Vi bygger din webbplats snabbt sökmotor

Vi bygger en effektiv sökmotor Solr - teknik till din webbutik, webbplats eller intranät. Att söka efter stora datamängder går långsamt med andra tekniker, och särskilt fördröjningar gör dem långsammare. Våra sökmotorer ger svaret på millisekunder av miljoner rader med data. En mångsidig och exakt sökform kan också byggas in i sökmotorn, med vilken du kan söka efter information i detalj. Ett viktigt inslag i Solr är också förutsägbar textinmatning i sökformuläret, vilket gör det snabbt att använda och lättare att hitta rätt söktermer.
 
Så om du har en långsam sökmotor, låt oss göra det snabbt och på alla sätt bättre. Vi har en lång erfarenhet av design av sökmotorer och våra tjänster har också allt du behöver produktion programvara.
Vad betyder Solr sökmotor?

Vad betyder Solr sökmotor?

Solr är en teknik som organiserar stora mängder data så att de snabbt kan letas efter. Sökmotorn får också ett brett utbud av information, till exempel GPS-koordinater och adresser, så att du också kan söka efter avstånd och platser. Solr visar också i realtid hur många resultat som hittas för den sökningen.

Solr-teknik används av nästan alla större onlinebutiker och försäljningsportaler för hem och fordon som deras sökmotor. Så du måste ha använt Solr-sökmotorn ibland.

Till exempel, var kan Solr användas?

E-handel Solr sökmotor

E-handel sökmotor

Solr är en bra sökmotor om du har många produkter i din onlinebutik. E-handelsprogramvarans egna sökmotorer är ofta mycket långsamma och vi kan enkelt ersätta dem med Solr-sökmotorn om du vill ha mer sökhastighet. Sökmotorn ger också mer detaljerade och varierade sökrutor. Så vi får din e-handelsproduksökning att köras i millisekunder.

Försäljningsportal sökmotor

Till exempel är en bra och snabb sökmotor den viktigaste funktionen på en webbplats som listar en begagnad bil eller fastighetsbyrå. Vi kan bygga en sökmotor i din försäljningsportal som gör att du kan ha en rik uppsättning sökningar. Vi kan också göra sökningar baserade på exempelvis avstånd och alla andra sökkriterier som vi behöver.

Solr sökmotor sökmotor
Nyhetssida Solr sökmotor

Nyheter webbplats sökmotor

Sökmotorer för nyhetssajter måste ta itu med stora mängder data och därför måste sökmotorn vara väl utvecklad. Med vår sökmotor kan vi söka i allt innehåll i artiklar mycket snabbt och exakt. Sökmotorn kan också ta hänsyn till de svåra inflektionsformerna i det finska språket och andra relevanta faktorer.

Sök efter reservdelar och komponenter

Vi kan utföra en sökmotor som kan utföra omfattande sökningar i ett stort antal reservdelar på ett ögonblick. Sökmotorn kan också överväga länkarna mellan komponenter och därmed ge svar baserade på andra termer än söktermer och begränsningar.

Reservdelar och komponenter
Solr-sökmotorforum

Forum Sökmotor

Enorma diskussionsforum behöver en bra sökmotor. Vi kan skapa en sökmotor som hämtar meddelanden konsekvent och resulterar i vad användaren vill. Vi kan integrera Solr-sökmotorn i alla forumprogramvaror.

Blogg community sökmotor

Vi har implementerat sökmotorer för en av de största blogggemenskaperna i Finland, som kan söka på flera bloggar samtidigt med ett ögonblick. Solr är det mest förnuftiga sättet att implementera en så stor mängd information i en sökmotor.

Blogggemenskapen Solr sökmotor

Låt oss designa tillsammans Search Engine!

Så vi gör sökmotorn och programvaran som passar dina behov. Fantasi är den enda gränsen i att använda sökmotorer och behov är ofta individuella. Kontakta oss för att diskutera och vi kan ytterligare förtydliga våra lösningar.

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: +358 40 700 0002