Vi tillverkar avancerade sökrobot Sök bots

Vi programmerar automatiskt sökrobotar för sökrobotar och skrapor för att hämta information från webbplatsen. Till exempel kan en sökmotor eller robot söka i dina konkurrenters priser varje dag och jämföra dem med dina priser, till exempel en elektronikbutikprisrobot. På det här sättet håller du dig över dina konkurrenters priser och lyckas konkurrera om priset.
 
programmering sökroboteknik gör att en robot gör praktiskt taget vad som helst. Den kan till exempel övervaka ändringar på en webbplats. Botten kan också klicka på länkar, fylla i formulär, logga in på tjänster, söka efter specifika termer i texten och på annat sätt surfa på webben oberoende, beroende på dina behov.
Vad betyder sökrobot?

Vad betyder sökrobot?

En sökrobot är ett program som läser innehållet på de önskade webbsidorna och extraherar den information de letar efter därifrån. Bot ser sidan som den är och kan automatiskt göra samma saker som en människa. Till exempel kan den söka och lagra prisinformation i onlinebutiker, det vill säga vara en prisrobot. Den mest kända applikationen för teknik är Googles en sökmotor som får allt sitt innehåll för sökningar från den outtröttliga surfningen av sina bots runt internet.

Hur kan en sökrobot söka bot hjälpa dig i ditt företag? 

Var kan till exempel en sökrobot användas?

pris robot

pris robot

Vill du hålla jämna steg med dina konkurrenters prissättning? Många företag samlar in konkurrenternas prisuppgifter genom manuell kopiering, men detta kan göras helt automatiskt. Du kan också få automatiska meddelanden om förändringar i konkurrens priser. Om du vill kan vi till och med låta priset på en av dina produkter flyta till marknadspriset. Så med hjälp av prisroboten kan vi få saker att hända exakt som du väljer. Prisanalys kan också kombineras med en prisrobot artificiell intelligens.

Hitta nyheter och publikationer

Crawler-botten låter dig hålla koll på publikationer och nyheter i din bransch. Bot kan spåra publikationer på vissa sidor och söka efter träffar som matchar din sökning. Informationen kan sammanställas och skickas till dig automatiskt även via e-post eller någon specialbyggd programvara.

Sökroboten söker på nyheterna online
Budgivningen hittas automatiskt på botten

Hitta anbud

Sökaren kan söka efter och annonsera de offentliga anbud som du är intresserad av från olika källor. Efter det kommer inget anbud att passera utan din vetskap.

CV-robot för att hjälpa till med rekrytering

Roboten kan söka i alla rekryteringstjänster efter CV: er för de personer du är intresserad av att rekrytera. Du kommer att bli den första som vet när en ny konkurrent kommer in på den fria marknaden.

Rekrytering av CV-crawler
Materialpriser med sökmotor

Övervakning av materialpriser

Vill du veta när och var du kan köpa dina produktionsmaterial? Vi kan bygga en prisrobot som spårar materialpriser från börser och från dina leverantörer. Vi kan programmera roboten med klok logik för att ge dig inköpsmeddelanden för exakt vad du vill.

Låt oss designa tillsammans Bot!

Så vi gör sökroboten och mjukvaran som passar dina behov. Fantasi är den enda gränsen för att använda sökrobotar och behov är ofta individuella. Kontakta oss för att diskutera och vi kan ytterligare förtydliga våra lösningar.

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: +358 40 700 0002