fbpx
+358 40 700 0002 [e-postskyddad] Rantakatu 2 G, Vasa

Netvisor-integrationer

Netvisor integration lyckas med oss ​​i någon annan programvara. Netvisor, utvecklat av Visma, är ett molnbaserat ekonomihanteringsprogram som redan används av mer än 20.000 XNUMX företag. Under åren har Netvisor utvecklats till ett modernt ekonomihanteringsprogram för revisionsföretag och företag i alla storlekar.

Netvisor integration
INTEGRATION

Netvisor integrationer med all mjukvara

mjukvaruutveckling har tagit fram en massa olika Netvisor-integrationer åt oss, och Netvisor används också av oss. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda absolut alla önskade tilläggsfunktioner och integrationer till all programvara du använder och även till dina partners system. Vi kan koppla upp Netvisor för att även hämta information från din webbutik och kassasystem. Vi kan koppla upp Netvisor för att automatiskt ta emot beställningar och även prata med dina logistikpartners. EDI-meddelanden, Finvoice och all annan nödvändig teknik kan göras mycket enkelt.
 
Visste du? Vi har också en egen Netvisor, så vi förstår snabbt dina behov och skräddarsyr integrationen efter dina specifika affärsbehov.

Exempel på Netvisor-integrationer

En illustration av Skycodes mjukvaruutveckling

Netvisor - Posting Boys

Postituspojat är ett logistikföretag som ägs av Lehtipiste Oy. 

Integrationen överför automatiskt Netvisor's Undelivered order-kategori till Boys 'Scheme när som helst. Vid tidpunkten för överföringen kontrollerar integrationen Netvices lagerbalanser för defekta produkter, konverteras till 0 och skickar ett e-postmeddelande till önskad person.  

När en sändning har markerats som skickad i Post Boys 'system, kommer överföringen att flyttas till Netvissors fakturerade order. Om leveransmetoden är Post, kommer spårningskoden att flyttas från Post Boys till leveransen. 

Vi kan skräddarsy Post Boys-integrationen efter dina specifika behov.

Illustration av Skycodes tjänstebeskrivning för mjukvaruutveckling

Netvisor Rapporteringsskärm

Vill du se ekonomi och rapporter i realtid med din egen informationsdisplay bredvid skrivbordet?

Vi har gjort det för våra kunder och de är väldigt praktiska.

Från rapporteringsskärmen kan du se en överblick, till exempel beställningsmängder, lager, bästsäljande produkter, försäljning, köpförslag och alla viktiga finansiella indikatorer för din ekonomi.

Vi anpassar skärmen så att den är grafiskt tydlig och skräddarsydd efter dina behov. Förutom Netvisor kan informationsskärmen också söka efter information om all din annan programvara.

Illustration av Skycodes användargränssnittsdesign

Netvisor - onlinebutik

Vi har gjort en hel del integration mellan Netvisor och olika e-handelsprogramvaror i båda riktningarna. Vi kan automatiskt exportera e-handelsorder till din ekonomiska administration och uppdatera ditt lagersaldo till e-handeln. Vi gör den typen av integration mellan Netvisor och den onlinebutik som bäst uppfyller dina behov. 

Vi specialiserar oss mycket Till Woocommerce och integrationer med Magento.

Netvisor - Budgivning

Vi har byggt en utmärkt SkySeller-budräknare, vilket i hög grad förenklar komplex budgivning. Glöm att använda Excel för att beräkna komplexa bud, det finns ett mycket bättre sätt att göra det. 

SkySeller kan integreras för att exportera bekräftade order direkt till Netvisor automatiskt, och SkySeller kan också hämta produktnamn och priser för att påskynda ditt offertantal.

Illustration av Skycodes användargränssnittsdesign

Netvisor - Artificial Intelligence

Vi är specialiserade artificiell intelligens programmering enligt våra kunders behov. Med Artificial Intelligence kan vi göra förutsägelser för din försäljning, uppskatta de tider och belopp som är rätt för dina inköp eller göra produktions planering. Artificiell intelligens kan också utföra bokföring eller förfakturering av kontotransaktioner automatiskt, vilket underlättar arbetet mycket, särskilt i stora företag. Vi kan använda alla Netvisors data i användningen av artificiell intelligens.

Att pilotera konstgjord intelligens är ganska billigt, så det är värt att fråga mer om potentialen för konstgjord intelligens. 

Skycode

Netvisor

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din Netvisor-programvara enligt dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Netvisor. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

eller ring +358 40 700 0002

Lär känna våra kunder

Skycodes team förstod snabbt våra behov och kom med bra idéer. Programmering och installation gick smärtfritt och programmet togs snabbt i bruk. Vi har lagt till ytterligare funktioner till programmet vid behov. Efter projektet har vi beställt många andra program och samarbetet fortsätter med nya utvecklingsprojekt!

Jouko Tiainen

VD, Timaco Oy

Vill du integrera eller anpassa Netvisor?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så berättar vi hur du kan ge ditt företag ett nytt lyft.

Försäljningskontaktinformation

Jussi Mäntylä