fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Winpos-integrationer

Winpos integration lyckas i någon annan programvara. Winpos är ett modernt och populärt kassasystem som lämpar sig för många olika branscher. Winpos används till exempel i butiker, restauranger, offentliga evenemang och inom turistnäringen. Skycode är en Winpos Certified Partner, det vill säga en officiell Winpos-partner mjukvaruutveckling– och integrationspartner.

Winpos-integrationer
INTEGRATION

Winpos integrationer med all mjukvara

Vi har gjort många olika integrationer med olika programvara, så Winpos kan kombineras för att chatta med all programvara du använder. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda nästan alla tillägg du vill och integrationer med nästan all programvara du använder, liksom dina partnersystem. Vi kan också ansluta Winpos för att hitta information om din onlinebutik och programvara för ekonomihantering. Vi kan ansluta Winpos för att automatiskt uppdatera saldon och prislistor och diskutera med dina logistikpartners. 

Be om anpassad programvara om du vill utöka Winpos-funktionaliteten med unika funktioner som är viktiga för dig!

Exempel på Winpos-integrationer

SkyShop B2B onlinebutik - Elektronisk beställningskanal

Winpos Online Shop

Vi bygger integration mellan Winpos och olika e-handelsprogram i båda riktningarna. Vi kan automatiskt exportera e-handelsorder till kassasystemet och uppdatera ditt lagersaldo i e-handeln. Vi gör precis den typ av integration mellan Winpos och e-handel som bäst passar dina behov. SkyShop B2B e-handel möjliggör betjäning av företagskunder genom en elektronisk beställningskanal.

Vi specialiserar oss mycket Till Woocommerce och integrationer med Magento. Winpos - Shopify-integration är också tillgänglig från oss.

Winpos och ekonomisk förvaltning

Vill du integrera med Winpos och programmet för ekonomihantering?

Integration uppdaterar försäljning och saldo till exempel Netvisor - finanshantering. Vi gör integrationer med alla ekonomiska förvaltningsprogram.

Winpos - Budgivning

Vi har byggt en utmärkt SkySeller-budräknare, vilket i hög grad förenklar komplex budgivning. Glöm att använda Excel för att beräkna komplexa bud, det finns ett mycket bättre sätt att göra det. 

SkySeller kan integreras för att exportera bekräftade order direkt till Winpos automatiskt, och SkySeller kan också hämta produktnamn och priser för att påskynda ditt offertantal.

En illustration av mjukvaruutvecklingen som erbjuds av Skycode

Winpos - Artificiell intelligens

Vi är specialiserade artificiell intelligens programmering enligt våra kunders behov. Med artificiell intelligens kan vi göra prognoser för din försäljning, uppskatta tidpunkten för dina inköp och optimera ditt lager. Artificiell intelligens kan också göra kontoupplägg eller förlägga automatiskt, vilket hjälper till att göra arbetet mycket enklare, särskilt för stora företag. Vi kan dra nytta av alla Winpos-data med hjälp av artificiell intelligens.

Att pilotera konstgjord intelligens är ganska billigt, så det är värt att fråga mer om potentialen för konstgjord intelligens.

Skycode

Winpos

Vi skräddarsyr tillägg och funktioner till Winpos som möter dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika tillägg och intranät som fungerar tillsammans med Winpos. Berätta för oss dina behov, så kommer vi att föreslå en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera eller anpassa Winpos?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä