Visma Nova-integrationer för all programvara

Vi integrerar Visma Nova ERP-system med all programvara du behöver. integration programvara låter dig automatiskt flytta data mellan Visma Nova och annan programvara. Detta minskar mängden manuellt arbete när du inte måste ange samma information manuellt i flera program. 

vi skräddarsyr Visma Nova-integrationer bara efter dina behov och vi kommer att gå igenom dina behov med dig i detalj. Informationen kan flyttas nästan i realtid eller till och med en gång om dagen och data kan också ändras enligt definierade regler. Annan programvara kan läggas till senare till samma integration för att diskutera med Visma Nova. 

Vi är en officiell Visma-integrationspartner och vi har ett utvecklingsgränssnitt med Visma Nova och dess webbtjänstgränssnitt för att testa våra integrationer.

Vad är Visma Nova?

Visma Nova on Visma-programvara tillverkade av tusentals finländare i olika branscher. Visma Nova används särskilt av industri, importörer och grossister. Visma Nova har också sofistikerade ekonomiska förvaltningsverktyg, så omfattande affärsledning kan uppnås i Nova.

Visma Nova är en komplett nyckelfärdig affärslösning, där du kan välja de extra funktioner du vill ha från ett brett utbud. 

Skycode har också inbyggt ytterligare funktioner för Visma Nova för att utöka och förbättra Nova funktionalitet. t.ex. SkyShop - en elektronisk beställningskanal för återförsäljare ger dina återförsäljare möjlighet att beställa produkter från din onlinebutik och tar beställningar direkt till Visma Nova. SkyPlanner - produktionsplanering och finlastning samtidigt som du tillhandahåller konstgjord intelligens för att hjälpa till att optimera produktionskön. 

Visma Nova inkluderar mångsidig databasbearbetning per timme och material samt elektroniska arbetsuppgifter. Visma Nova tillhandahåller ett modernt och omfattande webbtjänstgränssnitt som möjliggör smidig och snabb dataöverföring mellan programvara.

Vad betyder Visma Nova-integration?

Visma Nova-integration är ett slags mellanmål som hämtar och exporterar information mellan Visma Nova och annan programvara på önskat sätt. Den ena änden av integrationen är ansluten till Visma Nova och den andra änden till den andra programvaran. Webbtjänstgränssnittet ger oss utmärkta sätt att få in rörlig information på olika sätt.

Vi kan föra integrationen längs Visma Nova till exempel:

  • beställningar
  • Stämplar per timme
  • lagersaldon
  • Insamlingskvitton
  • produktstrukturer
  • frakthandlingar
 

Visma Nova - e-handelsintegration

 
Visma Nova-integrationen är också framgångsrik med all e-handelsprogramvara tack vare ett bra gränssnitt. Order och lagerbalanser rör sig till exempel mellan Woocommerce och Visma Nova. Vi har byggt en hel del integration mellan e-handel och ERP-system och vi förstår snabbt dina behov. E-handel integration sparar tid genom att undvika behovet av att manuellt trycka på beställningar i ERP-systemet. Din kundnöjdhet kommer också att öka eftersom informationen i din onlinebutik alltid är aktuell. 
 
Exempel på integrationer mellan Visma Nova och e-handel:
 

Anpassade ytterligare funktioner för Visma Nova

Mobiilileimaus

Skycode bygger också de unika funktionerna du vill ha på Visma Nova. Vi har decennier av erfarenhet av att utveckla programvara för att tillgodose våra kunders unika behov. 

Vi kan bygga den funktionalitet du behöver för att utöka användningen av Nova i din verksamhet. Branschspecifik anpassning hjälper dig att utveckla och effektivisera din verksamhet som du vill. Spara tid och samla in bättre data genom att arbeta tillsammans med dig för att utforma de elektroniska verktygen du behöver för Visma Nova. 

Vi kan bygga Visma Nova, till exempel:

Skycode är din partner för att utveckla Visma Nova

Kontakta oss och berätta vad dina behov är, och vi kommer att arbeta tillsammans för att hitta en lösning. Vi har erfarenhet av flera projekt med Visma Nova och många andra ERP-system. Även våra kunders svåra problem har ofta stött på och lösts i våra tidigare projekt. Vi är en lösningsfokuserad partner som inte kommer att bli överväldigad. Det är trevligt att göra affärer med oss ​​och få goda idéer. Många nöjda Visma Nova-kunder delar gärna sina erfarenheter av att arbeta med oss.

Nöjd Visma Nova-kund: Rengastukku KM-RRR Yhtiöt Oy

”KM-RRR Yhtiöt Oy är den mest omfattande grossist för bildäck i norr för återförsäljare (B2B).
Företaget importerar person- och lastbilsdäck från Asien och Europa. Sortimentet består av både premium- och budgetdäck.

Målet för KM-RRR Company var att skapa en bättre onlinebutik som skulle tjäna detaljhandlare så bra som möjligt och möjliggöra smidig handel särskilt under den hektiska försäljningssäsongen.
Skycode Oys professionella kunskap och anpassning av tjänsten gjorde det till en stor framgång. Samarbetet med Skycode var enkelt och tydligt.
Integration med Vismas ERP-system sågs som en viktig del av e-handeln, och Skycode lyckades göra detta mycket snyggt.

Återkoppling från återförsäljare angående den nya onlinebutiken har varit positiv.
Med reformen kommer vi att bli ännu mer konkurrenskraftiga på marknaden. ”

Janne Maunu, försäljningschef
KM-RRR Yhtiöt Oy

5 / 5

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771