fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Visma Fivaldi integrationer

integrationer Vardagen är smidigare mellan Visma Fivaldi och annan mjukvara och arbetet går snabbare tack vare automatiserad dataöverföring. Visma Fivaldi kan integreras med till exempel nätbutiker, affärssystem för resursplanering, CRM-mjukvara, löne- och arbetstidsuppföljningssystem samt rapportering och BI-mjukvara.

Visma Fivaldi integrationer till all mjukvara
INTEGRATION

Visma Fivaldi - integrationer med all mjukvara

Visma Fivaldi integration kan byggas in i all mjukvara, såsom ERP- och CRM-system, mjukvara för löne- och arbetstidsspårning, samt webbutiker. Automatiserad dataöverföring påskyndar arbetsflödet och minskar antalet mänskliga fel.

Den mest använda programvaran för ekonomihantering i Finland Visma Fivaldin integrationen möjliggör till exempel automatisk överföring av produkt- och lagerdata till nätbutiken och följaktligen beställningar från nätbutiken till Visma Fivaldi. Visma Fivaldi-integrationer kan också anpassas för att möta företagets detaljerade behov. Vi har även byggt en färdig och lättanvänd integration bland annat till MyCashFlows webbutik.

Vi har många års erfarenhet av integrationer och mjukvaruutveckling, och vi vet hur vi ska ta hänsyn till våra kunders individuella behov och mål när vi bygger integrationer. Vi är även Vismas officiella integrationspartner!

Skycode

Visma Fivaldi

Vi skräddarsyr de funktionaliteter som krävs för Visma Fivaldi-integrationer på ett kundorienterat sätt. Berätta för oss dina behov, så kommer vi att föreslå en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Färdiga integrationer i Visma Fivaldi

MyCashFlow logotyp

Visma Fivaldi - MyCashFlow integration

sorkka.fi logotyp

Visma Fivaldi - Sorkka integration

Vill du integrera Visma Fivaldi?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä