DET BÄSTA produktion programvara anpassat

Programvaruutveckling med moderna programmeringstekniker skapar effektivitet och konkurrenskraft för ditt företag. Vi skapar den programvara som passar dina behov med moderna programmeringstekniker. Vi förstår snabbt dina behov och ger dig goda idéer för implementering. Vi strävar efter att vara en sunt förnuft programmeringspartner och vi sägs vara bekväma att arbeta med oss. 
 
Vi tillhandahåller kostnads- och schemauppskattningar för arbetet och skickar dig detaljerade timrapporter varje månad. Du kan kontinuerligt övervaka dina framsteg från utvecklingsservern och kommunicera direkt med programmeraren. I våra projekt har vi investerat särskilt i god och tydlig kommunikation.
Intranät och extranät Mjukvaruteknik underlättar intern kommunikation

Intranät och extranät

Vi har byggt många intranät och extranät som gör det möjligt för företaget att dela information internt och med partners. Systemet loggar in med lösenord och kan användas för att söka efter olika rapporter och ange information. Kunder kan också beställa via ett extranät, till exempel. Till exempel kan intranätfunktioner som inte är tillgängliga i ditt ERP-system byggas.

mobil programvara

Våra mjukvarutekniker för mobilproffs skapar mobil programvara som stöder modern teknik för alla telefoner. Vi kan göra programvaran till en installerad installation eller en webbläsarapplikation som körs på din telefon. Programvaruproduktionen inkluderar också våra grafikartisters tjänster, som är lätta att använda och snygga. Våra programmerare har mycket erfarenhet och kunskap när det gäller att använda funktionerna som finns på telefoner.

bild-mobil

nätbutiker

Vi har byggt onlinebutiker på olika plattformar, av vilka de mest populära har varit Woocommerce och Magento. Vi har också drivit onlinebutiker själva, så vi förstår hur vi bygger dem. Våra onlinebutiker håller dina beställningar och balanser uppdaterade i ditt ERP-system. Vi gör också sökmotoroptimering för att få en god exponering från Google. Vi ansluter alla betalningsformer du behöver till nätbutiken.

integrationer

Vi integrerar alla program och maskiner för att prata med varandra. Vi är specialiserade på särskilt svåra integrationer och är inte rädda för utmaningar. Berätta vilken information du vill flytta och låt oss flytta den!

Integration med ERP-system som Lemonsoft, C9000 och Visma
Wordpress-hemsidor är vår specialitet

webbplats

Imponerande och tydliga hemsidor är grundläggande arbete och vi ger dem upplevelsen av hundratals hemsidor. Vi gör vanligtvis hemsidor för WordPress-plattformen och gör nödvändiga anpassningar. Vår grafik gör att sidorna ser riktigt bra ut!

Serverunderhåll och optimering

Vi upprätthåller många som behöver kritisk säkerhet Linux - servrar som kan hantera även tung trafik. Vi hjälper också flera andra programvaruföretag att optimera och justera sina servrar. Med rätt serverinställningar får du bra datasäkerhet och korta nedladdningstider för din server. Vi bygger också storskaliga molnlösningar som består av flera olika servrar.

Linux-serveroptimering och -konfiguration

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771