fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

C9000-integrationer

C9000 integration är möjligt från oss till vilken programvara som helst. CGIutvecklad av C9000, Control 9000, är en populär mjukvara i tillverkningsindustrin. Under åren har mjukvaran utvecklats till ett omfattande ERP-system.

C9000-integrationer
INTEGRATION

Allt du behöver för C9000-programmet

Vi är en officiell tillverkare av C9000-tillägg och integrationer. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda alla önskade tilläggsfunktioner och integrationer med annan mjukvara. Vi kan också koppla upp programvaran C9000 för att hämta information från produktionsmaskiner också.
 
Visste du? Vi har även en egen C9000 installation mjukvaruutveckling och för testning. Därför kan programvaran testas även innan den ansluts till ditt C9000-program. Vi vet vad vi gör.

Exempel på C9000-integrationer

SkyShop B2B onlinebutik - Elektronisk beställningskanal

B2B och B2C onlinebutiker

Kardex logotyp

Kardex och andra lagerrobotar

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

Produktions planering

Pipedrive logotyp

Pipedrive integration

Skycode

CGI C9000

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din C9000-programvara efter dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med C9000. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Exempel på C9000 tillbehör

Efterräkning aktiverad

SkyReport - Efterräkning

realtid efterbehandling hjälper dig att hålla koll på ditt företag. Nedräkningen visar lönsamheten för varje försäljningsorder, tydligt åtskilda av gröna och röda bakgrundsfärger.

Du kan också borra ner till individuella frimärken och materialkostnader. Så du kan se allt du gör i den stora bilden och i detalj när det behövs. SkyReport Post-Accounting-mjukvaran är alltid skräddarsydd för kunden och siffrorna som den ger kan alltid lita på.

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

SkyPlanner - Fin belastning

Med finbelastad programvara organiserar du dina arbetsköer för att maximera din produktionseffektivitet och väntetider. En stor belastning har gjorts till ett enkelt och mångsidigt produktionsverktyg för att planera, regissera och förutsäga industriellt arbete.

SkyPlanner Fine Load Software innehåller sofistikerad och lärd konstgjord intelligens som ger designern förslag på de mest förnuftiga sätten att organisera arbete. SkyPlanner kommer att öka dina intäkter och förbättra din kvalitet.

Produktionsmaskinövervakning aktiverad

SkyMonitor - Produktionsspårning

Spårning av produktionsmaskinens kördata hjälper dig att optimera din produktion. Se produktionsmaskinutrymmen i realtid och förhindra driftstopp. Bättre maskinanvändning ökar dina intäkter utan maskininköp. Programmet kan till exempel kombineras med CNC-stationer, plåtbearbetningscentra, lasrar, svetsmaskiner och robotar.

SkySeller - Budberäkning

Budberäkningsprogrammet påskyndar avsevärt och förenklar inlämnandet av till och med komplexa bud och effektiviserar därmed försäljningsarbetet. SkySeller - Offert skräddarsys alltid efter dina behov och är därför precis rätt program för dig.

Kardex logotyp

Warehouse Robot Integrations

Vi är verkligen de bästa i Finland för att integrera C9000 i Kardex eller någon annan lagringsrobot. Kardex och C9000 kan placeras antingen sätt att uppdatera varandra med rätt lagerbalanser. Vi gör också liknande integrationer med alla andra lagerrobotar, till exempel Konecranes Agilon.

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera eller anpassa programvaran CGI C9000?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä