Winpos-integrationer för all programvara

Winpos integration lyckas med annan programvara. Winpos är ett modernt och populärt kassasystem som passar för ett brett spektrum av branscher. Winpos används till exempel i butiker, restauranger, offentliga evenemang och resebranschen. Skycode är en certifierad partner för Winpos, Winpos officiella programmerings- och integrationspartner.
 

Winpos integration med alla program

 

Vi har gjort många olika integrationer med olika programvara, så Winpos kan kombineras för att chatta med all programvara du använder. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda nästan alla tillägg du vill och integrationer med nästan all programvara du använder, liksom dina partnersystem. Vi kan också ansluta Winpos för att hitta information om din onlinebutik och programvara för ekonomihantering. Vi kan ansluta Winpos för att automatiskt uppdatera saldon och prislistor och diskutera med dina logistikpartners. 

Be om anpassad programvara om du vill utöka Winpos-funktionaliteten med unika funktioner som är viktiga för dig!

 

exempel Winpos-integrationer:

webshop

Winpos Online Shop

Vi bygger integration mellan Winpos och olika e-handelsprogram i båda riktningarna. Vi kan automatiskt exportera e-handelsorder till kassasystemet och uppdatera ditt lagersaldo i e-handeln. Vi gör precis den typ av integration mellan Winpos och e-handel som bäst passar dina behov. SkyShop B2B e-handel möjliggör betjäning av företagskunder genom en elektronisk beställningskanal.

Vi specialiserar oss mycket Woocommerce och Magento integrationer. Vi har också Winpos - Shopify-integrationen redo.

Winpos och ekonomisk förvaltning

Vill du integrera med Winpos och programmet för ekonomihantering?

Integration uppdaterar försäljning och saldo till exempel Netvisor - finanshantering. Vi gör integrationer med alla ekonomiska förvaltningsprogram. 

linjegraf
SkySeller - Budberäkning

Winpos - Budgivning

Vi har byggt en utmärkt SkySeller-budräknare, vilket i hög grad förenklar komplex budgivning. Glöm att använda Excel för att beräkna komplexa bud, det finns ett mycket bättre sätt att göra det. 

SkySeller kan integreras för att exportera bekräftade order direkt till Winpos automatiskt, och SkySeller kan också hämta produktnamn och priser för att påskynda ditt offertantal.

Winpos - Artificiell intelligens

Vi är specialiserade artificiell intelligens programmering enligt våra kunders behov. Med artificiell intelligens kan vi göra prognoser för din försäljning, uppskatta tidpunkten för dina inköp och optimera ditt lager. Artificiell intelligens kan också göra kontoupplägg eller förlägga automatiskt, vilket hjälper till att göra arbetet mycket enklare, särskilt för stora företag. Vi kan dra nytta av alla Winpos-data med hjälp av artificiell intelligens.

Att pilotera konstgjord intelligens är ganska billigt, så det är värt att fråga mer om potentialen för konstgjord intelligens. 

 

Konstgjord intelligens hjälper till att optimera inventeringen

planerade tillsammans!

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din Netvisor-programvara enligt dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Netvisor. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771