Netvisor-integrationer för all programvara

Netvisor integration lyckas med oss ​​i någon annan programvara. Netvisor, utvecklat av Visma, är ett molnbaserat ekonomihanteringsprogram som redan används av mer än 20.000 XNUMX företag. Under åren har Netvisor utvecklats till ett modernt ekonomihanteringsprogram för revisionsföretag och företag i alla storlekar.
 

Netvisor-integrationer

 
Vi har gjort många olika integrationer och Netvisor används också av oss. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda nästan alla tillägg du vill och integrationer med nästan all programvara du använder, liksom dina partnersystem. Vi kan också ansluta Netvisor för att hämta information om din onlinebutik och kassasystem. Vi kan ansluta Netvisor för att ta emot beställningar automatiskt och även för att diskutera med dina logistikpartners. EDI-meddelanden, Finvoice och alla andra nödvändiga tekniker är alla mycket enkla att lyckas.
 
Visste du? Vi har också en egen Netvisor, så vi förstår snabbt dina behov och skräddarsyr integrationen efter dina specifika affärsbehov.

exempel Netvisor-integrationer:

Popo-logo-taustaton-1

LOGISTIK Netvisor - Posting Boys

Postituspojat är ett logistikföretag som ägs av Lehtipiste Oy. 

Integrationen överför automatiskt Netvisor's Undelivered order-kategori till Boys 'Scheme när som helst. Vid tidpunkten för överföringen kontrollerar integrationen Netvices lagerbalanser för defekta produkter, konverteras till 0 och skickar ett e-postmeddelande till önskad person.  

När en sändning har markerats som skickad i Post Boys 'system, kommer överföringen att flyttas till Netvissors fakturerade order. Om leveransmetoden är Post, kommer spårningskoden att flyttas från Post Boys till leveransen. 

Vi kan skräddarsy Post Boys-integrationen efter dina specifika behov.

Netvisor Rapporteringsskärm

Vill du se ekonomi och rapporter i realtid med din egen informationsdisplay bredvid skrivbordet?

Vi har gjort det för våra kunder och de är väldigt praktiska.

Från rapporteringsskärmen kan du se en överblick, till exempel beställningsmängder, lager, bästsäljande produkter, försäljning, köpförslag och alla viktiga finansiella indikatorer för din ekonomi.

Vi anpassar skärmen så att den är grafiskt tydlig och skräddarsydd efter dina behov. Förutom Netvisor kan informationsskärmen också söka efter information om all din annan programvara.

 

linjegraf
webshop

Netvisor - onlinebutik

Vi har gjort en hel del integration mellan Netvisor och olika e-handelsprogramvaror i båda riktningarna. Vi kan automatiskt exportera e-handelsorder till din ekonomiska administration och uppdatera ditt lagersaldo till e-handeln. Vi gör den typen av integration mellan Netvisor och den onlinebutik som bäst uppfyller dina behov. 

Vi specialiserar oss mycket Woocommerce och Magento uppgifter integrationer.

Netvisor - Exportera timposter

Vi kan automatiskt exportera dina anställdas godkända tidtabeller till Netvisor från alla program. Vi har också byggt det själv SkyTimer - Schemaläggning, en mobilapplikation som dina anställda kan använda för att göra tidstämplar på ett smart sätt. SkyTimer är specifikt utformad för rengörings-, fastighets-, konstruktions-, säkerhets- och industrisektorer.

Du trycker för närvarande på timlistorna på Netvisor för ingenting. Vi kan göra det riktigt enkelt för dig.

 

SkyTimer - Skiftplanering
SkySeller - Budberäkning

Netvisor - Budgivning

Vi har byggt en utmärkt SkySeller-budräknare, vilket i hög grad förenklar komplex budgivning. Glöm att använda Excel för att beräkna komplexa bud, det finns ett mycket bättre sätt att göra det. 

SkySeller kan integreras för att exportera bekräftade order direkt till Netvisor automatiskt, och SkySeller kan också hämta produktnamn och priser för att påskynda ditt offertantal.

Netvisor - Artificial Intelligence

Vi är specialiserade artificiell intelligens programmering enligt våra kunders behov. Med Artificial Intelligence kan vi göra förutsägelser för din försäljning, uppskatta de tider och belopp som är rätt för dina inköp eller göra produktions planering. Artificiell intelligens kan också utföra bokföring eller förfakturering av kontotransaktioner automatiskt, vilket underlättar arbetet mycket, särskilt i stora företag. Vi kan använda alla Netvisors data i användningen av artificiell intelligens.

Att pilotera konstgjord intelligens är ganska billigt, så det är värt att fråga mer om potentialen för konstgjord intelligens. 

Konstgjord intelligens hjälper till att optimera inventeringen

planerade tillsammans!

Vi anpassar tillägg och funktionalitet för din Netvisor-programvara enligt dina behov. Vi har erfarenhet av dussintals olika plugins och intranät som fungerar tillsammans med Netvisor. Berätta vad du behöver så föreslår vi en lösning!

FRAMGÅNGA ANVÄNDNINGAR Kolla työnäytteisiimme

Låt oss designa tillsammans! Kontakta oss för mer information: 040-056 1771