Visma L7-integrationer för all programvara

Visma L7-integration hjälper dig att överföra information mellan Visma L7 ERP och annan programvara. Programintegration förbättrar effektiviteten i ditt företag genom att automatiskt flytta information mellan programvaran du använder. Fel reduceras också när programvaran är uppdaterad. Visma L7 tillhandahåller mångsidiga gränssnitt för integration, och Skycode är Vismans officiella partner för alla programintegrationer.

vi skräddarsyr Visma L7-integrationer bara efter dina behov och vi förstår snabbt dina önskemål. Vi kommer också att titta på någon annan programvara för att integrera och bestämma dess gränssnitt. Information kan överföras nästan i realtid mellan Visma L7 och annan programvara. När L7-integrationen är klar kan flera andra programvara anslutas till samma buss.

Vad är Visma L7?

Visma L7 på Visma-programvara utvecklade ett stort företagsspecifikt företagssystem (ERP) som också kan användas från en molninstallation. Många industriföretag har valt Visma L7 som sitt ERP-system och det erbjuder mångsidiga verktyg för industriell produktion. L7 automatiserar många pappersintensiva arbetsflöden och kan utökas med många avancerade funktioner. Omfattande rapporter hjälper dig spåra och växa ditt företag.

Projektledning har utvecklats mycket bra i detta ERP-system. Till exempel, i kontrakt, kombinerar Visma L7 de olika aspekterna av projekt till en enda enhet, så att informationen rör sig effektivt. För produktionskontroll erbjuder Visma L7 bra användargränssnitt och du kan använda artificiell intelligens för att optimera din produktion, till exempel med tillägget SkyPlanner produktionskontroll. SkyShop är en beställningskanal för återförsäljare som låter dig ge 

Vad betyder Visma L7-integration?

Visma L7-integration överför data mellan ditt ERP-system och annan programvara. Visma L7 har ett gränssnitt genom vilket du får den information du behöver för att flytta i båda riktningarna. Till exempel kan du överföra beställningar från din onlinebutik direkt till ditt ERP-system och importera lagerbalanser tillbaka till onlinebutiken. 

Med Visma L7-integration kan du automatiskt transportera mellan program, till exempel:

  • beställningar
  • lagersaldon
  • Stämplar per timme
  • produktstrukturer
  • Insamlingskvitton
  • frakthandlingar

Anpassade ytterligare funktioner för Visma L7 ERP

Funktionen hos Visma L7 kan också utökas med anpassade tillägg anpassade efter behov i din bransch. Skycode har decennier av erfarenhet av att bygga anpassad mjukvara som passar dina kunder. All vår anpassad programvara kan integreras för att chatta med din Visma L7 och effektivisera dina processer. 

Vi kan bygga följande ytterligare funktioner i Visma L7 ERP:

 

Skycode är din partner för att utveckla Visma L7-programvara

Kontakta oss och berätta vad dina behov är, och vi kommer att arbeta tillsammans för att hitta en lösning. Branschspecifik funktionalitet och automatiserat dataflöde genom integration kommer att förbättra din verksamhet kraftigt. Det finns en direkt konkurrensfördel när dina processer går smidigt och fel reduceras. Vi är din strategiska partner för att hjälpa dig att ta din digitalisering till en ny tid. Vi talar vanligt språk så det är lätt att göra affärer med oss. Låt oss sitta och planera tillsammans!

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771