fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Visma Nova-integrationer

Vi integrerar Visma Nova ERP-system med all programvara du behöver. integration programvara låter dig flytta data mellan Visma Nova och andra program automatiskt. Detta minskar mängden manuellt arbete, när samma data inte behöver matas in manuellt i flera olika mjukvaror.

Visma Nova-integrationer
INTEGRATION

Visma Nova integrationer med all mjukvara

Vi skräddarsyr Visma Nova-integreringarna exakt efter dina behov och går igenom dina behov i detalj med dig. Information kan röra sig nästan i realtid eller till och med en gång om dagen, och information kan också konverteras baserat på definierade regler. Annan mjukvara kan kopplas till samma integration senare för att prata med Visma Nova. 

Vi är en officiell Visma-integrationspartner och vi har ett utvecklingsgränssnitt med Visma Nova och dess webbtjänstgränssnitt för att testa våra integrationer.

Vad är Visma Nova?

Visma Nova är Visma-programvara tillverkade av tusentals finländare i olika branscher. Visma Nova används särskilt av industri, importörer och grossister. Visma Nova har också sofistikerade ekonomiska förvaltningsverktyg, så omfattande affärsledning kan uppnås i Nova.

Visma Nova är en komplett nyckelfärdig affärslösning, där du kan välja de extra funktioner du vill ha från ett brett utbud. 

Skycode är programmerad av även ytterligare funktioner som kan kopplas till Visma Nova, med vilka du kan utöka och utveckla Novas funktionalitet. Till exempel SkyShop - en elektronisk beställningskanal för återförsäljare ger dina återförsäljare möjlighet att beställa produkter från din onlinebutik och tar beställningar direkt till Visma Nova. SkyPlanner - produktionsplanering och finlastning samtidigt som du tillhandahåller konstgjord intelligens för att hjälpa till att optimera produktionskön. 

Visma Nova inkluderar mångsidig databasbearbetning per timme och material samt elektroniska arbetsuppgifter. Visma Nova tillhandahåller ett modernt och omfattande webbtjänstgränssnitt som möjliggör smidig och snabb dataöverföring mellan programvara.

Vad betyder Visma Nova-integration?

Visma Nova-integration är ett slags mellanmål som hämtar och exporterar information mellan Visma Nova och annan programvara på önskat sätt. Den ena änden av integrationen är ansluten till Visma Nova och den andra änden till den andra programvaran. Webbtjänstgränssnittet ger oss utmärkta sätt att få in rörlig information på olika sätt.

Skycode

Visma Nova

Kontakta oss och berätta vad dina behov är, och vi kommer att arbeta tillsammans för att hitta en lösning. Vi har erfarenhet av flera projekt med Visma Nova och många andra ERP-system. Även våra kunders svåra problem har ofta stött på och lösts i våra tidigare projekt. Vi är en lösningsfokuserad partner som inte kommer att bli överväldigad. Det är trevligt att göra affärer med oss ​​och få goda idéer. Många nöjda Visma Nova-kunder delar gärna sina erfarenheter av att arbeta med oss.

eller ring +358 40 700 0002

Visma Nova - e-handelsintegration

Visma Nova-integrationen är också framgångsrik med all e-handelsprogramvara tack vare ett bra gränssnitt. Order och lagerbalanser rör sig till exempel mellan Woocommerce och Visma Nova. Vi har byggt en hel del integration mellan e-handel och ERP-system och vi förstår snabbt dina behov. E-handel integration sparar tid genom att undvika behovet av att manuellt trycka på beställningar i ERP-systemet. Din kundnöjdhet kommer också att öka eftersom informationen i din onlinebutik alltid är aktuell.

Visma Nova - Woocommerce-integration

Visma Nova - Magento-integration

MyCashFlow logotyp

Visma Nova - Mycashflow-integration

Visma Nova - Shopify-integration

Anpassade ytterligare funktioner för Visma Nova

Skycode bygger också de unika funktionerna du vill ha på Visma Nova. Vi har decennier av erfarenhet av att utveckla programvara för att tillgodose våra kunders unika behov.

ANPASSNING

Agil anpassning av ytterligare funktioner

Vi kan bygga den funktionalitet du behöver för att utöka användningen av Nova i din verksamhet. Branschspecifik anpassning hjälper dig att utveckla och effektivisera din verksamhet som du vill. Spara tid och samla in bättre data genom att arbeta tillsammans med dig för att utforma de elektroniska verktygen du behöver för Visma Nova.

Visma Nova-integrationer
ANPASSNING OCH SPECIELLA BEHOV

Ytterligare funktioner implementerade

Vi har byggt anpassade tillägg för flera olika produkter. Kostnadseffektiv anpassning resulterar i resursbesparingar och mer exakt rapportering, med vilken du hanterar din verksamhet.

Lär känna våra kunder

Målet för KM-RRR Company var att skapa en bättre onlinebutik som skulle tjäna detaljhandlare så bra som möjligt och möjliggöra smidig handel särskilt under den hektiska försäljningssäsongen.
Skycode Oys professionella kunskap och anpassning av tjänsten gjorde det till en stor framgång. Samarbetet med Skycode var enkelt och tydligt.
Integration med Vismas ERP-system sågs som en viktig del av e-handeln, och Skycode lyckades göra detta mycket snyggt.

Återkoppling från återförsäljare angående den nya onlinebutiken har varit positiv.
Reformen kommer att göra oss mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Janne Maunu

Försäljningschef, KM-RRR Yhtiöt Oy

Vill du integrera eller anpassa Visma Nova?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä