MyCashFlow-integrationer för all programvara

MyCashflow integration lyckas med annan mjukvara som ERP-system, ekonomisk förvaltning, kassasystem eller vad du vill att den ska vara ansluten till. Integration hjälper dig att underlätta ditt jobb genom att automatiskt överföra order och produktinformation genom programvara. Du sparar dig själv från onödig knackning.  

MyCashflow är en modern e-handelsprogramvara vars integration kan tas direkt till ditt affärssystem. Med integration uppdateras produkter, priser och kampanjer från ditt affärssystem direkt till din webbutik. Dessutom kan MyCashFlow-integration skräddarsys efter dina behov. Vi erbjuder bland annat integration som ett lättinstallerat paket Visma Nova, Till Visma.netha Till Fenno.
 

 Vi är en erfaren integrator som ansluter program till varandra och integrerar våra kunders individuella behov i integrationer. Vi känner också till e-handelsplattformar väl och vardagen för en e-handelsförsäljare, så vi kan hjälpa dig att göra din e-handelsprocess effektiv och problemfri.

Be om anpassning av mjukvara om du vill flytta data mellan MyCashFlow och annan programvara!

exempel Om MyCashFlow-integrationer:

Visma.net - MyCashFlow-integration

Visma.net är ett molnbaserat företagsresursplaneringssystem (ERP) utvecklat av Visma, som används i många branscher och också är väl lämpat för e-handel. Visma.net har ett mångsidigt gränssnitt för överföring av data till annan programvara.

Vi har byggt en integration mellan Visma.net och MyCashFlow och erbjuder det som en lättdistribuerad tjänst. Integrationen fungerar i sin grundversion på ett fördefinierat sätt, men vi kan också anpassa den efter dina unika behov. Läs mer om Visma.net integration!

Exempel på dataöverföring mellan Visma.net och MyCashFlown:

MycashFlow -> Visma.net:
- Skapa en ny kund om kunden inte finns
- Orderskapande
- Kampanjrabatter på beställningar
- Leveransmetoder som stöds: Paketpost, FRAKT = Leveransprodukt
- Visma.net-order stöder förskottsmetoden

Visma.net -> MycashFlow:
- Produktuppdatering och tillägg (pris, namn). Produkten måste ha egenskaperna ”WEBSTATUS” aktiva om de ska överföras till webbutiken.
-Produktbalansöverföring
-Viktöverföring av produkter

 

 

 

Visma L7-integrationer

planerade tillsammans!

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din Netvisor-programvara enligt dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Netvisor. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771