Visma.net-integrationer för all programvara

Visma.net integration lyckas med någon annan programvara. Visma.net, utvecklat av Visma, är ett molnbaserat ERP-system som används i många branscher. Visma.net är ett modernt ERP-system för företag i alla storlekar. Skycode är Visma.net ISV-partner, Vismas officiella programmerings- och integrationspartner.
 

Vi har gjort många olika integrationer med olika programvara och Visma.net är också i utvecklingsanvändning. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda nästan alla tillägg du vill och integrationer med nästan all programvara du använder, liksom dina partnersystem. Vi kan också ansluta Visma.net för att hämta information om din onlinebutik och kassasystem. Vi kan ansluta Visma.net för att ta emot beställningar automatiskt och för att diskutera med dina logistikpartners. 

Be om anpassad programvara om du vill utöka funktionaliteten hos Visma.net med unika funktioner som är viktiga för dig!

 
Visste du? Vi har också vår egen Visma.net för mjukvaruutveckling, så vi förstår snabbt dina behov och skräddarsyr integrationen eller tillägget till dina specifika affärsbehov.

exempel Visma.net-integrationer:

Visma.net Rapporteringsskärm

Vill du se ekonomi och rapporter i realtid på din egen informationsdisplay på skrivbordet eller i ditt företag?

Vi har gjort det för våra kunder och de är väldigt praktiska.

Från rapporteringsskärmen kan du se en överblick, till exempel beställningsmängder, lager, bästsäljande produkter, försäljning, köpförslag och alla viktiga finansiella indikatorer för din ekonomi.

Vi anpassar skärmen så att den är grafiskt tydlig och skräddarsydd efter dina behov. Förutom Visma.net kan informationsskärmen också söka efter information om all din annan programvara.

 

linjegraf
webshop

Visma.net - webbshop

Vi bygger integration mellan Visma.net och olika e-handelsprogram i båda riktningarna.

SkyShop B2B onlinebutik är integrerad med mjukvaran Visma.net och kan distribueras snabbt.

Vi kan automatiskt ta e-handelsbeställningar till din ekonomiförvaltning och uppdatera ditt lagersaldo i webbutiken. Vi gör precis den typ av integration mellan Visma.net och e-handel som bäst passar dina behov. 

Vi specialiserar oss mycket Woocommerce och Magento, och MyCashFlow - webbutik integrationer. Vi har packat MyCashFlow onlinebutik integration.

Visma.net - Export av timbaserade poster

Vi kan automatiskt exportera dina anställdas godkända tidtabeller till Visma.net Financial Management från vilken affärstid som helst. Vi har också byggt det själv SkyTimer - Schemaläggning, en mobilapplikation som dina anställda kan använda för att göra tidstämplar på ett smart sätt. SkyTimer är specifikt utformad för rengörings-, fastighets-, konstruktions-, säkerhets- och industrisektorer.

För närvarande trycker du på timlistorna på Visma.net för ingenting. Vi kan göra det riktigt enkelt för dig.

 

SkyTimer - Skiftplanering
SkySeller - Budberäkning

Visma.net - Budgivning

Vi har byggt en utmärkt SkySeller-budräknare, vilket i hög grad förenklar komplex budgivning. Glöm att använda Excel för att beräkna komplexa bud, det finns ett mycket bättre sätt att göra det. 

SkySeller kan integreras för att exportera bekräftade order direkt till Visma.net automatiskt, och SkySeller kan också hämta produktnamn och priser för att påskynda ditt offertantal.

Visma.net - Artificiell intelligens

Vi är specialiserade artificiell intelligens programmering enligt våra kunders behov. Med Artificial Intelligence kan vi göra förutsägelser för din försäljning, uppskatta de tider och belopp som är rätt för dina inköp eller göra produktionsplanering. Artificiell intelligens kan också göra kontoupplägg eller förlägga automatiskt, vilket hjälper till att göra arbetet mycket enklare, särskilt för stora företag. Vi kan använda alla Visma.net-uppgifter för användning av artificiell intelligens.

Att pilotera konstgjord intelligens är ganska billigt, så det är värt att fråga mer om potentialen för konstgjord intelligens. 

 

Konstgjord intelligens hjälper till att optimera inventeringen

planerade tillsammans!

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din Netvisor-programvara enligt dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Netvisor. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771