fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Tradotim Oy

Skycodes NovaShop valdes ut som Tradotims e-handelsplattform på grund av dess flexibilitet och kostnadseffektivitet. Integration med ERP-systemet är en av de mest utmanande aspekterna av e-handel, och plattformen utformad för att integrera NOVAN från början visar dess smidighet. Med NovaShop sträcker sig integrationen från integration av produktinformation till definitionen av kundspecifika villkor. De flesta av uppgifterna erhålls direkt från ERP-systemet, så det finns inget behov att ange och uppdatera data på många ställen.

B2B e-handel kraven skiljer sig väsentligt från kraven för B2C-butiker. Det finns många olika avtalsvillkor för varje kund och deras integration i e-handelsmiljön är krävande. Novashop hanterar väl kraven. I några få fall var vi tvungna att göra kompromisser på grund av tekniska hinder, vilket inte hade varit uppenbart om vi hade valt en färdigt plattform utformad för konsumenthandel.

Samarbetet med Skycode har varit smidigt. Skycodes sätt att möjliggöra en direkt dialog mellan kunden och utvecklingskodaren har möjliggjort ett flexibelt och snabbt samarbete, där nödvändiga förändringar har genomförts snabbt och antalet missförstånd som orsakats av överföringen av meddelandet har minimerats.

Jarkko Kivi, Tradotim Oy