fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

MyCashflow-integrationer

MyCashflow integration lyckas med vilken annan programvara som helst, till exempel ett företagsresursplaneringssystem, ekonomistyrning, kassasystem eller vad du vill att det ska vara kopplat till. Integration gör ditt arbete enklare när beställningar och produktinformation överförs automatiskt med programvara.

MyCashFlow integration
INTEGRATION

MyCashflow - integrationer med all mjukvara

MyCashflow integration lyckas med annan mjukvara som ERP-system, ekonomisk förvaltning, kassasystem eller vad du vill att den ska vara ansluten till. Integration hjälper dig att underlätta ditt jobb genom att automatiskt överföra order och produktinformation genom programvara. Du sparar dig själv från onödig knackning.  

MyCashflow är en modern e-handelsprogramvara vars beställningar kan exporteras direkt till ditt affärssystem genom integration. Tack vare integrationen uppdateras produkter, priser och kampanjer från ditt affärssystem direkt till din webbutik. Dessutom kan MyCashflow-integrationen anpassas exakt efter dina behov. Vi erbjuder bland annat integration som ett lättimplementerat paket Visma NovaTill Visma.net, till KoneFutur, till AutoFutur ja Till Fenno.

Vi är en erfaren integratör och agil mjukvaruutvecklare, som kopplar ihop program för att prata med varandra, och vi tar hänsyn till våra kunders individuella behov i integrationerna. Vi känner också väl till e-handelsplattformar och onlineåterförsäljarnas dagliga liv, så vi vet hur vi kan hjälpa dig att göra din webbutik effektiva och smidiga processer.

Fråga om programanpassning om du vill flytta information mellan MyCashflow och annan mjukvara!K

Skycode

MyCashflow

Vi anpassar tillägg och funktioner till MyCashflow efter dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika tillägg och intranät som fungerar vid sidan av MyCashflow. Berätta för oss dina behov, så kommer vi att föreslå en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera MyCashflow?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä