Vi integrerade Woocommerce och Magento för all programvara

Woocommerce och Magento-integrationer med all annan programvara med lång erfarenhet. Vi har gjort enormt mycket arbete på Magento och Woocommerce och anpassat dem för att möta våra kunders olika behov. Vi har en grundlig förståelse av själens liv i denna programvara och kan ansluta den till annan programvara.

Woocommerce eller Magento e-handelssystem vill vanligtvis integreras med ett ERP-system eller ett ekonomiskt managementprogram och flytta order och lagerbalanser mellan program till exempel. Kassasystemet kan också anslutas till arbete med onlinebutiken. Betalningsformer kräver integration, varför vi har arbetat för att integrera praktiskt taget alla betaltjänster.

I flera år har vi integrerats med ett brett utbud av programvara och ofta med programvara som vi inte ens har hört talas om förut. I detta sammanhang undersöker vi vad integration kräver och implementerar det enligt kundens önskemål.

Du kanske också har något mindre vanligt program som du ännu inte har integrerat. Vi kan göra den integration du vill.

Om du sätter upp en B2B-onlinebutik är den lämpligaste plattformen för det SkyShop B2B onlinebutik. För den komplexa bearbetningen av kundprislistor importerade från affärssystemet är det värt att välja en e-handelsplattform skapad specifikt för B2B e-handel. Vi är specialiserade på B2B e-handel och berättar gärna mer när du skickar in en kontaktförfrågan.

exempel Om Woocommerce och Magento-integrationer:

Woocommerce och Magento-integration med ERP-programvara

Enterprise Resource Planning Systems

Integration kan göras mellan Woocommerce och ERP-system. Vi kan till exempel flytta order och lagerbalanser och kundinformation. Exempel på framgångsrik integration inkluderar:

Financial Management Software

Försäljningsprogram och kundinformation och lagerbalanser är ofta eftertraktade i program för ekonomisk förvaltning. Exempel på framgångsrika ekonomiska integrationsprogram inkluderar: 

Woocommerce och Magento integration med programvara för ekonomihantering
Woocommerce och Magento-integration för nätbanker

Kortbetalning Knappar

Naturligtvis spelar betalningsmetoder en viktig roll i e-handel. Det blir mer handel när betalningsmetoderna är mångsidiga och praktiska. Vi länkar alla betalningsformer till din onlinebutik, inklusive utländska banker. Vi har också byggt kreditkortsbetalningar som gör det möjligt för kunder att beställa dina produkter genom att klicka en gång efter att ha fyllt i kortinformationen.

Exempel på framgångsrik integration inkluderar:

CRM-system och e-postklienter

CRM-systemintegrationer vill ofta flytta kunddata för eftermarknadsändamål. Till exempel integration med följande CRM-system och e-postklienter:

Woocommerce och Magento-integration med CRM-programvara
Woocommerce och Magento integration i kassan

kassasystem

Integrationen av kassasystemet är mycket viktigt för att hålla saldorna uppdaterade. Varje kassasystemintegration är skräddarsydd efter kundens krav.

Integration kan till exempel utföras med dessa kassaregister: 

logistik

Bearbetning och automatisering av leveranser förenklar i hög grad vardagen för en onlinebutik. Vi kan skicka order direkt till din logistikpartner och skriva ut fraktdokumenten. Vad du än vill, vi kan också använda erfarenhet för att berätta för dig idéer för att automatisera din logistik.

Vi kan göra logistikintegration till exempel:

Woocommerce och Magento integration för logistikpartners

planerade tillsammans!

Vi bygger en e-handelsbutik åt dig och integrerar din befintliga e-handelsbutik med all programvara du behöver. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771