fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Visma L7-integrationer

Visma L7-integration hjälper dig att överföra information mellan Visma L7 driftstyrning och annan mjukvara. Programvaruintegration gör ditt företag mer effektivt när data flyttas automatiskt mellan programvaran du använder. Skycode är en officiell partner till Visma, som producerar integrationer för all mjukvara.

Visma L7 integration
INTEGRATION

Visma L7 integrationer med all mjukvara

Vi skräddarsyr Visma L7-integrationer exakt efter dina behov och vi förstår snabbt dina önskemål. Vi kommer också att bekanta oss med en annan programvara som ska integreras och ta reda på dess gränssnitt. Information kan flyttas nästan i realtid mellan Visma L7 och annan mjukvara automatiskt. När integrationen av L7 väl är gjord kan flera andra programvaror kopplas till samma buss.

Vad är Visma L7?

Visma L7 på Visma-programvara utvecklade ett stort företagsspecifikt företagssystem (ERP) som också kan användas från en molninstallation. Många industriföretag har valt Visma L7 som sitt ERP-system och det erbjuder mångsidiga verktyg för industriell produktion. L7 automatiserar många pappersintensiva arbetsflöden och kan utökas med många avancerade funktioner. Omfattande rapporter hjälper dig spåra och växa ditt företag.

Projektledning har utvecklats mycket långt i detta affärssystem. Till exempel inom entreprenad kombinerar Visma L7 de olika projektområdena till en enhetlig helhet, så att informationen flyttas effektivt. För produktionsstyrning erbjuder Visma L7 bra användargränssnitt och med tillägget SkyPlanner produktionsstyrning kan du till exempel använda artificiell intelligens för att optimera din produktion.

Vad betyder Visma L7-integration?

Visma L7-integration överför data mellan ditt ERP-system och annan programvara. Visma L7 har ett gränssnitt genom vilket du får den information du behöver för att flytta i båda riktningarna. Till exempel kan du överföra beställningar från din onlinebutik direkt till ditt ERP-system och importera lagerbalanser tillbaka till onlinebutiken.

Med Visma L7-integration kan du automatiskt transportera mellan program, till exempel:

  • beställningar
  • lagersaldon
  • Stämplar per timme
  • produktstrukturer
  • Insamlingskvitton
  • frakthandlingar

Skycode

Visma L7

Kontakta oss och berätta vad dina behov är, och vi kommer att arbeta tillsammans för att hitta en lösning. Branschspecifik funktionalitet och automatiserat dataflöde genom integration kommer att förbättra din verksamhet kraftigt. Det finns en direkt konkurrensfördel när dina processer går smidigt och fel reduceras. Vi är din strategiska partner för att hjälpa dig att ta din digitalisering till en ny tid. Vi talar vanligt språk så det är lätt att göra affärer med oss. Låt oss sitta och planera tillsammans!

eller ring +358 40 700 0002

Anpassade ytterligare funktioner för Visma L7 ERP

Funktionaliteten i Visma L7 kan även utökas med skräddarsydda tilläggsprogram som anpassar sig efter din branschs behov. Skycode har decennier av erfarenhet av anpassning av mjukvaruutveckling exakt för att passa kundernas aktiviteter och behov. All vår skräddarsydda programvara kan integreras för att prata med Visma L7 och använda dem för att göra dina processer smidigare.

SkyShop B2B onlinebutik - Elektronisk beställningskanal

B2B e-handel

SkyPlanner produktionsplanering och finladdning

Produktionsinriktning

Efterräkning aktiverad

Efterkalkyl och rapportering

Produktionsmaskinövervakning aktiverad

Övervakning av produktionsmaskiner

offertkalkylering

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera eller anpassa programvaran Visma L7?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä