Vi gör dem enkla att använda mobila applikationer

Vi programmerar mobilapplikationer för mobiltelefoner och surfplattor enligt våra kunders önskemål. Vår mobilprogramvara körs på alla operativsystem, t.ex. Android ja Apple iOS. I mobilapplikationer kan vi dra nytta av alla funktioner i telefonen, som kamera, GPS, accelerometrar, NFC-klisterläsare, streckkodsläsare etc. Din mobilapplikation kan också chatta med all din andra programvara och därmed hålla informationen uppdaterad.
 
Vi förstår snabbt dina behov och ger dig massor av idéer om hur du implementerar den mobila programvaran du vill ha. Förutom mobil mjukvara tillhandahåller vi också internettjänster som gör att du kan göra samma saker på din dator. Mobilprogramvaran kan fungera som en mobil mobilapplikation som ska installeras eller till och med som en webbapplikation som körs via telefonens webbläsare. Webapplikationen utnyttjar också alla tekniska funktioner på din telefon och är därför ofta ett bra alternativ. 

Låt oss gå igenom dina behov och hitta det bästa sättet att tillgodose dina behov!

Mobilappen är enkel att använda

Vet personal och kunder hur man använder mobila applikationer?

Du kommer säkert att veta hur man gör gränssnittet enkelt och trevligt. Dessutom har mobila enheter spridits till alla åldersgrupper. Vi är särskilt fokuserade på att utforma enkla och konsekventa användargränssnitt. Ingen är nervös för mobilapparna vi gör!

Till exempel, vilken typ av mobilapplikationer kan göras?

Mobilt klockakort

SkyTimer - Mobilt klockkort

SkyTimer - Skiftplanering är utformad för att underlätta bokningar per timme, särskilt för mobilt arbete som städföretag. SkyTimer mobila klockkort fungerar också i en fabrik där du vill undvika att människor går bort från arbetsstationer för att stämpla. SkyTimer är helt anpassningsbar efter dina behov och integrerad i ditt ERP-system.

Mobilt försäljningsprogram

Dina säljare kan utveckla en mobilapp som låter dem registrera försäljning när de besöker. Samma program fungerar till exempel för installatörer som kan använda det för att skapa fakturor för reservdelar och komponenter. Till exempel kan ett försäljningsprogram automatiskt hämta prislistor för VVS-grossister.

Mobilt försäljningsprogram
Mobilt lojalitetsprogram

Mobilt lojalitetsprogram

Vi kan bygga en mobilapplikation för dig som kommer att fungera som ett lojalitetskort för dina kunder. Programmet erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster inklusive online-bank- och kreditkortsbetalningar.

Mobilt inventeringsverktyg

Varulagerets inventering blir enklare när vi bygger en mobilterminal. Vi kan använda din mobilkamera som streckkodsläsare för att snabbt bestämma rätt lagringsplats. Ett sådant inventeringsverktyg möjliggör också kontinuerlig inventering. Inventeringsverktyget kan anslutas för att exportera och hämta saldon på alla ERP-system.

Mobilt lager
Mobila arbetsinstruktioner

Mobila arbetsinstruktioner

Vi kan bygga en mobilapplikation så att du enkelt kan få vägbeskrivningar på din mobiltelefon. Du kan ta bilder och videoklipp från arbetsstegen och sedan skriva korta beskrivningar av dem. När du sparar ett jobb kopplas det till de sökord, jobbnummer, maskiner eller arbetsstationer du vill ha. Du kan alltid hitta arbetsinstruktioner som är enkla att följa!

Låt oss designa tillsammans mobil applikation!

Så vi gör en mobilapp som passar dina behov. Fantasi är den enda gränsen när det gäller att mobilisera mobila enheter och behov är ofta individuella. Kontakta oss för att diskutera och vi kan ytterligare förtydliga våra lösningar.

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: +358 40 700 0002