fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Skräddarsydd mjukvara på ett agilt sätt

Skycode designar och utvecklar digitala tjänster skräddarsydda efter individuella behov. Med modern mjukvaruutveckling stödjer du verksamheten effektivt och skapar en konkurrensfördel även under krävande förhållanden.

MJUKVARUUTVECKLING

Agil mjukvaruutveckling och skräddarsydd mjukvara

Mjukvaruutveckling med modern programmeringsteknik skapar effektivitet och konkurrenskraft i din verksamhet. Vi förbereder programvaran för dig efter dina behov med hjälp av moderna programmeringstekniker. Vi förstår snabbt dina behov och ger goda idéer om implementeringsmetoder. Vi strävar efter att vara en programmeringspartner utrustad med sunt förnuft, och de säger att det är trevligt att arbeta med oss. 
 
Vi tillhandahåller kostnads- och schemauppskattningar för arbetet och skickar dig detaljerade timrapporter varje månad. Du kan kontinuerligt övervaka dina framsteg från utvecklingsservern och kommunicera direkt med programmeraren. I våra projekt har vi investerat särskilt i god och tydlig kommunikation.

De mjukvarutjänster vi erbjuder

Av oss får du hållbar service under hela mjukvarans livscykel, från idé till utveckling och underhåll samt vidareutveckling. Vår mjukvaruutveckling är alltid smidig och skräddarsydd.

En illustration av Skycodes mjukvaruutveckling

Skräddarsydd och individuell mjukvara på en agil nyckelfärdig basis

Vårt mjukvaruutvecklingsteam består av UX- och användargränssnittsdesigners, arkitekter och utvecklare som garanterar ett kundorienterat och användarcentrerat slutresultat för mjukvaruprojekt. Våra experter inom varje område säkerställer att slutanvändarupplevelsen och kodkvaliteten är den bästa möjliga.

Illustration av Skycodes tjänstebeskrivning för mjukvaruutveckling

Användargränssnitt och användarupplevelse

Våra UX/UI-designers ser till att mjukvaran möter användarnas behov och är trevlig att använda. Med hjälp av användarstudier och olika workshops skapar vi grunden för produktens användbarhet och med hjälp av användargränssnittsdesign är produkten enkel att använda. Slutresultatet är mjukvara vars användbarhet är så enkel som möjligt, användarupplevelsen är naturlig och tillgängligheten har tagits i beaktande.

Mjukvaruutveckling med modern och korrekt teknik

Vårt produktutvecklingsteam har många års erfarenhet av olika projekt. Högkvalitativ mjukvaruutveckling är viktigt för oss, vår tjänst omfattar hela mjukvarans livscykel från idé till utveckling och mjukvaruunderhåll och iteration. Behöver du specialkompetens inom ett specifikt område söker vi en lämplig person från vår egen personal.

Dessa implementerar vi bland annat

Våra experter tar programvaruprojekt genom hela sin livscykel med erfarenhet och expertis. Vi utför även produktutveckling och webbappar som kan användas med en webbläsare.

nätbutiker

Vi har byggt onlinebutiker på olika plattformar, av vilka de mest populära har varit WooCommerce och Magento. Vi har också byggt SkyShop B2B e-handelsplattform, vilket är beställningssystem för företagskunder. Onlinebutikerna vi gör håller beställningar och saldon uppdaterade i ditt affärssystem. Vi gör även sökmotoroptimering så att du får bra synlighet på Google. Vi kan koppla alla betalningsmetoder du behöver till webbutiken.

mobil programvara

Våra mjukvarutekniker för mobilproffs skapar mobil programvara som stöder modern teknik för alla telefoner. Vi kan göra programvaran till en installerad installation eller en webbläsarapplikation som körs på din telefon. Programvaruproduktionen inkluderar också våra grafikartisters tjänster, som är lätta att använda och snygga. Våra programmerare har mycket erfarenhet och kunskap när det gäller att använda funktionerna som finns på telefoner.

Intranät och extranät

Vi har byggt många intranät och extranät som gör det möjligt för företaget att dela information internt och med partners. Systemet loggar in med lösenord och kan användas för att söka efter olika rapporter och ange information. Kunder kan också beställa via ett extranät, till exempel. Till exempel kan intranätfunktioner som inte är tillgängliga i ditt ERP-system byggas.

integrationer

Vi integrerar alla program och maskiner för att prata med varandra. Vi är specialiserade även på särskilt svåra till integrationer och vi är inte rädda för utmaningar. Berätta för oss vilken information du vill flytta så fixar vi informationen!

webbplats

Imponerande och tydliga hemsidor är grundläggande arbete och vi ger dem upplevelsen av hundratals hemsidor. Vi gör vanligtvis hemsidor för WordPress-plattformen och gör nödvändiga anpassningar. Vår grafik gör att sidorna ser riktigt bra ut!

Serverunderhåll och optimering

Vi upprätthåller många som behöver kritisk säkerhet Linux - servrar som kan hantera även tung trafik. Vi hjälper också flera andra programvaruföretag att optimera och justera sina servrar. Med rätt serverinställningar får du bra datasäkerhet och korta nedladdningstider för din server. Vi bygger också storskaliga molnlösningar som består av flera olika servrar.

Skapa ett mer enkelt sätt att arbeta tillsammans

Ta det första steget mot modern handel. Vi hjälper var och en av dem.

eller ring +358 40 700 0002

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Ska vi starta ett mjukvaruprojekt tillsammans?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä