C9000 program allt du behöver

C9000 integreras med all programvara från oss. CGIutvecklad av C9000, Control 9000, är en populär mjukvara i tillverkningsindustrin. Under åren har mjukvaran utvecklats till ett omfattande ERP-system.
 
Vi är den officiella tillverkaren av C9000 tillägg och integrationer. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda nästan alla tillägg du vill och integrationer med annan programvara. Vi kan också ansluta C9000-programvara för att hämta information från produktionsmaskiner.
 
Visste du? Vi har också vår egen C9000-installation för mjukvaruutveckling och testning. På grund av detta kan programvaran testas innan den integreras i ditt C9000-program. Vi vet vad vi gör

exempel C9000-ons:

Skyreport - Nedräkning

SkyReport - Efterräkning

realtid efterbehandling hjälper dig att hålla koll på ditt företag. Nedräkningen visar lönsamheten för varje försäljningsorder, tydligt åtskilda av gröna och röda bakgrundsfärger.

Du kan också borra ner till individuella frimärken och materialkostnader. Så du kan se allt du gör i den stora bilden och i detalj när det behövs. SkyReport Post-Accounting-mjukvaran är alltid skräddarsydd för kunden och siffrorna som den ger kan alltid lita på.

SkyPlanner - Fin belastning

Med finbelastad programvara organiserar du dina arbetsköer för att maximera din produktionseffektivitet och väntetider. En stor belastning har gjorts till ett enkelt och mångsidigt produktionsverktyg för att planera, regissera och förutsäga industriellt arbete.

SkyPlanner Fine Load Software innehåller sofistikerad och lärd konstgjord intelligens som ger designern förslag på de mest förnuftiga sätten att organisera arbete. SkyPlanner kommer att öka dina intäkter och förbättra din kvalitet.

SkyPlanner - Fin belastning
SkyMonitor - Produktionsspårning

SkyMonitor - Produktionsspårning

Spårning av produktionsmaskinens kördata hjälper dig att optimera din produktion. Se produktionsmaskinutrymmen i realtid och förhindra driftstopp. Bättre maskinanvändning ökar dina intäkter utan maskininköp. Programmet kan till exempel kombineras med CNC-stationer, plåtbearbetningscentra, lasrar, svetsmaskiner och robotar.

SkySeller - Budberäkning

Budberäkningsprogrammet påskyndar avsevärt och förenklar inlämnandet av till och med komplexa bud och effektiviserar därmed försäljningsarbetet. SkySeller - Offert skräddarsys alltid efter dina behov och är därför precis rätt program för dig.

SkySeller - Budberäkning
SkyTimer - Skiftplanering

SkyTimer - Skiftplanering

SkyTimer för mobil planering och stämpling av mobil arbetstid gör det enkelt att planera skift och spela in arbetade timmar. SkyTimer är tillverkad speciellt för städindustrin, fastighetsunderhåll, byggande och industri.

Warehouse Robot Integrations

Vi är verkligen de bästa i Finland för att integrera C9000 i Kardex eller någon annan lagringsrobot. Kardex och C9000 kan placeras antingen sätt att uppdatera varandra med rätt lagerbalanser. Vi gör också liknande integrationer med alla andra lagerrobotar, till exempel Konecranes Agilon.
Konstgjord intelligens hjälper till att optimera inventeringen

planerade tillsammans!

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din C9000-programvara efter dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med C9000. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771