fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

WooCommerce integrationer

WooCommerce  integrationer till all annan programvara med lång erfarenhet. Vi har arbetat mycket med Woocommerce och modifierat det för att fungera efter våra kunders olika behov. Vi känner mjukvarans själ utan och innan och kan koppla den till vilken annan mjukvara som helst.

WooCommerce integration
INTEGRATION

Vi integrerar Woocommerce i all mjukvara

Vanligtvis är det önskvärt att integrera Woocommerce onlinebutik i ett företagsresursplaneringssystem eller ett ekonomistyrningsprogram och flytta t ex beställningar och lagersaldon mellan programmen. Kassasystemet kan även kopplas till arbete i anslutning till webbutiken. Betalningsmetoder kräver integration, och det är därför vi har arbetat med integrationen av praktiskt taget alla betalningsförmedlingstjänster.

I flera år har vi integrerats med ett brett utbud av programvara och ofta med programvara som vi inte ens har hört talas om förut. I detta sammanhang undersöker vi vad integration kräver och implementerar det enligt kundens önskemål.

Du kanske också har något mindre vanligt program som du ännu inte har integrerat. Vi kan göra den integration du vill.

Om du sätter upp en B2B-onlinebutik är den lämpligaste plattformen för det SkyShop B2B onlinebutik. För den komplexa bearbetningen av kundprislistor importerade från affärssystemet är det värt att välja en e-handelsplattform skapad specifikt för B2B e-handel. Vi är specialiserade på B2B e-handel och berättar gärna mer när du skickar in en kontaktförfrågan.

Exempel på Woocommerce-integrationer

Driftstyrsystem

Integration kan göras mellan Woocommerce och ERP-system. Vi kan till exempel flytta order och lagerbalanser och kundinformation. Exempel på framgångsrik integration inkluderar:

Financial Management Software

Försäljningsprogram och kundinformation och lagerbalanser är ofta eftertraktade i program för ekonomisk förvaltning. Exempel på framgångsrika ekonomiska integrationsprogram inkluderar:

Online betalningsknappar

Naturligtvis spelar betalningsmetoder en viktig roll i e-handel. Det blir mer handel när betalningsmetoderna är mångsidiga och praktiska. Vi länkar alla betalningsformer till din onlinebutik, inklusive utländska banker. Vi har också byggt kreditkortsbetalningar som gör det möjligt för kunder att beställa dina produkter genom att klicka en gång efter att ha fyllt i kortinformationen.

Exempel på framgångsrik integration inkluderar:

CRM-system och e-postklienter

CRM-systemintegrationer vill ofta flytta kunddata för eftermarknadsändamål. Till exempel integration med följande CRM-system och e-postklienter:

kassasystem

Integrationen av kassasystemet är mycket viktigt för att hålla saldorna uppdaterade. Varje kassasystemintegration är skräddarsydd efter kundens krav.

Integration kan till exempel utföras med dessa kassaregister:

logistik

Bearbetning och automatisering av leveranser förenklar i hög grad vardagen för en onlinebutik. Vi kan skicka order direkt till din logistikpartner och skriva ut fraktdokumenten. Vad du än vill, vi kan också använda erfarenhet för att berätta för dig idéer för att automatisera din logistik.

Vi kan göra logistikintegration till exempel:

Skycode

WooCommerce

Vi bygger en e-handelsbutik åt dig och integrerar din befintliga e-handelsbutik med all programvara du behöver. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera eller anpassa WooCommerce?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä