SkySeller "Tarjouslaskentamme accelererad och tydligt fokuserad "

Vasa-baserad kontraktstillverkare av kraftcenter Escarmat ville göra sitt bud räknat snabbare och mer exakt. Moderniseringen av budbokföring förbättrar företagets konkurrenskraft och lönsamhet. Försäljningen är också mer generös när budgivning är enklare.

vad gjordes?

Escarmat var skräddarsydd för att tillgodose behoven SkySeller-Offer Beräkningför att hjälpa dem att bjuda på projekt lättare och noggrant. SkySeller Budberäkning hämtar materialdata och priser direkt från ERP-systemet, vilket gör det enkelt att välja komponenter för budet.

Budberäkning behåller dina gamla bud och du kan kopiera avsnitt från dem för nya bud. De senaste priserna och rätt rabatter är alltid tillgängliga för det aktuella erbjudandet. 

Offertberäknaren reviderar automatiskt erbjudandet så att du alltid kan returnera den version du vill ha.

Att simulera batchstorlekar med en offertberäknare är särskilt viktigt i batchproduktionen. Detta gör det möjligt för säljare att enkelt skala sitt erbjudande till olika storlekar samtidigt som de fortfarande upprätthåller en exakt förståelse för de faktiska marginalerna.

Programvaran var skräddarsydd för att möta Escarmats väl etablerade budgivningspraxis och driftsmiljö. Det har utvecklats efter behov, när det finns något att önska.

Takräkningen är mer exakt
Betydande tidsbesparingar har gjorts i budgivning
SkySeller - Budberäkning

ENKEL projektet steg

1

01. planering Palaveri

2

02. programmering

3

03. Installation och idrifttagning

4

04. ytterligare utveckling

Kundkommentarer

testimonial författare

Veikko Junttila VD, Escarmat Oy

"Vi har arbetat med Skycode för att modernisera vår produktion i flera år. Mycket programvara har skapats för att förbättra lönsamheten. Offert var en naturlig förlängning av samarbetet. Jag skulle inte byta ut detta offertverktyg till varje pris!"

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-700 0002