkyShop - B2B onlinebutik

SkyShop B2B-onlinebutiken ger dina återförsäljare en elektronisk beställningskanal. Beställningar exporteras automatiskt till ditt ERP-system.

Låt oss börja anpassa programmering tillsammans?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä