fbpx

Skycode och Visma samarbetar

Visma Software har gjort Skycode till sin officiella ISV-partner Visma.netERP-system och Visma Solutions Premium Partner Netvisor-taloushallintoon. Skycode tillhandahåller integrationer och anpassade förbättringar av Visman-programvaran. Visma letar efter en partner som kan hjälpa sina kunder att få ut det mesta av många Visman-programvaror.

Som partner ger Visma support för utveckling och integration av Skycode-mjukvara. Så du kan beställa tillägg som är utformade för att fungera med dina affärsbehov från Skycode. Dessutom kommer vi att integrera Visman-programvaran för att diskutera med all annan programvara du använder.


Du kan beställa ekonomihanteringsprogramvara för Netvisor från oss, t.ex. lageroptimeringsprogram, anpassade rapporter, integration med e-handel eller kassasystem, offerträkning och mer.

Visma.net är ett molnbaserat ERP-system som vi kan bygga alla ytterligare funktioner du behöver. Be till exempel om ett tillägg produktionsplanering, offertkalkylering, työaikaleimaus, efterbehandling, lageroptimering. Visma.net kan också integreras för att fungera med all annan programvara du använder.

Läs mer om att bygga tillägg och integration av Visman-programvaror:

Jussi Mäntylä
040-7000002
[e-postskyddad]
Skycode Oy